Enemy wrote:yup, thx, arfi fost misto.
totusi imi spuneti cum faceti voi de va conectati si la alte huburi si reusiti si sa scoateti ceva?
raman dator.
regielive de exemplu
Cu P-urile nu avem peering, deci nu merge din start. Exceptie P20. Si parca nici cu cei din Leu nu avem peering.
Eu am configuratia urmatoare:
- DC++/RevConnect, nick [U2]Leviathan, setat activ, pentru RegieLive si RSM
- StrongDC++, [RO][ B ][ROEDU]KeinEngel (a trebuit sa pun spatiu intre B si paranteze din cauza bbcode-ului, voi nu faceti asa pe DC
), pasiv, vreo 20 de huburi cu auto-connect. Inclusiv RegieLive, dar nu prea ma incalzeste cu nimic. Merge fara greturi
Ba, mai mult, pot lua mai repede pentru ca StrongDC stie segmented downloading.
Desigur, puteti folosi orice combinatie de clienti doriti, ideea e sa fie unul activ, unul pasiv si sa setati nenorocitele alea de nick-uri cum trebuie, sa nu stam sa ghicim de unde luam...
Ah, era sa uit. De ce trebuie activ pe local si pasiv in rest? Marcat ca activ, trimiteti hubului adresa exacta a calculatorului vostru (10.x.y.z), fiind (teoretic) conectabili cu toti cei din RSM. Ori, intr-un hub din afara caminelor UMF adresa exacta nu ajuta cu absolut nimic. Ma rog, explicatia este mai mult pentru incepatori.
Inca o chestie: S-ar putea o regula pe hubul local in legatura cu nick-urile? Sa fie de forma [camin]nick? Eventual cu instructiuni pentru a seta asa. Si obligatia de a face upgrade la clientul de DC, pentru ca s-a introdus TTH-ul de mult timp...
As ruga unul din administratorii forumului cu acces ftp la masina imed sa ma contacteze pe privat...
Toate cele bune.