bibliografia 2005
-
mihaij
- senior

La cererea celor care nu se duc la biblioteca si nu au carti si nici bani nu vor sa dea pe ele; cu vadita lipsa de respect fata de cei care incearca sa faca un ban cinstit cu un xerox sau o traducere pt care nu au nici un merit decat de a o impune prin decizie politica - revin.
Stiu ca "umbla" si un Angelescu scanat (capitolele pentru cei care dau pe chiru), daca cineva ma poate ajuta "si pe mine" cineva i-as fi recunoscator. Daca nu, Screw you guys - I'm going home.
In rest - puneti mana si invatati.
Stiu ca "umbla" si un Angelescu scanat (capitolele pentru cei care dau pe chiru), daca cineva ma poate ajuta "si pe mine" cineva i-as fi recunoscator. Daca nu, Screw you guys - I'm going home.
In rest - puneti mana si invatati.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- cebinee
- junior

la adresa http://www.perfmed.ro/forum/ este un forum asemanator cu acesta. este forumul CNPP...; are sectiune de rezidentiat 2005, asa ca sariti cu intrebari pe ei; poate cineva din cei care iau decizii are bunul simt sa dea un ochi si pe forumul "personal" si sa ia aminte!
- iepurashu
- newbie

Va rog sa nu va suparati pe mine. Nu am citit chiar tot ce s-a scris pe acest forum si poate ca s-a mai discutat asta, dar... a avut cineva curiozitatea si posibilitatea sa compare subiectele nou introduse, mai precis modalitatea de abordare intre cele doua editii de Harrison. Putem spera ca traducerea romaneasca a editiei a XIV-a acopera ceea ce e in editia a XV-a in engleza?
Eu m-am uitat pe numarul de pagini, comparativ, si am vazut ca nu prea se "pupa", cu exceptia capitolului de hemostaza normala.
Citarea bibliografiei in acet mod inseamna ca trebuie sa facem rost de ambele variante de Harrison si sa invatam eventual comparativ? Daca da, nu e tocmai fair-play pentru cei care nu prea stapanesc limba engleza. Eu intamplator vorbesc engleza foarte bine, dar sunt convinsa ca nu toti sunt atat de fericiti.
Si inca ceva! Credeti ca la examen am putea avea "placuta" surpriza de a ne trezi cu ceva grile ... in engleza? Ar fi deosebit de interesant acest lucru.
Exista si traducerea in limba romana a editiei a XV-a?
Eu m-am uitat pe numarul de pagini, comparativ, si am vazut ca nu prea se "pupa", cu exceptia capitolului de hemostaza normala.
Citarea bibliografiei in acet mod inseamna ca trebuie sa facem rost de ambele variante de Harrison si sa invatam eventual comparativ? Daca da, nu e tocmai fair-play pentru cei care nu prea stapanesc limba engleza. Eu intamplator vorbesc engleza foarte bine, dar sunt convinsa ca nu toti sunt atat de fericiti.
Si inca ceva! Credeti ca la examen am putea avea "placuta" surpriza de a ne trezi cu ceva grile ... in engleza? Ar fi deosebit de interesant acest lucru.
Exista si traducerea in limba romana a editiei a XV-a?
- crisa_s
- senior

eu am avut curiozitatea sa ma uit, si intr-adevar sunt diferente, intre 14 si 15, nu foarte mari, dar parerea mea este ca sunt la punctele esentiale, adica la procente si statistici in general, editia 15 este inca sub traducere la editura Teora. Asa ca daca au de gind sa-si bata joc de noi in continuare, au posibilitatea fara sa-i traga nimeni de urechi 
- chichiutza
- junior

hey guys! am si eu o intrebare! Am probleme in a accesa de acasa pagina cu forumul si cea cu testele online! Am inteles ca exista cumva pe undeva un soft pe care sa-l pot sa jos pe calculatorul meu si cu care sa pot sa fac grilele de anu` trecut! Are cineva vreo informatie in acest sens? multam de pe acum
by the way! este cineva conectat prin astral care acceseaza forumul fara pb? Sau cineva se pricepe la pb tehnice care nu ma lasa sa fac lucrul asta? E important ca singurele site`uri pe care nu le pot accesa sunt http://www.rezidentiat.ro si http://www.imed.ro!
by the way! este cineva conectat prin astral care acceseaza forumul fara pb? Sau cineva se pricepe la pb tehnice care nu ma lasa sa fac lucrul asta? E important ca singurele site`uri pe care nu le pot accesa sunt http://www.rezidentiat.ro si http://www.imed.ro!
mdam...hmmm...
- deep_shadow
- junior

- deep_shadow
- junior

- Chingachgook
- addicted

am eu, deocamdata doar foile.
daca e cineva cu un scaner around...
kooks
daca e cineva cu un scaner around...
kooks
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- iepurashu
- newbie

- iepurashu
- newbie

Merge groaznic de incet netul. O sa incerc sa comprim intr-un fel fisierele si mai trimit o data totul maine. Acum stau aproape o ora sa trimit o pagina. Stati linistiti ca o rezolvam si cu capitolul asta! Multam pentru intelegere si spor la invatat.
P.S. Cine deschide primul fisier pe care l-am trimis sa-mi spuna si mie daca se intelege, ca daca nu sa incerc prin alte metode.
P.S. Cine deschide primul fisier pe care l-am trimis sa-mi spuna si mie daca se intelege, ca daca nu sa incerc prin alte metode.
- elfstone
- senior

- arsena
- senior

- Reaktor
- elder

- chichiutza
- junior

- Reaktor
- elder

- Flying_Snow
- newbie

- chichiutza
- junior

Boala se intinde...asa se ia, de la unul la altul.
cam asa ceva? nu vrei sa'z dau si tie! Vad c-au aparut mai multe sifilisuri!
mdam...hmmm...
- chichiutza
- junior