cred ca trebuie sa facem un thread "eu vreau mefe". nu stiu ce poti face cu mefeul, anyway.
de cand cu ideea de ponctaj negativ e si normal sa-ti pui pb de 50%.
vmc wrote:Diferenta dintre mine si tine este data doar de contul din banca, pe care eu am reusit sa-l am. Nu contest calitatea contului tau de banca, insa dupa cum am vazut iti pune probleme achizitionarea sau rularea unui office 2003 si de aici am dedus ca o sa fii in marea masa a acelor care traiesc cu 4 milioane/luna (scuze daca interpretarea mea nu e corecta).
Stii ce vad eu acum? Colegi de-ai mei care se dau de ceasul mortii sa ia "ceva" la rezi. Si astia chiar n-au ce face cu rahatul ala de drept de libera practica (probabil nu o sa poate face mai mult nici cu specialitatea de medicina de familie), dar si-ar dori sa primieasca cele 4 milioane /luna timp de 3 ani, daca in alte conditii nu pot sa acceada la statutul de medici rezidenti. Uite pentru astia nu e egalitatea, nu au sansa "sa se faca si ei rezidenti".
In ceea ce ma priveste nu te ingrijora de frustrarile mele, pentru ca ale mele suna total diferite. Iar una dintre ele este ca se discuta de vreo 2 ani de un rezidentiat cu plata si numai nu mai da Domnul sa apara. Sincer, eu n-o sa ma omor invatand pentru 4 milioane
si-at de ce nu te faci prep?
nu mai inteleg nik.
hai la o bere, sa ne batem in extrase de cont.