punctaje din sali
- doctoritz
- senior

punctaje pe sali
PT. Luci28: Nu e Ovi ca al a facut 883.Felicitiari si tie ca am auzit ca ai fost super tare...Pupici din Bucuresti
Invatati,invatati, invatati!Daca nu puteti, va ajutam.Daca nu vreti va obligam!!
- Golanu
puncteje pe sali
Salve tuturor!
M-am rezumat pana acum doar sa citesc si eu pe forumul asta.
Ce nu inteleg eu este de trebuie sa facem noi sondaje si supozitii privind punctejele cand lucru asta ar fi mult mai simplu sa il faca organizatorii in orele imdediat urmatoare examenului. Nu inteleg ce o fi asa greu sa bage dischetele alea in calculator si sa afiseze rezultatele intermediare. Ca sa nu mai spun ca asa ar fi mult mai transparent. Cine mai stie cine ce au facut ceilalti din sala (ma refer la persoane anume)! Dupa mine ar trebui afisate rezultatele intermediare imediat dupa concurs, eventual fara nume ci numai cu numarul de concurs; sa vedem si noi cum stam la iesirea din sala si fiecare cat urca sau scade in urma recorectarilor si al contestatilor. Voi ce ziceti?
O alta chestiune peiveste contestatiile. Din cate stiu eu si am mai intrebat si eu lume, nu am mai auzit de un alt concurs unde contestatiile sa se depuna inainte afisarii unor rezultate. Iar la sfarsit, dupa ce se afisaza rezultatele nu mai poti sa faci nimic, caci nu mai poti contesta nimic. Nu mi se pare normal.
Dati si voi cu parerea ca sunt si eu corios...
M-am rezumat pana acum doar sa citesc si eu pe forumul asta.
Ce nu inteleg eu este de trebuie sa facem noi sondaje si supozitii privind punctejele cand lucru asta ar fi mult mai simplu sa il faca organizatorii in orele imdediat urmatoare examenului. Nu inteleg ce o fi asa greu sa bage dischetele alea in calculator si sa afiseze rezultatele intermediare. Ca sa nu mai spun ca asa ar fi mult mai transparent. Cine mai stie cine ce au facut ceilalti din sala (ma refer la persoane anume)! Dupa mine ar trebui afisate rezultatele intermediare imediat dupa concurs, eventual fara nume ci numai cu numarul de concurs; sa vedem si noi cum stam la iesirea din sala si fiecare cat urca sau scade in urma recorectarilor si al contestatilor. Voi ce ziceti?
O alta chestiune peiveste contestatiile. Din cate stiu eu si am mai intrebat si eu lume, nu am mai auzit de un alt concurs unde contestatiile sa se depuna inainte afisarii unor rezultate. Iar la sfarsit, dupa ce se afisaza rezultatele nu mai poti sa faci nimic, caci nu mai poti contesta nimic. Nu mi se pare normal.
Dati si voi cu parerea ca sunt si eu corios...
- danhia
- elite

pai da..e ciudat....spunea cineva aici ca a incercat sa faca o contestatie din nou dupa afisarea rezult finale..si ca nu a reusit,nu a avut castig de cauzza nici in instanta...oricum mie mi se pare normal ca la recorectare in urma contestatiei sa se faca recorectarea in prezenta candidatului...si a unor martori...
-
medic aspirant
- junior

Vad ca nu a aparut nimic pe site-ul oficial;poate dupa ora 9.00-sa asteptam:ce-a fost mult a trecut!
E grea asteptarea asta-eu am ajuns la limita.....pt. ca am si un puctaj la limita-dupa cum au facut oamenii astia calcule si statistici pe-aici(cu 2 sutimi mai mic decta cel oficial de intrare dupa cum preconizau ei ca ar fi:747)......eu totusi mai sper....dar sunt terminata....!
E grea asteptarea asta-eu am ajuns la limita.....pt. ca am si un puctaj la limita-dupa cum au facut oamenii astia calcule si statistici pe-aici(cu 2 sutimi mai mic decta cel oficial de intrare dupa cum preconizau ei ca ar fi:747)......eu totusi mai sper....dar sunt terminata....!
Lekar
- ralu_anto
- senior

medic aspirant wrote:Vad ca nu a aparut nimic pe site-ul oficial;poate dupa ora 9.00-sa asteptam:ce-a fost mult a trecut!
si eu cam in aceeasi situatie ca tine..si sunt fiarta!!!
-
mezzo
- junior

-
iuriparaico
- junior

-
mezzo
- junior

- ralu_anto
- senior

-
iuriparaico
- junior

- Balena
- junior

-
egoandi
- newbie

-
iuriparaico
- junior

-
cristinap
- junior

-
mezzo
- junior

ralu_anto wrote:mezzo wrote:inainte de contestatii, pe medicale, este 743. Imi pare rau ca nu stiu la final.
Cineva mai sus zice ca din surse sigure din interiorul CNP...ultima era 747 acum tu vi si spui ca este 743...ce ti-e si cu oficialele astea...imi mai permit sa visez inca nitel
citand pe hapciu: "vad ca nu ma credeti"...nu ma interesa sa pun pe jar pe nimeni!
...una dintre cele mai importante legi ce trebuie cunoscuta este aceea ca,destinul oamenilor depinde de felul cum isi folosesc propriile energii,in ce directie si le indreapta...
- danhia
- elite

nu era vb de pus pe jar...era vb pur si simplu de a spune exact uite am auzit de la cutare ..sau din locul ala ,nu neaprat nume ca punctajul ar fi cam atat..ca e important cine isi da cu parerea despre scorul final...nu te blameaza nimeni dar e bine ca in mom in care spui ceva sa aduci si niste argumente care sa sustina informatia..ca asa pot sa-mi imaginez de ex ca scorul de 743 era pur si simplu o predictie personala...adica a ta...intelegi?
- ralu_anto
- senior

Nu te supara si tu mezzo
dar este destul de multa lume in jurul acestei valori...plus incetineala celor care au organizat rezi si mai sunt n+1 variante pe net....iti dai seama chiar daca ratiunea te face sa te gandesti la un rezultat dat pe baza statisticilor daca esti sub acest rez ultat inca mai iti permiti sa speri...este obsolut normal pana vezi negru pe alb 
-
iuriparaico
- junior