As vrea sa stiu niste pareri daca se poate
P.S. Imi pare rau daca supar vreun moderator de aici. (stiu ca s-a votat dar daca nu se mareste HUBul asta ramane de nimic... eu zic ca se poate.....)

Sergheiq wrote:As propune si eu sa se mareasca aceasta limita de 1 GB share. De preferat ar fi sa fie de 10 GB share si cei care au HDDurile mici sa aiba cont propriu.
Sergheiq wrote: Si cum stim cat de multi "mincinosi" exista pe lumea astadaca unul dintre ei are cont separat si totusi downloadeaza la greu sa i se stearga contul (dar daca e de reclamat sa avem log cu downloadul lui...)
Sergheiq wrote:As vrea sa stiu niste pareri daca se poate
P.S. Imi pare rau daca supar vreun moderator de aici. (stiu ca s-a votat dar daca nu se mareste HUBul asta ramane de nimic... eu zic ca se poate.....)

grizzly wrote:Care e beneficiu VIP?
nu poate fi vorba de un beneficiu palpabil. Ideea e ca impui un anumit "respect" ( sper sa nu fie prea mult spus) pe hub si in momentul in care intri pe hub va aparea un mesaj pe main "Vip member !@#$%^& has join" da bine nu?

Sergheiq wrote:Nu inteleg de ce tot repetati cu calitatea. Daca vreit calitate BAGATI LIMITA DE SHARE MAI MARE!!!!)
Iar apropo de ce ziceam eu. Nu invinuiam pe nimeni. Ideea era ca NeMeSis are tot timpul share foarte mic si l-am ihtrebat inainte de noile reguli. Oricum am mai inteles cum sta treaba pe HUBul nostru.
Eu mi-am gasit propria rezolvare. Fiecare face ce vrea pe HUBSpor la treaba.

alexxxandru wrote:"Scopul AIM este acela de a facilita comunicarea intre membrii AIM, de a intretine si dezvolta infrastructura necesara conectarii la internet a membrilor sai in conditii tehnice optime si de a încuraja cercetarea stiintifica si pregatirea profesionala cat mai buna a acestora."
nu cred ca prin jocuri si filme se imbunatateste pregatirea profesionala. parca asta era principalul scop al retelei.

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests