Ce se intampla cu netul in B2?
- LORD
- junior
Ce se intampla cu netul in B2?
Ce se mai intampla fratilor cu netul? cel putin in B2. Cred ca suntem singurul camin din cate stiu, ca am intrebat niste prieteni in B1, E sau U-uri si nu au probleme cu netul. Numai la noi pica aproape in fiecare seara pana dimineata. Nu mai avem nici macar DC.
Do you ever think what's beneath?
-
- newbie
-
- junior
Cat timp in retea vor exista calculatoare pline de virusi care trimit pachete si "omoara" infrastructura retelei, nimic nu se va schimba. Mi se pare logic sa pice netul acolo unde switch-urile si mediaconvertoarele nu mai suporta traficul; mare parte din acest trafic fiind facut aiurea, de pachetele trimise din calculatoarele virusate.
"Ei doar au stele cu noroc
Si prigoniri de soarte,
Noi nu avem nici timp, nici loc,
Si nu cunoastem moarte."
Si prigoniri de soarte,
Noi nu avem nici timp, nici loc,
Si nu cunoastem moarte."
- LORD
- junior
Lucrul asta il stim cu totii, dar de ce tocmai in B2? sunt mai multi useri virusati? Nu cred. Adica in E si B1 nu pica si in B2 pica........ nu prea mi se pare foarte logic ce zici. Ce zici tu e adevarat, parerea mea este ca mai exista si o defectiune sau ceva altfel n-ar pica numai la noi. 2 useri de la mine din camin deja ti-am zis de ei si ai zis ca te ocupi sa speram ca isi mai revine dupa.
Sunt curios, sa te ocupi, adica ce faci? le tai netul? le scoti cablul din switch?
Sunt curios, sa te ocupi, adica ce faci? le tai netul? le scoti cablul din switch?
Do you ever think what's beneath?
-
- junior
- LORD
- junior