comentarii la Activity log

pareri, reclamatii
holliday
elite
elite

Re: comentarii la Activity log

Postby holliday » Thu Jul 22, 2010 11:06 pm

ti-e ciuda ca ti-a dat ban ofticosule :))
pai a avut dreptate..

ps: cu sanatatea esti ok? (serios te intreb)

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Jul 22, 2010 11:20 pm

ti-am pus o singura intrebare pe PM la care nu ai vrut sa raspunzi, nu abera.
kooksee are 3 luni ban din motive care se gasesc in activity log, cerceteaza, e la un click distanta.
din ce-ai citat observa cuvantul "poate". azi am sters o discutie intre acel oarecare si un alt oarecare de mai sus, dar astea nu se vad...
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

holliday
elite
elite

Postby holliday » Thu Jul 22, 2010 11:24 pm

b3 wrote:ti-am pus o singura intrebare pe PM la care nu ai vrut sa raspunzi, nu abera.
kooksee are 3 luni ban din motive care se gasesc in activity log, cerceteaza, e la un click distanta.
din ce-ai citat observa cuvantul "poate". azi am sters o discutie intre acel oarecare si un alt oarecare de mai sus, dar astea nu se vad...

ba eu am vazut si chiar am vrut sa raportez, ca dupa ce am scris am vazut ca nu e tarlaua buna.
dar cand colo, iti facusei deja treaba, lucru ce m-a mirat si m-a incantat in acelasi timp!

esti o moderatoare super b3, nu te lua dupa gurile rele ce incearca sa zica contrariul.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Jul 22, 2010 11:53 pm

b3 de ce eludezi adevaru' trai tie linutza ar? cum o singura data?
inainte de ban mi-ai scris despre duble standarde. se termina cu semnul intrebarii. lasand alte intrebari de alta data.
inteleg sa nu iti amintesti, dar e urat sa zici "nu abera", de ce sa lasam celorlalti impresia ca as minti eu sau ceva?
zau

:lol: ai drpetate, este cu "poate fi warnuit/poate fi sters", pe ideea ca decizia se bazeaza pe cheful moderatorului din ziua aia etc.

ce o fi asa de greu sa ziceti "bai uite de azi astea sunt regulile, moderam dupa ele, regulile se aplica tuturor" ..si chiar sa fie asa??? pai de ce X poate sa faca offtopic in rezi si Y nu?

de data asta mi se pare ca s-a gresit, s-a apelat la reguli doar atunci cand i-a convenit lui b3.
este foarte confusing.
bai ma chinui de vreo 3-4 ani sa cer si io o moderare echidistanta, constanta, etc.
nu inteleg de ce este asa de greu, mai ales ca in alte ipostaze b3 tu pozezi in aparatorul Dreptatii, pauar to za pipal, ma rog, chestii dintr-astea.

bine, fie, cu kooksee o fi cum zici, dar eu nu am inteles care sunt "incalcarile repetate" in cazul meu, e aat de aiurea sa fii sanctionat ca "stii tu de ce/ pt intreaga activitate".

oricum inteleg ca nu merit sa mi se explice, etc. in fine, naspa.
aa, ba vlad zicea pa un forum ca am fost banat pt ceva prin nu stiu ce sectiune, ideea e ca per total habar n-aveti de ce faceti ce faceti, si da mi se pare naspa, si sigur ca da, pe voi va doare la, si uite asa.

in fine, da ma holiday ma oftic, zau. si da, sunt bine mersi cu sanatatea. priapismul nu este boala. da, ma oftic la greu pt ca eu am fost super linistit, am incasat toate "esti prost", "esti om mai putin dotat intelectual" si restul de injurii si referiri la chestii personale ca fraierul, gandindu-ma ca raportez si ca dom'le se va face dreptate.
per total, am nimerit in ziua Aia, si am fost sanctionat ca "fac galagie", pe ceva pe care probabil l-am facut acum X ani, nu stiu..

era mai bine sa zic si eu ca esti prost si ca esti om mai putin dotat intelectual, asta este singura concluzie pe care o trag din toata povestea asta.
ca Garcia, daca te duci si-i zici ca ai nu sh ce problema, se oftica pe tine ca-l deranjezi din scarpinatul la si daca la o adica se aplica aia cu "ii dau cap in cap".

bai, urat. vreau sa zic neprincipial.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Fri Jul 23, 2010 12:21 am

ma bucur ca esti bine.
nu mai pune la inima... :?

totul va fi bine, vezi si tu partile bune ale moderarii.
hai sa fim mai buni, mai toleranti si mai putini sarcastici.
poate sa iasa ceva bun din asta.

uite, eu promit ca nu o sa mai zic niciodata ceva nasol de tine. sincer, nu voiam sa se ajunga aici, plus ca nu am stiut anumite faze si amanunte.

soricel
elder
elder

Postby soricel » Fri Jul 23, 2010 12:24 am

trident wrote:
priapismul nu este boala.

nu, e un privilegiu regal. de la carol al doilea incoace.

promiteti ca va cumintiti?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jul 23, 2010 12:57 am

mda, ce sa atraga atentia din toata poezia aia a mea

a promis holiday, eu zic ca e indeajuns.

sunt exasperat, pai eu de ce sa fiu cuminte, eu n-am facut data trecuta decat sa raportez si atat????!!!pierd timpu, sa mor io.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Fri Jul 23, 2010 8:35 am

Trident, io zic să nu te exasperezi din atâta lucru, și să facem un pas înapoi să privim lucrurile.

1. Te-ai apucat să faci mișto de cei de la topicul cu Germania. Ai făcut-o în stilul tău, care, de ex., pe mine nu m-ar fi deranjat. Dar în valoare absolută poate fi considerat nepotrivit. Acuma, nuș dacă e o coincidență, dar la un moment dat chiar tu ziceai că ar fi nepotrivit.

2. Ai primit o replică, de la manolo et holliday și mai nepotrivită decât acțiunile tale. Am putea face o întreagă dezbatere despre care e mai rău, cu diverse subtilități de interpretare. Personal, cred că ești mult mai benign decât holliday, dar văzut din afară, de cineva care nu are timp să aprofundeze relația voastră intimă și complexă, e greu de stabilit și, în cele din urmă, lipsit de importanță.

3. Moderatorii nu sunt roboți, încercările de a face un regulament general bătut în cuie nu prea au succes, poate și pentru că nu suntem o populație mare, omogenă, căreia să i se poată aplica așa ușor regulamente generale.

4. Moderatorii nu sunt roboți, așadar când porți de multă vreme o guerilla cu unul dintre ei, e posibil să nu mai fie obiectiv în ceea ce te privește. Am privit conflictul dintre tine și b3 cu o oarecare detașare, zic eu, și nu a fost vorba în niciun moment de un conflict "obiectiv", de o discuție la obiect, ci doar de schimburi de replici în care tu îi ziceai lui b3 că minte, și ea ție că ești prost. Strict ad hominem de ambele părți.

5. Ce se întâmpla pe forum, în mai multe secțiuni ale acestuia, nu mai era deloc normal și benign. Era o escaladare. Din nou, putem face dezbateri subtile despre cine era de vină. However, pot înțelege reacția unui moderator, având în vedere punctele de mai sus, de a bana pe toată lumea implicată. B3 a tăiat nodul gordian. Așa a considerat ea util să facă, folosindu-se de bunul simț personal, pentru că, repet, nu avem un regulament aplicabil tuturor acestor situații. Nu avem decât bunul simț. Și știi ce, trident? Eu cred că b3, în ciuda punctului 4, a acționat nu dintr-o iritare personală sau un PMS (cum foarte drăgălaș sugerezi tu, pretinzând în același timp că ești un înger inocent), ci pentru că așa i-a dictat bunul ei simț.

6. Acestea fiind zise, nu sunt neapărat de acord cu acțiunile lui b3, chiar dacă le recunosc eficiența. Nu pot să spun că am fost supărat sau "exasperat", dar nici de acord nu am fost, lucru pe care bănuiesc că b3 l-a prevăzut și și l-a asumat. În continuare nu văd de ce kooksee e încă banat, în timp ce eu, tu și holli ne facem de cap pe aici. Offtopicurile mele sunt felul meu meschin de a o provoca nițel (dar am reușit să te provoc pe tine).
Nu offtopicurile erau problema principală însă, în ziua AIA, ci porcăria la care se ajunsese între mine, tine, holli și manolo - mai ales ultimii trei.

Așa că da, nu avem un regulament aplicabil și nici nu vom avea în viitorul apropiat. (Menționez că b3 ne împinge de ani de zile să facem odată un regulament, fără succes). Nu suntem o democrație, nici o monarhie, suntem un grup social interesant, cu dinamica lui proprie asupra căreia nimeni nu are un control. Da, nu ai fost banat conform articolului 14 lit.2 din O.U. 234/1995, nu există o curte constituțională unde să contești, ci doar legile spontane ale grupului nostru, la care se adaugă judecata și bunul simț al fiecăruia. Acuma, folosește-l și tu pe al tău și zi cam ce trebuia făcut, după părerea ta. Tu cum ai fi procedat?
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Jul 23, 2010 2:47 pm

vlad, frumoasa argumentatia dar total inutila. trident nu doreste un raspuns, vrea doar sa enerveze, de asta si tot ataca, ca sa genereze un raspuns. Cand e ignorat, il apuca toti dracii (vezi episodul "b3 NU MAI MINTI" pe vreo 2-3 topice acum cateva luni). Cand i se raspunde, schimba intrebarea. E munca de Sisif, n-are rost. kooksee e banat in continuare pentru ca dupa primul ban a mai postat cu 2 clone, la fel ca Melania. Daca tinea neaparat sa ma injure putea sa imi transmita ce avea de zis pe PM cu clona, fara sa mai scrie pe forum, si nu-si mai lua ban.

trident, daca nu-ti place, poti sa-ti faci propriul forum sau blog si sa ma/ne lasi. Asta e imed, asta e regulamentul, asta e moderarea. Iti place, stai, nu-ti place, la revedere. Valabil pentru oricine, chiar si pentru moderatori. Si te contrazic, vlad, regulmantul exista si este foarte bun. Asa cum am mai spus si eu si tu insa, daca s-ar putea aplica art. si paragraful regulamentului pentru orice situatie, am avea boti pt moderare, si nu useri-moderatori. Rolul moderatorului este sa se ghideze dupa regulament.

Nu te chinui de 3-4 ani pt o moderare echidistanta. Te chinui sa te prinzi cu ce poti sa scapi si intinzi coarda cate putin. Cand moderatorii sunt ocupati, creezi haos. Cand se intorc si te pleznesc, incepi sa bazai ca vaaaaaaai, dar ce-aaaaai facuuut, ueeeeeeeeeeaaaaaaaaaa. Este acelasi pattern de fiecare data. Intinzi coarda > ban > vociferari > te plictisesti si nu mai vociferezi, o vreme te calmezi > incepi iar sa intinzi coarda > ban > vociferari > ... . Altii se potolesc dupa ban, majoritatea fara acuzatii si certuri. Altii nu se potolesc si primesc ban definitiv (rezidante, ceacky sau cum se numea, jack carter). Nu esti special si nici persecutat. Regulamentul si atitudinea moderatorilor este aceeasi pentru toata lumea. kooksee a primit primul ban fix pentru "esti prost"-uri repetate, unde a fost permis "esti prost" ?

Iar intrebarea cu standarde duble era retorica. Ti-o adresasem pe PM doar ca sa nu mai dau apa la moara ca si asa te atacau altii pe forum in perioada aia si n-as fi vrut sa crezi ca te persecut sau ceva.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jul 23, 2010 3:01 pm

vlad.s wrote:Tu cum ai fi procedat?

aaa, dar este extrem de simplu.

as fi actionat atunci cand era necesar, nu as fi lasat lucrurile sa ia amploare.

cand s-au raportat jignirile de tipul "esti prost", "esti om mai putin dotat intelectual", referiri la viata personala- dadeam warn, si la 3 warn dadeam ban temporar caci parca asa era cutuma. mergeam pe jurisprudenta, certurile aveau loc intre useri vechi, toti stiau pe ce anume se dadea warn (holiday participase la topicul cu b3 si faza cu "Esti prost").

b3 wrote:kooksee a primit primul ban fix pentru "esti prost"-uri repetate, unde a fost permis "esti prost" ?

s-au tolerat "esti prost", "esti om mai putin dotat intelectual" si referiri la viata personala la manolo si holiday, in pofida raportarilor mele, b3, daca asta era problema, ca nu stiai.

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Jul 23, 2010 3:05 pm

Cum s-au tolerat din moment ce au avut ban ???

Ban o luna = ban temporar. Diferenta se face cu ban permanent = forever.

Pai uite actioneaza tu atunci cand este necesar si nu lasa lucrurile sa ia amploare la tine pe forum. Promit sa iau notite.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jul 23, 2010 3:11 pm

nu ai dreptate, b3, trident doreste un raspuns din moment ce pune o intrebare.
si mai mult, trident doreste o moderare corecta, echidistanta, asa, ca nu se simte el bine intr-un loc unde regulile se aplica total aiurea (de cand aia cu clone? de ce sa ii banezi pe faza cu clonele, oamenii aia au clonele acelea de 3-4 ani si nimeni nu le-a spus ca ar fi interzis, de ce deodata...? daca erai interesata sa nu mai aiba clone, ziceai ba nu mai aveti voie cu clone, faceai un anunt ceva...).
si da, trident se plictiseste ca oricine altcineva daca este ignorat, dupa ce trece printr-o etapa de frustrare; pe toti ii apuca dracii daca sunt ignorati, de-asta nu raspundeai tu? :)

nu ma intereseaza sa incerc limite si alte aiureli din astea, dar vreau sa existe niste chestii clare, sa stiu ca nu sunt jignit ghiolbaneste (asa, finut, inteleg ca e greu sa mdoerezi, dar alea EXPLICITE nu vad ce problema ar putea pune!) si ca viata mea privata este respectata.

este chiar asa de greu?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jul 23, 2010 3:17 pm

s-au tolerat din moment ce au ramas pe forum mizeriile alea zile intregi, atat ele cat si userii, fara vreo intervetnie de moderator- moderatorul posta linistit, a nu se intelege ca moderatorul era plecat in africa si nu avea acolo net.

eu nu am inteles decat ca m-am plans de jigniri si ref la viata personala, si am fost banat si eu, in aczul meu pentru "incalcari repetate".

b3 nu tre sa ma gonesti acum, se stie cat ma iubesti, dar vlad m-a intrebat ce as fi facut eu, eu i-am raspuns. si i-am spus ca nu e nicio filozofie sa stergi/sanctionezi cand unul il face pa altul om mai putin dotat intelectual sau prost.

hai mai ca nu e asa greu.

soricel
elder
elder

Postby soricel » Fri Jul 23, 2010 3:25 pm

tridule, de ce disperi asa?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jul 23, 2010 3:41 pm

si da, argumentatia lui vlad este frumoasa, dar daca concluzia este ca "Esti prost", "esti om mai putin dotat intelectual"' si "cersesti felatie" sunt chestii de mare finete, unde moderarea este extrem de dificila... nush ce sa zic.

sigur ca da, nu exista o curte constitutionala unde sa contestam, etc... dar asta nu inseamna ca nu putem contesta moderarea sau intreba despre ratiunile moderarii. referitor la clone, ce nod gordian taiat, se putea anunta ca nu mai e voie cu clone si ar fi fost altceva. sigur ca daca userul X afla pe nepusa masa ca a fost banat incearca sa se disculpe/apere etc. si sigur ca nu e acelasi lucru sa faci asta pe privat (de exemplu, cand eu am fost banat acum vreo 2 ani pt 2 luni purtam disc cu vict si a reiesit ca eu m-as fi milogit sa fiu primit pe imed, ceea ce nu a fost asa!!!).

in ceea ce priveste regulamentul, pe trident il intereseaza doar sa nu vaza jigniri explicite si sa nu se dea in personale, chestii care sunt de bun simt pe ORICE forum.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jul 23, 2010 3:54 pm

nu disper ma soricel, asa sunt eu, pun suflet in tot ce fac si tratez lucrurile cu seriozitate :)
si nu vreau sa enervez pe nimeni, asa cum incearca sa ma discrediteze b3.

in fine, nu cred ca este cazul sa facem referiri aici la subtilitati, si nu vorbim despre regulamente dificil de facut si aplicat.

eu cred ca ce cer eu sunt chestii d-astea basic, mizweriile alea sunt general acceptate ca fiind niste magarii. sau gresesc?

soricel
elder
elder

Postby soricel » Fri Jul 23, 2010 4:24 pm

nu gresesti, da te stresezi degeaba.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jul 23, 2010 4:37 pm

de ce, eu in naivitatea mea chiar cred ca imed-ul nu trebuie sa fie un loc de injuraturi si vendete personale.
cred ca este un loc de informare si da, si de socializare.

soricel
elder
elder

Postby soricel » Fri Jul 23, 2010 4:46 pm

trident wrote:de ce

cantitativ analizand

oricum, oriunde socializezi este si stres. fa abstractie.

si unde vrei sa te informezi, la fel. uite eu tot incerc sa aflu pe imed o chestie. tot primesc raspunsuri cu o gramada de info, numa aia care imi trebuie mie nu vine. nah asta e, viata.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jul 23, 2010 4:56 pm

@soricel:a, eu doar de vreo 2 ori in 5 ani am aflat ce ma interesa de pe imed, asa ca personal il apreciez mai degraba pt diverse.

**
cred ca moderatorii ar trebui sa se autosesizeze din moment ce sunt si ei pe forum si stiu ce se scrie,
sau bine, ok, pentru ca ei nu sunt roboti, macar sa actioneze la raportari; pana mea, pai ce facem, raportam degeaba? ca intr-o vreme era "d-aia ai buton de raportare, sa raportezi".

inteleg ca orice actiune consuma ATP, dar daca vine un raport "uaaaaah a zis de mama" inteleg sa se uite despre ce este vorba si daca trebuie "ba nene, a zis de ma-xa, mi-e lene dar na, sunt moderator trebuie sa ma ocup si de partea asta mizera, sterg postul, dau un warn, fac ceva acolo, chiar daca ar fi mai usor sa take no action". dupa cum daca ala a raportat aiurea si n-a zis de ma-sa sa nu faca nimic, iarasi.

probabil ca deranjez cu insistenta, dar eu vreau sa stiu ce fac cand sunt injurat/atacat, il injur si eu, pun poze cu ma-sa, spun ca am auzit eu pe surse ca ma-sa lui X o face pe bani?

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Fri Jul 23, 2010 5:22 pm

Păi cum zicea şi b3: ai raportat, s-au luat măsuri. Aaa, ai fost şi tu banat? Păi de ce nene? Chiar crezi că din vendetă personală? Nu pe bune.
De ce n-am fost eu banat? Sincer, nu ştiu, probabil faptul că sunt şi eu moderator (iar aiureala avea loc pe secţiunea unde moderez) are ceva de-a face, dar sigur are şi faptul că eu nu m-am băgat în troacă chiar până la gât.
Serios, vrei moderare-moderare pe Diverse? Se aranjează. Va trebui să renunţ să mai postez, eventual să postez mult mai rar, ca să nu ziceţi că ţiu părţi, dar se rezolvă.

Încep să simpatizez cu b3. Ea s-a băgat pentru că eu nu făceam absolut nimic. Şi acum îşi ia înjurăturile care mi s-ar cuveni mie. Ia mai lăsaţi-o în pace şi trimiteţi-le încoace. Hai la tata.

În rest, îmi pare rău că eşti supărat, dar limitele imedului au fost împinse tot mai departe de-a lungul anilor, şi unul dintre contributori ai fost tu. Chiar şi holliday e, într-un fel, creaţia ta. Şi eu, în multe privinţe. Ai lăsat o amprentă durabilă asupra imedului, nu neapărat negativă: înţeleg, responsabilitate zero, că e mai comod, dar uneori mai şi backfire.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jul 23, 2010 5:45 pm

nu la b3 m-am referit la faza cu vendeta, ci la "Am eu o disctuie pe mess, o pun pe forum, da din casa", kko dintr-asta.
Inteleg ca in momentul in care s-a spus "aaa, tii cu trident" s-a blocat mecanismul de moderare, dar acest lucru nu ar trebui sa se intample, daca eu il injur pe unu, il fac prost/om mai putin dotat intelectual si apoi zic ca tii cu ala, tu ce faci, nu mai moderezi??

limitele au fost impinse, ok, dar se stabilisera de aproape un an niste repere clare, warn-ul lui b3 la faza cu "Esti prost", al lui Im cand i-a facut pe aia retarzi, etc- era deja o limita neta. toti erau sanctionati fara intarziere la faza asta. dar stai ca a zis ala si ceva de tine si gata, s-a anulat toata moderarea.

daca se intervenea calumea, nu cred ca se ajungea la chestiile astea.

bine, uateva, ideea este ce se va intampla de acum incolo. vom ezita sa moderam la fiecare injuratura explicita sau referire la viata personala in cazul in care se supara X sau Y?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jul 23, 2010 6:17 pm

bai si una e caterinca, alta sa vrei sa faci rau deliberat cuiva. asta daca e s-o luam pe etica. nu cred ca am impins eu limitele in directia aia vreodata. holiday nu este creatia mea, el reactioneaza cataclismic la orice misto, daca nu eram eu era altcineva, tu sau altul.

backfire? gasesc ca ce s-a intamplat a fost disproportionat. si aiurea, ca erau useri cu experienta, nu raportez nici eu orice user care nu stie cum sta treaba si sare la hartza.

vreau o moderare constanta. si ma supun unei astfel de moderari zambind. dar ce sa fac eu, moderarea modereaza, consuma energie, zau ca imi pare rau ca trebuie sa te bagi pana in gat sau cum zici tu. probabil ca moderarea ar fi mult mai usoara daca ar fi intotdeauna aceeasi, dar nu ma pricep, este doar o parere.

pot sa duc si douazeci de manolo si holiday in afara forumului, i can handle, dar nu daca aia ma injura pe un forum iar eu trebuie sa stau cuminte si raportez ca fraierul sperand ca se rezolva ceva.

bon. si acuma gata, io trebuie sa inghit orice, ca nene filozofic vbind am un caracter mai sugubat sau ca am pus nu stiu ce amprenta?

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Fri Jul 23, 2010 6:36 pm

trident wrote:bine, uateva, ideea este ce se va intampla de acum incolo. vom ezita sa moderam la fiecare injuratura explicita sau referire la viata personala in cazul in care se supara X sau Y?

Păi tocmai ţi-am promis că nu. Cât o să mai poci să stau pe imed, o să moderez semnificativ mai strict pe secţiunea Diverse.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jul 23, 2010 7:26 pm

Multumesc.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Fri Jul 23, 2010 8:21 pm

Bai ce aere proaspete de asistenti universitari...
Take a life men, si nu mai puneti totul la inima!
Practic nici nu ati fost banati, ca nu a mers imedul..
Ce dumnezeu nu va mai ajunge spatiul?

Singurul lucru ce-l rdgret din toata chestia,e ca am fost grobian cu anumite usere de aici,mogiv pt.care imi cer scuze...
Parerea mea desprd trident a ramas.aceeasi, de aia poate il doare pe el atat...
In fine, hai s trecem peste..nu mai puneti la inima!

soricel
elder
elder

Postby soricel » Fri Jul 23, 2010 8:49 pm

trid, te stresezi prea mult.

mie b3 mi se pare ok, sincer.

vlad, nu-i musai sa te autorestrictionezi, chiar daca vrei sa moderezi mai strict, ar fi pacat. :) si la o adica ce sa moderezi pe diverse decat injuraturile si poze neautorizate.

da unde-i melania, totusi? si kooks? si muma? si marmotu?

holli, get holly, daca intelegi ce vreau sa zic. sau nu fii a paysan. sau grow up. sa nu uitam ca toate k.kturile din tara asta s-au facut sub tot felul de amenintari de dat din casa, sau stiu eu despre tine si nu zic, etc. pare o practica de gradi, dar la urma urmei e santaj. iar amenintarea si santajul se pedepseste prin lege. si nu doar in ro.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Fri Jul 23, 2010 9:53 pm

soricel wrote:holli, get holly, daca intelegi ce vreau sa zic. sau nu fii a paysan. sau grow up. sa nu uitam ca toate k.kturile din tara asta s-au facut sub tot felul de amenintari de dat din casa, sau stiu eu despre tine si nu zic, etc. pare o practica de gradi, dar la urma urmei e santaj. iar amenintarea si santajul se pedepseste prin lege. si nu doar in ro.

:) deja ne tragem de sireturi? dupa nici macar 2-3 schimburi de replici? diminutive alea alea...
imi pari ca-mi vorbesti mult prea familial pentru un user nou..
sefii, ia verificati-i ip-ul :)

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Fri Jul 23, 2010 10:35 pm

daca as fi admin, l-as pune pe 3d moderator la diverse, macar 2-3 luni de proba
Life's not fair, get used to it

holliday
elite
elite

Postby holliday » Fri Jul 23, 2010 10:39 pm

pc7 wrote:daca as fi admin, l-as pune pe 3d moderator la diverse, macar 2-3 luni de proba

nup, ca o sa-si editeze toate posturile.

soricel
elder
elder

Postby soricel » Fri Jul 23, 2010 11:01 pm

holliday wrote: :) deja ne tragem de sireturi? dupa nici macar 2-3 schimburi de replici? diminutive alea alea...
imi pari ca-mi vorbesti mult prea familial pentru un user nou..
sefii, ia verificati-i ip-ul :)

lasa, mai, securismele cu ip-ul ca nu te-am injurat, amenintat, santajat...

pai daca eu vreau sa fac un joc de cuvinte tre sa zic sar'na nenea holliday ma lasi sa ma joc cu numele lu matale? adica sireturi... da ma, ia, ne tragem de sireturi, ce are...

totusi mi se pare interesant ca nu e-a iritat partea finala a comentariului meu.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Sat Jul 24, 2010 12:18 am

pai e simplu sa-ti vada ip-ul.

in fine, eu nu ma 'irit' asa usor ca am prieteni dermatologi.
si eu nu ajung la sireturile dumitale pentru ca nu pot sa ma aplec de burta.

soricel
elder
elder

Postby soricel » Sat Jul 24, 2010 1:04 am

:lol:

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Jul 24, 2010 3:11 pm

holiday daca vrei sa fii provocator, sfatul meu este sa incepi prin a-ti da cu ruj :)
pc7, in niciun caz nu m-ar interesa sa fiu moderator. nimeni nu a zis ca nu mi s-a propus :P

bai, fara ailalti nu are niciun farmec imedu. si se scrie o replica pe saptamana!!
de altfel, sunt aceleasi topice de acum o luna; inteleg ca ult 2 sapt nu a mers imedul, dar in 2 sapt chiar nu s-a intamplat nimic.

cred ca voi incepe prin a posta saptamanal

soricel
elder
elder

Postby soricel » Sat Jul 24, 2010 9:51 pm

hou hou hou!

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Sat Jul 24, 2010 11:03 pm

Mistourile lui h sunt insipide.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Sat Jul 24, 2010 11:07 pm

MumaPadurii wrote:Mistourile lui h sunt insipide.

:* ce dor imi era de tine, pe unde ai mai umblat?

ps: hai sa ne mutam pe diverse ca tu mai ai un warn si-ti iei ban, iar imedul a intrat la moderare in forta..

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jul 26, 2010 2:22 am

ah, pai de-asta disparuse topicul?
nu vazusem. credeam ca pt partea lui aia misto, discutii despre moderare, alea..

intr-adevar, acum ca vaz, da, e cam naspa, mai bine zis din naspa in naspa si din ce in ce mai naspa.

hm.
cred ca nu se putea exista o ocazie mai buna de a vedea daca s-a schimbat ceva, apropo de ce vbeam.

pai eu tac si nu zic nimic.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Mon Jul 26, 2010 10:07 pm

vlad, te rog, pune inapoi in recycle bin topicul acesta.
multumesc d'avance.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jul 26, 2010 10:28 pm

doar pt ca un user strica un topic nu trebuie sa stergem tot topicul

Return to “Forum feedback”