hai people, share your experience!
endermo wrote:Am semnat contractul, este cel care se facea pana acum pentru stagiari, numaica perioada determinata este de 3 ani, nu contine nimic dubios, ministerul nu s-a sinchisit nici macar sa-i anunte pe cei din orase neuniversitare ca vor avea pe cap rezidenti MF, dapoi sa intocmeasca un contract cu chichitze. In schimb la Bv ne-au omorat cu analizele, cineva pe un topic spunea ca e imposibil sa-ti ceara Ag HBs, ei bine mie mi-au cerut:
*examen clinic general si aviz medicina muncii
*radiografie pulmonara standard
*VDRL
*Ag HBs, AC anti HVC, HIV
*ex coproparazitologic
*ex coprobacteriologic
*exudat faringian
*ex psihologic
*RBV
*MRF (a se vedea ce au cerut si mai sus..aberatie )
*ORL
*Oftalmo
*Ex neuro-psihiatrie
Adica pana la anul si la multi ani le fac si eu pe astea, daca imi aduce MOs Craciun in dar un plic gros pe care sa scrie "bani de analize pentru angajare"
![]()
Adica o sa lucrez pe zero vre-o luna-doua.
andy wrote:dintre cei care au luat MF in alta parte decat vroiau, exista cineva care a demarat procedurile de detasare?![]()
![]()
hai people, share your experience!
Cine e 'indrumatorul' din Craiova? Si doi, ai facut toate astea dupa ce te-ai incadrat la Tg-Jiu?
dragos297 wrote:Adica vei fi platita de spitalul din Tg-Jiu si vei face stagiile la Craiova. Am inteles bine? Oricum, thanks for the info, crisa.
andy wrote:unele femei sunt si mai frumoase cand se enerveazasi e tare cool ca se simte cand te ataci
![]()
ps. romanescu oana sa aibe sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
hapciu wrote:sincer nu stiu ce o sa facem cu atatia bani!
dro wrote:mie mi-au cerut respectivii 420.000 la DSP la repartitia stagiilor (15-16dec). Adresa si contul au fost date mai sus, nu stiu daca e valabila doar pentru cei arondati Centrului Universitar Bucuresti sau e pt. toata tara!
uca wrote:ptr enderm:...cu ocazia asta sa ne prezentam si la domn derector si ca nu vom merge la fagaras decat o zi pe luna inainte de 25 ale lunii cu pontajele.si ca daca avem noroc primim tichete de masa pe care le ridicam atunci cand ducem pontajul. au mai precizat ca nu trebuie sa mergem fiecare cu pontajul lui, putem merge unul singur cu mai multe pontaje .
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests