in fine, acum ca s-a rezolvat circul si ai satisfactie, dau curs promisiunii de a ignora posturile tale. poti sa zici orice, nu tin sa am ultimul cuvant :p
b3 wrote:e bine cum l-ai pus la activity log.
trident wrote:Ioio wrote:se presupune ca personalul care este de garda si care este platit este mai mult decat capabil sa gestioneze orice caz, prin urare daca pacienta vrea alt medic trebuie sa plateasca spitalului acea taxa pt. ca se presupune ca medicul care vine de acasa inchiriaza sala in care asista nasterea cu tot ce presupune asistenta unei nasteri.
LOL.
mai zi odata, cum?
daca pacienta vrea alt medic trebuie sa plateasca spitalului acea taxa pt. ca se presupune ca medicul care vine de acasa inchiriaza sala in care asista nasterea cu tot ce presupune asistenta unei nasteri.
uoooohooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
nu se leaga deloc, deloc, deloc. Lol.
inca o data: ce face m emdicul? inchiriaza sala?
LOOOL.
nu am mai auzti asa ceva nicodata!!
warning
ciresar1988 wrote:Daca 2 oameni iti spun ca esti beat, astepti 3 zile si le dai cu ranga peste bot ! Pai ce, ne jucam?
kooksee wrote:vmc e proasta
kooksee wrote:pai inainte sa te acuz am intrebat
si tu l-ai sters
kooksee wrote:un moderator care s.a uitat in loguri
kooksee wrote:si tu nu poti.
b3 iti urez un weekend frumoskooksee wrote:nu credeam ca ajung vreodata sa o apreciez pe betrei dar in mod cert modereaza mai bine ca tine.
si nici urmatorul nu va fi din cauza asta (c-asa sunt eu, razbunatoarevmc e proasta
nu ma supar, poate te mai ajuta sa mai scapi de tensiunea adaptarii la noua viata (eu am voie sa zic lol?)vmc e proasta
vmc wrote:iubire,
AlinV wrote:greu lupti cu prostul
AlinV wrote:o sa dea peste cine nu trebuie.. stie el despre ce vorbesc. crede ca daca se afla in strainiatate nu poate fi gasit. vedem noi
vmc wrote:iar cand report pe diverse si nu reactionezi DELOC, oricat de nasol e ce se scrie pe acolo, tot asa inocent? sigur, te scoatem din discutie, stim ca doar vrei sa ridici nivelul pe imed, nu participi la astfel de josnice acuzatii. hai pa!
vmc wrote:vlad e foarte precaut, el prefera sa dea din casa, da ban sau warn numai dusmanilor (intr-o cearta de la egal la egal doar un user primeste ban ).
vlad s. wrote:O să îl banez pe AlinV, pentru că întrece orice măsură. Chiar dacă pe kooksee îl distrează.
Melania wrote:sa fim seriosi ce inseamna un ban?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests