)
)pai a avut dreptate..
ps: cu sanatatea esti ok? (serios te intreb)

)
)

b3 wrote:ti-am pus o singura intrebare pe PM la care nu ai vrut sa raspunzi, nu abera.
kooksee are 3 luni ban din motive care se gasesc in activity log, cerceteaza, e la un click distanta.
din ce-ai citat observa cuvantul "poate". azi am sters o discutie intre acel oarecare si un alt oarecare de mai sus, dar astea nu se vad...

ai drpetate, este cu "poate fi warnuit/poate fi sters", pe ideea ca decizia se bazeaza pe cheful moderatorului din ziua aia etc.
 ai drpetate, este cu "poate fi warnuit/poate fi sters", pe ideea ca decizia se bazeaza pe cheful moderatorului din ziua aia etc. 

trident wrote:
priapismul nu este boala.

vlad.s wrote:Tu cum ai fi procedat?
b3 wrote:kooksee a primit primul ban fix pentru "esti prost"-uri repetate, unde a fost permis "esti prost" ?

trident wrote:de ce

trident wrote:bine, uateva, ideea este ce se va intampla de acum incolo. vom ezita sa moderam la fiecare injuratura explicita sau referire la viata personala in cazul in care se supara X sau Y?

si la o adica ce sa moderezi pe diverse decat injuraturile si poze neautorizate.
 si la o adica ce sa moderezi pe diverse decat injuraturile si poze neautorizate.
soricel wrote:holli, get holly, daca intelegi ce vreau sa zic. sau nu fii a paysan. sau grow up. sa nu uitam ca toate k.kturile din tara asta s-au facut sub tot felul de amenintari de dat din casa, sau stiu eu despre tine si nu zic, etc. pare o practica de gradi, dar la urma urmei e santaj. iar amenintarea si santajul se pedepseste prin lege. si nu doar in ro.
 deja ne tragem de sireturi? dupa nici macar 2-3 schimburi de replici? diminutive alea alea...
 deja ne tragem de sireturi? dupa nici macar 2-3 schimburi de replici? diminutive alea alea...

pc7 wrote:daca as fi admin, l-as pune pe 3d moderator la diverse, macar 2-3 luni de proba

holliday wrote:deja ne tragem de sireturi? dupa nici macar 2-3 schimburi de replici? diminutive alea alea...
imi pari ca-mi vorbesti mult prea familial pentru un user nou..
sefii, ia verificati-i ip-ul

MumaPadurii wrote:Mistourile lui h sunt insipide.

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests