1/872
si va intreb eu, cine o fi mintea ceea stralucita?
nu are nici o legatura cu nici un alt magistrat?

NShadow wrote: sa mor eu..joc warcraft macar acolo stiu ce sa fac
dong wrote:Dragi colegi,
o sa spuneti despre mine ca sunt depresiv: poate e adevarat ca la sfarsit de facultate casc pentru prima data mai bine ochii la ce ma asteapta "cu medicina asta" si ce fel de doctor (sa zicem) ajung. Am dat deja un rezidentiat anul trecut pentru care m-am pregatit cam in lene, cam neserios, nu prea am tras tare (asa cum se zice ca trebuie) - mi-era clar ca nu am sanse, m-am apucat tarziu, colegi care aparent rupeau cartea, intotdeauana am gasit ceva mai bun de facut. Acum incerc sa invat mai bine, mai mult - in parte cred ca reusesc sa mai repet ceva dincolo de "marete planuri de studiu". Dar imi revine mereu intrebarea:
De ce dau rezidentiatul?
Daca vreti - poate ne impartasim aici din motivatie. Incep cu ale mele:
1. pare ca e lucrul care trebuie facut - calea normala a lucrurilor - aproape toti il dau, toti colegii mei, mai putin cei care sunt foarte hotarati si gata, termina cu tara sau incep cariere mai cu bani
2. ai mei nu accepta ideea sa nu il dau
3. nu sunt hotarat sa fac nimic altceva - phD, stepuri, plab, internat, cercetare, in nici un caz firma de medicamente
4. pare pana la urma destul de simplu fata de orice altceva - e un examen la care daca inveti, il iei pana la urma
Dincolo de asta - mi-e groaza ca ma indrept incet dar sigur spre a da inca un rezidentiat, inca unul... pana cand se nimereste sa il iau sau sa stiu mai bine ce fac.
In curand va fi disponibila versiunea RC a aplicatiei "Teste Rezidentiat" (public build).
Veti avea posibilitatea sa sustineti (virtual) un Concurs de Rezidentiat.
Asteptam parerile/criticile/aprecierile voastre in calitate de "testeri" ...
Aplicatia ruleaza sub Windows+MSAccess, si va fi FREE !
Versiunea de test va contine deocamdata numai intrebarile din anii 2003+2004, urmand ca versiunea finala sa acopere si intrebarile din 2005.
:
Nu stiu ce se va hotari pana la urma, daca se mai merge pe varianta cu grile sau nu.
Daca va fi tot pe grile, evident ca le voi insera in program, dar dupa ce grilele vor fi definitivate (excluse cele gresite).
grasshopper wrote:da iasul are locuri in amfiteatre pt cei care dau pe medicala??? sau medicala se imparte inre craiova,tg muresh si cj?? timishoara intra in calcule??
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests