Shoutbox

pareri, reclamatii
Tasha
elite
elite

Re: Shoutbox

Postby Tasha » Mon Apr 11, 2011 12:58 pm

nush de ce, dar si mie mi se pare ca se cam plac, si s-ar si potrivi. Kuxi, cand se petrece, sa ma invitati si pe mine, n-am fost niciodata in germania si vreau s-o vizitez macar, daca nu sunt in stare sa ma mut acolo.
Sexy chicken.

Blegoo
elite
elite

Postby Blegoo » Mon Apr 11, 2011 1:34 pm

Tasha wrote:"...nush de ce, dar si mie mi se pare ca se cam plac, si s-ar si potrivi..."

Dragoste cu năbădăi.
:D
"On the internet, nobody knows you're a dog"

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Apr 11, 2011 5:51 pm

Tasha wrote:nush de ce, dar si mie mi se pare ca se cam plac, si s-ar si potrivi. Kuxi, cand se petrece, sa ma invitati si pe mine, n-am fost niciodata in germania si vreau s-o vizitez macar, daca nu sunt in stare sa ma mut acolo.

in ultimul timp germania a devenit foarte elitista
acum 3 ani inca se putea veni fara sa stii nemteste si inca direct pe chirurgie.

de cateva luni nu se mai poate
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Mon Apr 11, 2011 5:53 pm

vine vremuri nasoale

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Mon Apr 11, 2011 8:00 pm

kooksee wrote:nici anglia nu mai e ce-a fost

http://www.mediafax.ro/externe/un-medic ... e-8121524/

parca vad peste vreun an acelasi titlu dar despre un orelist din iasi

vezi ca incepi sa intreci limitele bunului simt. chiar am inceput sa ma satur de remarcile tale la adresa mea.
qpepsi.gif

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Mon Apr 11, 2011 8:05 pm

s-a trezit marmotu din hibernat; primavara, deh

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Apr 11, 2011 8:18 pm

marmotul wrote:
kooksee wrote:nici anglia nu mai e ce-a fost

http://www.mediafax.ro/externe/un-medic ... e-8121524/

parca vad peste vreun an acelasi titlu dar despre un orelist din iasi

vezi ca incepi sa intreci limitele bunului simt. chiar am inceput sa ma satur de remarcile tale la adresa mea.

vai de mine

si ce o sa faci?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Mon Apr 11, 2011 8:34 pm

nimic. ca esti prea prost si nu cauti decit cearta. hai pa
qpepsi.gif

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Apr 11, 2011 10:59 pm

marmotul wrote:nimic. ca esti prea prost si nu cauti decit cearta. hai pa

cum adica "prea". exista "prea" cand este vorba de prostie? ca idee, zic
altfel, oricat de antipatic mi-ar fi kooksee sunt totusi nevoit sa imi manifest dezacordul cu privire la valoarea de adevar a celor spuse de marmotul si la felul de a-si manifesta nemultumirea fata de interlocutor. nu am nimic personal cu marmotul, drept dovada daca era vorba despre vreunul dintre moderatori, puteam foarte bine sa fiu de acord...

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Tue Apr 12, 2011 9:56 am

marmotul, serios...ce naiba te-a apucat?

nu e cam sub demnitatea ta sa incepi cu de-astea? "esti prost", "gnom nushdecare"....c'mon.

Inteleg ca nu va placeti, dar ai vazut tu vreodata pe forumul asta vreun user care sa inceapa cu de-astea si sa castige respect, sau ceva?
Faptul ca kuxi le zice tututor ca-s prosti nu ar trebui sa rezulte in acelasi comportament si din partea ta. tu esti mai bun de atat.
Sexy chicken.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Apr 12, 2011 10:18 am

ziceam ca nu are dreptate, nu ca de ce zice.

nu cred ca marmotul are nevoie sa castige respect, are cred indeajuns de mult respect din partea noastra in virtutea calitatilor sale profesioanle, si mai ales umane.
de asemenea nu cred ca e ok ca tasha sa chestioneze demnitatea lui marmotul.

Blegoo
elite
elite

Postby Blegoo » Tue Apr 12, 2011 11:57 am

trident wrote:ziceam ca nu are dreptate, nu ca de ce zice.

nu cred ca marmotul are nevoie sa castige respect, are cred indeajuns de mult respect din partea noastra in virtutea calitatilor sale profesioanle, si mai ales umane.
de asemenea nu cred ca e ok ca tasha sa chestioneze demnitatea lui marmotul.

