pentru toti cei ce isi cauta un extra-job in BUCURESTI
-
pentru toti cei ce isi cauta un extra-job in BUCURESTI
Cautam 20 de persoane din toate domeniile de activitate, in special din domeniul medical, de toate varstele, dornice de munca si de castig pentru un part-time de exceptie in regim de colaborare. Este vorba de extinderea Holdingului Elvetian Zepter International Import-Export si de implementarea unui nou program. Acest Holding ofera training-uri de instruire si seminarii de specialitate gratuite persoanelor, care se dovedesc a fi muncitoare, serioase, responsabile, corecte, energice, cu fler si abilitate in negocieri cu clientii. Sunt oferite in total 20 de joburi de consultant - consilier. Sunt joburi pentru imagine si informatie. Este un nou proiect foarte indraznet si interesant, care place tuturor celor ambitiosi si puternici. Rugam trimiteti CV la : cisabelcor@gmail.com tel. 0751 822 118
- marmotul
- elite
Re: pentru toti cei ce isi cauta un extra-job in BUCURESTI
oau, consilieri pentru oale.
si pentru dat tepe cu bioptronu.
si pentru dat tepe cu bioptronu.

-
Esti consultant Zepter? Esti consultant alta firma? Sau iti place sa faci bulgari de noroi si sa arunci in cine nu e cu tine sau ca tine?
Cunosti in detaliu produsele Zepter? Le-ai testat? Oale si cratite le spun cei de la Amway sau de la coltul strazii, care asculta manele si scuipa seminte. Compania elvetiana de renume mondial Zepter International le spune vase de bucatarie, vase pentru prepararea hranei intr-un mod sanatos si corect.
Este o mare diferenta de atitudine, limbaj, comportament si cei 7 ani de acasa.
NU VREI EXTRA-JOB? NU TE INTERESEAZA BANII DE LA ZEPTER?
LASA-I PE ALTII CARE VOR SA MUNCEASCA. Nu improsca cu noroi ceea ce nu e de tine.
Oare esti student la medicina?
Ar fi mare minunea lui Dumnezeu.
Am de comentat aici foarte mult, dar ma grabesc sa inchei un contract asa ca o las pe alta data. Te crezi smecher, dar iti dai singur cu firma in cap de cand scrii primul cuvant, asa ca impresia celor din jur e deja facuta. Ramai in cercul tau "magic" de baieti de bani-gata sau de manelisti si lasa-i pe altii sa-si croiasca un drum cinstit in viata.
Nu toti se calca in picioare ca sa apuce osul cel mare. Ala e pentru cei mai redusi. Oamenii inteligenti stau de o parte, mediteaza si actioneaza exact la momentul potrivit.
Iti recomand un dictionar daca nu ai inteles ce am scris aici.
Cunosti in detaliu produsele Zepter? Le-ai testat? Oale si cratite le spun cei de la Amway sau de la coltul strazii, care asculta manele si scuipa seminte. Compania elvetiana de renume mondial Zepter International le spune vase de bucatarie, vase pentru prepararea hranei intr-un mod sanatos si corect.
Este o mare diferenta de atitudine, limbaj, comportament si cei 7 ani de acasa.
NU VREI EXTRA-JOB? NU TE INTERESEAZA BANII DE LA ZEPTER?
LASA-I PE ALTII CARE VOR SA MUNCEASCA. Nu improsca cu noroi ceea ce nu e de tine.
Oare esti student la medicina?
Am de comentat aici foarte mult, dar ma grabesc sa inchei un contract asa ca o las pe alta data. Te crezi smecher, dar iti dai singur cu firma in cap de cand scrii primul cuvant, asa ca impresia celor din jur e deja facuta. Ramai in cercul tau "magic" de baieti de bani-gata sau de manelisti si lasa-i pe altii sa-si croiasca un drum cinstit in viata.
Nu toti se calca in picioare ca sa apuce osul cel mare. Ala e pentru cei mai redusi. Oamenii inteligenti stau de o parte, mediteaza si actioneaza exact la momentul potrivit.
-
- elder
wow! marmotule, te-ai ars! iti da lectii de viata si de buna purtare una care vinde oale si are impresia ca si medicii ar fi potriviti sa o faca! frumos i-ar sta unui medic sa se apuce sa prezinte prietenilor sau pacientilor sau vecinilor " vase de bucatarie" spre vanzare. mai bine forever products sau alte companii de ierburi de leac, ca mai au dq o legatura!dar zepter!!!!
- cog1983
- elder
popoviciangela wrote:vase de bucatarie, vase pentru prepararea hranei
= cratite, nu oale

