Quote:
cand am incercat sa-ti justific in pm (ani lumina in urma) am primit urmatoarele replic
la mine in elvetia anii lumina masoara distante. stiu, stiu a fost un fel de-al spune. cand o sa deschid cursul de cum se dau replici amuzante pe imed o sa iti pastrez un loc in primul rand alaturi de holidei.
Quote:
am primit urmatoarele replici
da, sunt destul de metaforic uneori. sustin in continuare ceea ce am scris.
Quote:
u bucurie am aflat ca faci parte din marea oala a ratatilor, care nu reusesc decat in jermania
nu stiu de ce dar te cred. sunt sigur ca ai sarit in sus de bucurie. partea grea e ca iti lipsesc niste date ale problemei. dar nu dispera. ia la rand toate cunostintele comune.
Quote:
a urmez toate report si in 3 posturi consecutive sa-ti dau ban sau sa-ti sterg posturile jignitoare la adresa prostilor din germania
sigur ca poti face asta. eu peste o luna revin pe imed. la tine crengile raman.
Quote:
gen vorbit la Besprechung mai mult decat Guten morgen!, facut garzi multe, scris Brief, stat in operatii cu orele,
nu iti e ma rusine sa scrii asta cu atatia oameni din germania pe aici? poate aia din ro or fi mai impresionati.
Quote:
in general facand un salariu dublu decat al lui kooksee
eu cu tot cu surse extramedicale ajung la aproape 4000.
Quote:
si sa nu cerseasca de un libidinos italian bani de cumparaturi la milano in sezon de sale
ca si cum s-ar fi pus vreodata problema.
Quote:
care sa-mi permita mai apoi un loc de munca caldut unde nu voi fi nevoita anymore sa iau masa de pranz cu colegii
'ai de capul meu ce scop maret ai. sa nu iei masa cu colegii.
Quote:
ai luat informatii private despre mine de la prietenii stiu de ce
te aberezi aiurea in troleibuz. ciresar saracul te protejeaza cat poate. te arunci la niste cuvinte al caror sens nu iti e prea clar. care sunt info alea private? eu nu am scris decat raspunsuri la aiureile tale de pe aici si pe baza lor am formulat supozitia cu crengile.
Quote:
deocamdata nu am vazut in tine decat unu care n-a demonstrat nimic
vai de mine, trebuie sa fac ceva in sensul asta.

eu am o existenta si in afara forumului si medicinii. nu ai cum sa stii tu din astea dar e misto.
Quote:
dar care are icnete ironice (daca asta se poate numi ironie) gen SUNTETI PROSTI
eu nu ii fac pe toti prosti. numai pe aia acre demonstreaza in mod repetat asta.
Quote:
acum avem dovada oficiala ca ma iubesti cu pasiune si nu poti dormi noaptea de grija mea
nivelul tau de intelegere e in continuare la nivel de genunchi de broasca. adevarul e ca imi structurez din timpul zilei raspunsurile si dupa ce vin de la op si Besprechung le poste pe imed. noaptea in general dorm.
Quote:
daca vrei sa-ti mai dau raspunsuri in afara sectiunii de germania
nu ma intereseaza absolut de loc vreo corespondenta cu tine.
singurul raspuns pe care il astept e in contextul sectiunii despre germania si anume
"unde te da firma de recrutare in judecata daca nu respecti contractul"
Quote:
ti-am zis, n-am timp sa intru pe forum 24 ore/zi
nici eu nu am. ceea ce ne diferentiaza e capacitatea de sinteza. aaaa si faptul ca peste cativa ani eu tot cu colegii o sa iau masa