ganditi din timp
-
- newbie
ganditi din timp
daca ati trecut de anul 4 va sfatuiesc sa va inscrieti in sindicatul medicilor, mai tirziu o sa va ajute, o spune un senior. Daca nu ma credeti studiati legea si o sa vedeti ca am dreptate . O zi buna
- selena
- senior
- Chingachgook
- addicted
senior probabil e casierul de sindicatul medicilor.
dupa cate se vede si mai ales se aude, este o organizatie foarte low-profile.
au un site?
cine e lider de sindicat?
unde au sediul?
kooksee
dupa cate se vede si mai ales se aude, este o organizatie foarte low-profile.
au un site?
cine e lider de sindicat?
unde au sediul?
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- newbie
-
- newbie
danhia mai sunt si oameni care muncesc si nu neaparat conduc , spun asta pentru ca nu ma cunosteti, altfel sunt un personaj modest
Pentru toti participantii la trafic: sunt mai in varsta decat voi dar ma simt foarte bine atat pe forum cat si intre rezidentii mei la spital. Si traiesc senzatia ca si lor le place convietuirea cu mine. Asa ca va rog: nu sunt atat de destept incat sa fac fata unei avanlase de "mistouri" (am scris bine, asa se zice?)
Nu stiu daca sinicatul med are site , daca nu au am sa le spun sa si faca
astfel de organiz trebuie sa fie mai multe sa ai de unde alege, zic si eu
va doresc o dimineata de milioane
Pentru toti participantii la trafic: sunt mai in varsta decat voi dar ma simt foarte bine atat pe forum cat si intre rezidentii mei la spital. Si traiesc senzatia ca si lor le place convietuirea cu mine. Asa ca va rog: nu sunt atat de destept incat sa fac fata unei avanlase de "mistouri" (am scris bine, asa se zice?)
Nu stiu daca sinicatul med are site , daca nu au am sa le spun sa si faca
astfel de organiz trebuie sa fie mai multe sa ai de unde alege, zic si eu
va doresc o dimineata de milioane
- tulip
- senior
organizatie trebuie sa fie una si buna - adica una care sa faca o diferenta, caci nu suntem chiar atat de multi si in nici un caz atat de organizati incat sa reusim ceva daca ne mai si divizam.
problema cea mai mare este ca nici unul dintre sindicatele ce functioneaza in momentul de fata nu face nimic pentru noi
nu inteleg de ce oprescu si ai lui pot sa faca atata scandal ca nu mai pot avea 100 de functii si noi nu putem avea un salariu din care sa traim - nu decent, nu vreau sa cer chiar atat, dar macar sa ne putem plati chiria...poate si niste paine, fara sa luam spaga
problema cea mai mare este ca nici unul dintre sindicatele ce functioneaza in momentul de fata nu face nimic pentru noi
nu inteleg de ce oprescu si ai lui pot sa faca atata scandal ca nu mai pot avea 100 de functii si noi nu putem avea un salariu din care sa traim - nu decent, nu vreau sa cer chiar atat, dar macar sa ne putem plati chiria...poate si niste paine, fara sa luam spaga
Last edited by tulip on Sun Nov 13, 2005 9:07 am, edited 1 time in total.
- tulip
- senior
- Chingachgook
- addicted
ai 10 posturi si deja faci ordine pe aici?
esti cumva Eugen deghizat?
kooksee
esti cumva Eugen deghizat?
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- nicoletaghe
- senior
- Chingachgook
- addicted
hai ca am luat primu salariu de 4020.000 si mi-a trecut chefu de glume.
Unde e sindicatul ala?
a obtinut ceva pana acum?
cine il conduce?
kooksee
Unde e sindicatul ala?
a obtinut ceva pana acum?
cine il conduce?
kooksee
- 187.92a
- addicted