Teleconferinta
- 187.92a
- addicted
confirm pepecesapte over.
cea mai de *** faza mi s-a parut numarul de apartinatori care venisera cu micii si micile goe sa le tina tabelul. nu inteleg de ce gramada asta de parinti. ca si la cluj. pe langa ca e jenibil oricum ai da-o, trebuia sa-i calci p toti aia in picioare
. (incredibil cat de putin reactioneaza oamenii cand li se pune o talpa pe spate
)
si cea mai urata faza-scarboasa de-a dreptul- a fost una care luase gastro in bucuresti si facea tot felul de faze dintr-alea de 'yes' 'i did it' bebeto dupa gol leganand bebetu', (habar n-am sa le pun in cuvinte) catre nu sh cineva din sala. asta mi-a produs greatza.
pe aceasta cale: scarba maxima!!...
inca o data tot respectul pt personalul DSP, pt rabdare si timing.
altfel cica ar fi dat vreo 2 locuri pe neuro care nu existau.
cea mai de *** faza mi s-a parut numarul de apartinatori care venisera cu micii si micile goe sa le tina tabelul. nu inteleg de ce gramada asta de parinti. ca si la cluj. pe langa ca e jenibil oricum ai da-o, trebuia sa-i calci p toti aia in picioare

si cea mai urata faza-scarboasa de-a dreptul- a fost una care luase gastro in bucuresti si facea tot felul de faze dintr-alea de 'yes' 'i did it' bebeto dupa gol leganand bebetu', (habar n-am sa le pun in cuvinte) catre nu sh cineva din sala. asta mi-a produs greatza.
- chris0500
- senior
trident wrote:confirm pepecesapte over.
cea mai de *** faza mi s-a parut numarul de apartinatori care venisera cu micii si micile goe sa le tina tabelul. nu inteleg de ce gramada asta de parinti. ca si la cluj. pe langa ca e jenibil oricum ai da-o, trebuia sa-i calci p toti aia in picioare. (incredibil cat de putin reactioneaza oamenii cand li se pune o talpa pe spate
)
asa e cand unii au spatele asigurat sau punctaj mare: nu mai au emotii. altii ca sa scape de ele vin cu toata familia. de sustinere morala ai auzit pana acum?
- Darla
- senior
[quote="trident"]confirm pepecesapte over.
. (incredibil cat de putin reactioneaza oamenii cand li se pune o talpa pe spate
)
gretos nu-i asa? de chiar de chiar...
ce n-ai coborat baetzash la parter (daca tot zici despre cluj), acolo era aerata atmosfera...adevarat ca s-ar fi putut totusi sa te simti jenat si ingretosat....eram io si familia mea....si pretenu care tinea de tabel
...pana la psikiatrie ce-ar fi sa te-ndeletnicesti cu reactiile oamenilor normali? 

gretos nu-i asa? de chiar de chiar...
ce n-ai coborat baetzash la parter (daca tot zici despre cluj), acolo era aerata atmosfera...adevarat ca s-ar fi putut totusi sa te simti jenat si ingretosat....eram io si familia mea....si pretenu care tinea de tabel

- selena
- senior
- 187.92a
- addicted
nu sh da cred ca era in primii 20, oare aflase tocma atunci? whatever, asta e , am fost singurul ingretzoshat. si ea singura pe car-am vazut-o facand asa ceva.
si apartinatorii tare dragutzi, erau d-aia cu niste tabele de si le-nsirau p toata banca. n-ar fi asta problema, ci daor ca daca te uitai la ce bifasera primeai o privire de-aia ucigatoare in schimb.
distrusi
dada sustinere morala, d-aia a trebuit sa ne calcam in picioare, sa stea sustinerea morala jos

si apartinatorii tare dragutzi, erau d-aia cu niste tabele de si le-nsirau p toata banca. n-ar fi asta problema, ci daor ca daca te uitai la ce bifasera primeai o privire de-aia ucigatoare in schimb.
distrusi
dada sustinere morala, d-aia a trebuit sa ne calcam in picioare, sa stea sustinerea morala jos

- Darla
- senior
[/quote]
nu pot decat sa regret ca a trebuit sa te chinui in bucale.
..(banuiesc ca acolo ai onorat targuiala)...trebuia sa vii in provincie....a fost relativ elegant....fiecare a avut spatiu berechet...si io i-am si explicat unuia care-i faza in tabelu meu....asa ca ,ce mai, oameni draguti in ardeal 

nu pot decat sa regret ca a trebuit sa te chinui in bucale.

- bogdanescu
- senior
trident wrote:si apartinatorii tare dragutzi, erau d-aia cu niste tabele de si le-nsirau p toata banca. n-ar fi asta problema, ci daor ca daca te uitai la ce bifasera primeai o privire de-aia ucigatoare in schimb.
distrusi
nu inteleg de ce te deranjeaza ca si-au invitat si rudele de la tara?

trebuie si ei sa se laude cu geniul familiei... sa-si faca poze cu fitzuica minune

bine ca a fost repede si n-au putut veni si rudele din spania! sa fi vazut atunci...
Darla wrote:asa ca ,ce mai, oameni draguti in ardeal
da, asa e... dar si inceti.

cel din cluj cred ca era dupa o noapte de betie!
-
bogdanescu wrote:trident wrote:si apartinatorii tare dragutzi, erau d-aia cu niste tabele de si le-nsirau p toata banca. n-ar fi asta problema, ci daor ca daca te uitai la ce bifasera primeai o privire de-aia ucigatoare in schimb.
distrusi
nu inteleg de ce te deranjeaza ca si-au invitat si rudele de la tara?![]()
trebuie si ei sa se laude cu geniul familiei... sa-si faca poze cu fitzuica minune
bine ca a fost repede si n-au putut veni si rudele din spania! sa fi vazut atunci...Darla wrote:asa ca ,ce mai, oameni draguti in ardeal
da, asa e... dar si inceti.![]()
cel din cluj cred ca era dupa o noapte de betie!
mister bog....(e prea lung si-mi oboseste tastatura) banuiesc ca esti din metropola bucuresti: ai limbaj, atitudine de MITIC, daca-ntelegi ce vreau sa zic!!! ai tu vreo problema cu rudele de la tara, din tara, din strainatate?
daca as fi vrut as fi dus cu mine nu numai rudele ci si vecinii, prietenii. vreo problema? sau te crezi spiritual?
punctul 2:in vest sunt oameni draguti, civilizati. noi suntem in occident! pe cand altii .... tot trogloditi si necizelati raman ...

- claudia
- senior
Auziti,eu in locul vostru nu mi-as pierde timpul si nervii cu prostii de genul asta,nu cred ca merita; mai ales sa va denigrati reciproc..
Eu una sunt de parere ca oamenii in sine sunt de vina nu orasul in care stai,nu exista Bucuresteni,sau ardeleni ci in PRIMUL RAND OAMENi!
Si daca am ajuns sa ne injuram dupa orasulo in care locuim e de rau..
Si inca ceva ,sa nu induca in "oroare" pe nimeni faptul ca location-ul meu e Buc, sunt ardeleanca get-beget, dar stau in Buc de 1 an,si sincer am intalnit (spre mirarea mea,nu de alta dar ca multi dintre noi am judecat la-nceput doar dupa zvonuri) oameni super faini si de cuvant; ca dc e sa luam asa si printre " ardeleni" sunt multi oameni "bine intentionati".
Nu cred ca ar trebui sa judeci prin prisma experientei altor oameni daca nu ai experienta proprie in acest sens!
Eu zic sa nu ne aruncam cu afirmatii si jigniri,ca in fond si la urma urmei suntem OAMENI!
Eu una sunt de parere ca oamenii in sine sunt de vina nu orasul in care stai,nu exista Bucuresteni,sau ardeleni ci in PRIMUL RAND OAMENi!
Si inca ceva ,sa nu induca in "oroare" pe nimeni faptul ca location-ul meu e Buc, sunt ardeleanca get-beget, dar stau in Buc de 1 an,si sincer am intalnit (spre mirarea mea,nu de alta dar ca multi dintre noi am judecat la-nceput doar dupa zvonuri) oameni super faini si de cuvant; ca dc e sa luam asa si printre " ardeleni" sunt multi oameni "bine intentionati".
Nu cred ca ar trebui sa judeci prin prisma experientei altor oameni daca nu ai experienta proprie in acest sens!
Eu zic sa nu ne aruncam cu afirmatii si jigniri,ca in fond si la urma urmei suntem OAMENI!
claudia
- chris0500
- senior
claudia wrote:Auziti,eu in locul vostru nu mi-as pierde timpul si nervii cu prostii de genul asta,nu cred ca merita; mai ales sa va denigrati reciproc..
de acord cu tine
- bogdanescu
- senior
Omnia wrote:daca as fi vrut as fi dus cu mine nu numai rudele ci si vecinii, prietenii. vreo problema? sau te crezi spiritual?
daca nici dupa 6 ani de med nu esti in stare sa stii ce vrei, iei o decizie singur, dupa o sapt de cugetari, ce faci, ii iei cu tine in garda?
in plus mai e vorba si de respect fata de alti candidati care s-au calcat in picioare pt a sta jos rudele.
ma mir ca nu am vazut pe nimeni cu pisica sau catelul...
Omnia wrote:punctul 2:in vest sunt oameni draguti, civilizati. noi suntem in occident! pe cand altii .... tot trogloditi si necizelati raman ...![]()
![]()
peste tot sint oameni draguti, poate ca nu ai prea iesit tu...
la fel si marlania...
- rontzy
- senior
- Doll
- elder
- 187.92a
- addicted
bogdanescu wrote: daca nici dupa 6 ani de med nu esti in stare sa stii ce vrei, iei o decizie singur, dupa o sapt de cugetari, ce faci, ii iei cu tine in garda?
in plus mai e vorba si de respect fata de alti candidati care s-au calcat in picioare pt a sta jos rudele.
...
ce tare, jur asta am vrut si eu sa zic

psihaitrie pediatrica oradea