Simtul umorului e o dovada de inteligenta
-
- senior
lumea a luat-o razna! adica cum...nu mai am voie sa spun oale ca gata sunt d-aia de mananca seminte??????????zau asa....nu am nimic cu zepterul, dar ma indoiesc ca toti vanzatorii de zepter sunt mega scoliti.
super tare...eu zic sa ne lasam toti de medicina si sa ne facem vanzatori profesionisti de oale. ce ziceti?
super tare...eu zic sa ne lasam toti de medicina si sa ne facem vanzatori profesionisti de oale. ce ziceti?
- 187.92a
- addicted
sunt sigur ca ai fi avut mai mut de comentat, dar probabil si tu te grabesti sa inchei un contract asa ca o lasi pe alta data
bai carele nu stiti sa vbiti cum trebuie despre vesela de bucatarie, voi nu stiti despre friptoza care gateste fara ulei?
au nu stiti cate calorii se cruta la o masa cu friptoza asta? voi de partea cui sutneti, a colesterolului cumva?

bai carele nu stiti sa vbiti cum trebuie despre vesela de bucatarie, voi nu stiti despre friptoza care gateste fara ulei?
au nu stiti cate calorii se cruta la o masa cu friptoza asta? voi de partea cui sutneti, a colesterolului cumva?
- holliday
- elite
eu am o unealta care gateste cu o lingurita de ulei. tefal parca.
super tare, o recomand. o gasiti si pe net, nu trebuie sa va umple capul una cu gura mare care o sa va oboseasca o jumate de zi. si atentie, domnu gadea, daca incepe nu o mai poti cadra, sau opri...
eu nu o inteleg pe domnisoara ce are cu Amway. are produse mult mai ieftine decat Tzeapter.
se zice friteuza trident, nu fripteusa.
nu prea le ai cu neologismele.
super tare, o recomand. o gasiti si pe net, nu trebuie sa va umple capul una cu gura mare care o sa va oboseasca o jumate de zi. si atentie, domnu gadea, daca incepe nu o mai poti cadra, sau opri...
eu nu o inteleg pe domnisoara ce are cu Amway. are produse mult mai ieftine decat Tzeapter.

se zice friteuza trident, nu fripteusa.
nu prea le ai cu neologismele.

Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
Am nevoie de dusmani noi. Cei vechi au inceput sa ma placa!
ANUNT:
-
- elder
fripturistilor care nu apreciati rafinamentul tzepter!
- 187.92a
- addicted
am spus friptoza. pune-ti ochelarii.holliday wrote:e zice friteuza trident, nu fripteusa.
bai eu am un amic

habar nu aveti, este misto de tot. nu stiu daca tzeapter sau tefak asta, ceva de genul, o "vase pentru prepararea hranei intr-un mod sanatos si corect."/
acum sincer, mie mi-a placut felul caterioncos in care a zis "Compania elvetiana de renume mondial Zepter International le spune vase de bucatarie, vase pentru prepararea hranei intr-un mod sanatos si corect."
f ironic si finutz. chestie de pr-ist

nustiti voi sa apreciati userul.
- holliday
- elite
ba daca tot dati cu matura, dati si pe la colturi, nu asa numai de estetica.
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
ANUNT:
- marmotul
- elite
popoviciangela wrote:Esti consultant Zepter? Esti consultant alta firma? Sau iti place sa faci bulgari de noroi si sa arunci in cine nu e cu tine sau ca tine?
nu sunt consultant, traiesc doar aproape cu salariul minim pe economie
popoviciangela wrote:Cunosti in detaliu produsele Zepter? Le-ai testat? Oale si cratite le spun cei de la Amway sau de la coltul strazii, care asculta manele si scuipa seminte.
din intimplare cunosc produsele zepter inca de cind au aparut pe piata romineasca, de cind un nea guristu a pacalit-o pe maica-mea sa ia un set de oale si un bioptron pentru fi-su, ca o sa ii trebuiasca poate cind si-o face cabinet. cred ca de atunci s-a pus un strat de praf pe bioptronu ala de vreo 10 cm poate, ca sa vezi ce folositor a fost. si nici ceilalti medici ce si-au cumparat scula aia nu prea au avut ce face cu ea, chiar era intr-un timp plin prin policlinici anunturi cu - tratament cu bioptronu-- imi placea cum scadeau preturile incontinuu ca a doua oara nu mai reuseai sa pacalesti omu.
popoviciangela wrote: Compania elvetiana de renume mondial Zepter International le spune vase de bucatarie, vase pentru prepararea hranei intr-un mod sanatos si corect.
.
si de ce m-ar interesa pe mine cum le spune compania aia produselor? crezi ca daca eu iau o furculita ordinara si ii spun furculita minune ce albeste dintii chiar crezi ca o sa albeasca dintii? mincarea sanatoasa o gatesti in orice, nu ai nevoie de nu stiu ce vase, poti folosi doar un tuci amarit pentru asta, ingredientele conteaza

- holliday
- elite
marmotule, te certi singur taica?
ai numarul ei de telefon, pacat ca nu mai e postul de mai sus ca a dat vlad cu matura, insa iti propuneam ceva interesant.
poate faci si un contract ...
ai numarul ei de telefon, pacat ca nu mai e postul de mai sus ca a dat vlad cu matura, insa iti propuneam ceva interesant.

ANUNT:
ANUNT:
- marmotul
- elite
partea a 2-a
nu sunt student, ma gindeam sa ma fac si eu tepar si sa vind oamenilor lucruri care nu le trebuie, la ce iti trebuie facultate pentru asta..?
eu nu prea mai am de comentat, ca ma duc sa vindec niste oameni, sa fac si eu ceva folositor pentru societate. dar chiar te rog sa mai comentezi in continuare, esti extrem de distractiva. sa ne spui si noua daca ai incheiat contractul
ce e ala smecher? in cercul meu nu prea se foloseste cuvintul asta. in care dictionar ar trebui sa caut asta?
aia cu croitul drumului cinstit in viata chiar m-a dat pe spate. no comment. propun de acum ca toti utilizatorii masculi ai imedului sa se numeasca baieti de bani gata si tastatoarele sa se numeasca maneliste ca sa ii facem pe plac lu' tanti anjela
in meseria mea toti lucreaza in echipa sa scoata osul cel mare daca e infipt in git, caci daca stau si mediteaza ramine rece ala de pe masa. aia mai redusi vind oale
astept cu deosebita nerabdare comentariile tale sa ne spui daca ai semnat contractul. hai ca ma duc cu manelistii ceilati acum sa facem vizita la pensionarii de bani gata.

popoviciangela wrote:Oare esti student la medicina?
.
nu sunt student, ma gindeam sa ma fac si eu tepar si sa vind oamenilor lucruri care nu le trebuie, la ce iti trebuie facultate pentru asta..?
popoviciangela wrote:Am de comentat aici foarte mult, dar ma grabesc sa inchei un contract asa ca o las pe alta data. .
eu nu prea mai am de comentat, ca ma duc sa vindec niste oameni, sa fac si eu ceva folositor pentru societate. dar chiar te rog sa mai comentezi in continuare, esti extrem de distractiva. sa ne spui si noua daca ai incheiat contractul
popoviciangela wrote: Te crezi smecher, dar iti dai singur cu firma in cap de cand scrii primul cuvant, asa ca impresia celor din jur e deja facuta. Ramai in cercul tau "magic" de baieti de bani-gata sau de manelisti si lasa-i pe altii sa-si croiasca un drum cinstit in viata.
ce e ala smecher? in cercul meu nu prea se foloseste cuvintul asta. in care dictionar ar trebui sa caut asta?
aia cu croitul drumului cinstit in viata chiar m-a dat pe spate. no comment. propun de acum ca toti utilizatorii masculi ai imedului sa se numeasca baieti de bani gata si tastatoarele sa se numeasca maneliste ca sa ii facem pe plac lu' tanti anjela
popoviciangela wrote:Nu toti se calca in picioare ca sa apuce osul cel mare. Ala e pentru cei mai redusi. Oamenii inteligenti stau de o parte, mediteaza si actioneaza exact la momentul potrivit.
in meseria mea toti lucreaza in echipa sa scoata osul cel mare daca e infipt in git, caci daca stau si mediteaza ramine rece ala de pe masa. aia mai redusi vind oale
astept cu deosebita nerabdare comentariile tale sa ne spui daca ai semnat contractul. hai ca ma duc cu manelistii ceilati acum sa facem vizita la pensionarii de bani gata.

- marmotul
- elite
holliday wrote:marmotule, te certi singur taica?
hai ma ca ma distreaza enorm
tu ce esti? manelist sau baiat de bani gata?
vlade, lasa te rog postu ca e super

- marmotul
- elite
amalia93 wrote:fripturistilor care nu apreciati rafinamentul tzepter!
mie imi place carnea doar la protap. iau un tzepter, infig carnea in ea, o dau putin cu bioptronu ca sa nu faca varice si apoi o pun la foc de lemne naturale pina se patrunde bine. sanatate curata, maica

- soricel
- elder

m-am prapadit de ras
marmotule, esti .... un marmot

tre sa traiasca lumea din ceva.
sa stiti ca si soriceii asculta manele
- 187.92a
- addicted
asa, marmotule! zi sa-i zici! 
zi-i ba ca tu cu spaga faci intr-o sapt cat nu face aia in 3 luni
si zi-i ca tu oricand vrea basca ta te faci vanzator de cratite, +/- un training acolo, in timp ce ea nu ajunge medic never-ever
credeam ca o dati si voi pe d-astea, pe bune. oricum, f misto.

zi-i ba ca tu cu spaga faci intr-o sapt cat nu face aia in 3 luni

si zi-i ca tu oricand vrea basca ta te faci vanzator de cratite, +/- un training acolo, in timp ce ea nu ajunge medic never-ever

credeam ca o dati si voi pe d-astea, pe bune. oricum, f misto.
- Calico
- addicted
M-am distrat. Marmotule, de ce te apucasi sa vorbesti serios cu vanzatoarea asta de oale?
- marmotul
- elite
mumo, las ca stiu eu ca esti baiata de bani gata...

- 187.92a
- addicted
- holliday
- elite
ce e hazliu e ca membrii noi trebuie aprobati de moderatori inainte sa posteze.
asta'mi da de gandit.
asta'mi da de gandit.

ANUNT:
ANUNT:
- 187.92a
- addicted
ti-e clar ca sunt mana-n mana, nu? 

- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
holliday wrote:ce e hazliu e ca membrii noi trebuie aprobati de moderatori inainte sa posteze.
asta'mi da de gandit.
N-ai de ce. Regula asta a fost instituită la rugămintea mea, din cauza anumitor useri problematici care trebuiau și mai trebuie fitrați. În rest, toate mesajele se aprobă by default
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- holliday
- elite
vlad s. wrote:holliday wrote:ce e hazliu e ca membrii noi trebuie aprobati de moderatori inainte sa posteze.
asta'mi da de gandit.
N-ai de ce. Regula asta a fost instituită la rugămintea mea, din cauza anumitor useri problematici care trebuiau și mai trebuie fitrați. În rest, toate mesajele se aprobă by default
mda, le dati click fara sa le cititi. am inteles ce inseamna default.

ANUNT:
ANUNT:
- 187.92a
- addicted
si foarte bine face, aici nu ai dreptate. nu cred ca poti sa citesti TOT ce scriu noii useri, poate doar sa iti sara in ochi daca unu scrie un singur rand cu vreo mare injuratura.
si nici nu cred ca este eficient, daca pe cineva deranjeaza un post il poate raporta si atunci mod se poate uita pe el mai atent.
si nici nu cred ca este eficient, daca pe cineva deranjeaza un post il poate raporta si atunci mod se poate uita pe el mai atent.
- vmc
- elite
si mie mi se pare o regula aiurea. pe topicul de germania am si experimentat nemultumiri pentru asta, adica replici extrem de faine aparute dupa 3-4 zile cand a avut timp un moderator sa le aprobe, iar faza era deja trecuta
nicht wahr?
- Melania
- addicted
Ce e ala un 'bioptron'?
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Un ptron, fără euri.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- 187.92a
- addicted
sunt curios daca in realitate s-a angajat cineva..
- marmotul
- elite
Melania wrote:Ce e ala un 'bioptron'?
am io unu daca vrei. sper numai sa nu fi alergica la praf, ca are un strat gros pe el

- marmotul
- elite
trident wrote:sunt curios daca in realitate s-a angajat cineva..
ia zi baiatu, nu vrei sa cumperi o oala? hai ca ti-o dau ieftin, mincatz-as

- cog1983
- elder
marmotul wrote:ia zi baiatu, nu vrei sa cumperi o oala? hai ca ti-o dau ieftin, mincatz-as
Uff... tot n-ai inteles! VAS DE BUCATARIE, VAS PENTRU PREPARAREA HRANEI INTR-UN MOD SANATOS SI CORECT!!!

Simtul umorului e o dovada de inteligenta
-
- elder
Dar de ce desconsidera duduia manelistii si spargatorii de seminte? Ce, banii lor nu e buni?Tare marketing mai are. Stiam eu ca helvetienii astia are ceva cu manelele. Ma gandeam sa imi iau si eu un vas de preparare al hranei corect si cinstit. Dar daca e cu discriminari culturale, ma abtin. Unde mai pui ca pretele e doar pentru elita sociala.
Mishto a fost cand maica-mea a cumparat niste oale de astea tzepter si a realizat ca trebuie sa mai dea si nu stiu cati banuti pe degresant. Din intamplare atunci lucram in domeniul vopselelor auto iar degresantii antisiliconici ii cunosteam mai ceva ca pe oalele tzepter. Bineinteles ca degresantul de la tzepter era sfintit pe la muntele Athos deoarece costa mult mai mult decat cel produs de BASF. Iar tzepter il cumparase de la BASF sau alti catva producatori de asa ceva.
Ei dar intre timp oalele alea din inox chirurgical din casa parinteasca s-au cam deteriorat. Capacele cu termometu s-au rupt. Ce au uitat cei de la tzepter sa spuna e faptul ca exista s inox chirurgical de unica folosinta. Oricum, in mare, o afacere pentru oameni cinstiti, usor de intors cu tigaia. Din otel chirurgical.
Cu bioptonul nu ma pricep. Sau nu pricep eu care e treaba. E prea subtil.
Mishto a fost cand maica-mea a cumparat niste oale de astea tzepter si a realizat ca trebuie sa mai dea si nu stiu cati banuti pe degresant. Din intamplare atunci lucram in domeniul vopselelor auto iar degresantii antisiliconici ii cunosteam mai ceva ca pe oalele tzepter. Bineinteles ca degresantul de la tzepter era sfintit pe la muntele Athos deoarece costa mult mai mult decat cel produs de BASF. Iar tzepter il cumparase de la BASF sau alti catva producatori de asa ceva.
Ei dar intre timp oalele alea din inox chirurgical din casa parinteasca s-au cam deteriorat. Capacele cu termometu s-au rupt. Ce au uitat cei de la tzepter sa spuna e faptul ca exista s inox chirurgical de unica folosinta. Oricum, in mare, o afacere pentru oameni cinstiti, usor de intors cu tigaia. Din otel chirurgical.
- holliday
- elite
burlacelul wrote:Dar de ce desconsidera duduia manelistii si spargatorii de seminte? Ce, banii lor nu e buni?Tare marketing mai are. Stiam eu ca helvetienii astia are ceva cu manelele. Ma gandeam sa imi iau si eu un vas de preparare al hranei corect si cinstit. Dar daca e cu discriminari culturale, ma abtin. Unde mai pui ca pretele e doar pentru elita sociala.
aici nu helvetienii sunt de vina.
dar, in fine...
stiti de ce nu asculta helvetienii manele?
ANUNT:
ANUNT:
-
- elder
E snobi! Nu sunt deschisi la schimburi inerculturale.
-
- elder
Unde mai pui ca din acelasi otel suedez fac si ceasurile si vasele de gatit si istrumentarul chirurgical.Limitati rau! Urat obicei. La noi nu e asa. Mai bine nu facem decat sa amestecam ceasurile tigaile.
-
- elder
Holliday, ti-e greu fara manele?
-
- elder
Adevarul e ca eu am ramas cam traumatizat din cauza oalelor tzepter. Debia o pusesem de o afacere cu biciclete pe litoral (pasiunea mea) ca maicamea , din profitul facut din inchiriat biciclete, a cumparat oale tzepter (pasiunea ei).. Nu stiu de ce dar pentru mine mancarea gatita in oale de astea tzepter nu are gust. Oricata dragoste parinteasca ai pune in ea.
- Tasha
- elite
Adevaru' e ca mi-era dor de imedisme de-astea pure.
N-am mai ras asa de ceva vreme.
Ce s-o fi intamplat cu tanti Angela? O fi depistat-o vreun sef ca incearca sa vanda oale la semintari si manelisti si a dat-o afara pe motive de etica?
Ce ma loveste cacu leuca este indoctrinarea care se citeste printre randurile afirmatiilor doamnei. Iti trebuie un anumit grad de inteligenta sa devii atat de indobitocit, mai ales pe motiv de cratitzi. Adica un grad scazut, vreau sa zic.
Doamna Angela, mai fa un curs de vanzari, unul de marketing si un MBA, apoi revino. S-ar putea sa nu ti-o mai iei asa de tare peste bot.
De luat oricum ti-o vei lua, dar poate nu asa tare.
N-am mai ras asa de ceva vreme.
Ce s-o fi intamplat cu tanti Angela? O fi depistat-o vreun sef ca incearca sa vanda oale la semintari si manelisti si a dat-o afara pe motive de etica?
Ce ma loveste cacu leuca este indoctrinarea care se citeste printre randurile afirmatiilor doamnei. Iti trebuie un anumit grad de inteligenta sa devii atat de indobitocit, mai ales pe motiv de cratitzi. Adica un grad scazut, vreau sa zic.
Doamna Angela, mai fa un curs de vanzari, unul de marketing si un MBA, apoi revino. S-ar putea sa nu ti-o mai iei asa de tare peste bot.
De luat oricum ti-o vei lua, dar poate nu asa tare.
Sexy chicken.