Ce faci bre... îmi furi stilul de forumizare?!?
:shock:

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Tue Apr 12, 2011 12:02 pm

tasha, stii foarte bine ca nu imi place sa ma cert, si mai ales nu imi place sa injur, dar, dupa cum am spus, nenea asta intrece limitele.
eu tin foarte mult la meseria mea si imi place enorm ceea ce fac. nu ma deranjeaza cind se ia unul de amplasarea mea, de greutate, inaltime, inteligenta, gramatica sau mai stiu eu ce, astea sunt chestii marunte, ce tin de viata pe un forum.
dar cind se trezeste un nene care de abia a vazut si el cum arata sala pe interior sa ma compare cu unul ce a invatat meserie pe plantatie si care nici macar nu stie sa se spele pe miini, apoi chiar ca ma calca urit de tot pe nervi. nu sunt nici eu mare invatat, lucrez intr-un spital din evul mediu, dar macar am invatat cite ceva acolo,si am tras destul ca sa invat chestiile alea.
ce am invatat stiu bine, si nu cred ca ma voi face de ris oriunde voi ajunge la final.

ps- pentru cuvintul prost spus lui kookse imi cer scuze, nu ar fi trebuit sa ma cobor la nivelul lui.
ps2- din cite stiu troll este o persoana care cauta cearta pe net, doar pentru propria placere. sunt unii troli destul de simpatici, gen melania, care totusi nu intrec anumite limite si respect asta la ei si mai sunt trolii aia rai, cu ambitiile lor marunte si cu sufletul extrem de mic, exact ca un gnom care sta toata ziua sub pamint in galeria lui marunta si cloceste planuri de razbunare
qpepsi.gif

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Tue Apr 12, 2011 12:53 pm

Aloooo! Marmoate, iotz loam apararea acia!
Sexy chicken.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Apr 12, 2011 1:41 pm

marmotul wrote:ps- pentru cuvintul prost spus lui kookse imi cer scuze, nu ar fi trebuit sa ma cobor la nivelul lui.

de ce insisti? era indeajuns, acum practic te-ai adancit in jigniri, sugerezi ca nivelul lui kooksee ar fi mai scazut, ceea ce este o rautate, desi nu stiu, nu discutam valoarea de adevar.

marmotul wrote:din cite stiu troll este o persoana care cauta cearta pe net, doar pentru propria placere. sunt unii troli destul de simpatici, gen melania, care totusi nu intrec anumite limite si respect asta la ei si mai sunt trolii aia rai, cu ambitiile lor marunte si cu sufletul extrem de mic, exact ca un gnom care sta toata ziua sub pamint in galeria lui marunta si cloceste planuri de razbunare

n-am inteles ce ai cu Im la faza asta? :D :shock:

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Apr 12, 2011 1:52 pm

marmotule ai deficiente de intelegere (am inteles ca astea am voie sa zic)

eu nu m-am luat de orl in ansamblul ei ci de tine in mod special. tu oricum dai constant gherle dar din cand in cand mai dai din din alea din specialitatea ta.
sunt impresionat pana la lacrimi de eforturile pe care le-ai facut tu. ai intrat pe post si ai mers cu valul. aproape la fel cum am facut si noi aici elvetia cu diferenta ca tu deja vorbeai moldoveneste.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Apr 12, 2011 2:00 pm

kooksee wrote:ai intrat pe post si ai mers cu valul. aproape la fel cum am facut si noi aici elvetia cu diferenta ca tu deja vorbeai moldoveneste.

:)

ba acu serios, eu imi amintesc de fazele alea cu cum se vede nistagmusul?-invarti de scaunul pacientului.

kooksee wrote:eu nu m-am luat de orl in ansamblul ei ci de tine in mod special.

foarte urat, nu trebuie sa avem vendete personale pe forum.
ce este aia un gnom mancavas?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Apr 12, 2011 2:04 pm

trident wrote: nu trebuie sa avem vendete personale pe forum.?

nu te cunosc personal dar mi-au zis niste cunostinte comune ca esti urat.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Apr 12, 2011 2:08 pm

aia nu era vendeta personala. nu am nimci cu tasa, si nu i-am spus ca ar fi urata.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Apr 12, 2011 2:09 pm

eu spuneam fara legatura

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Apr 12, 2011 2:12 pm

fara legatura cu mine

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Tue Apr 12, 2011 2:36 pm

kooksee wrote:
trident wrote: nu trebuie sa avem vendete personale pe forum.?

nu te cunosc personal dar mi-au zis niste cunostinte comune ca esti urat.

:lol: :lol: :lol:

belea.
Sexy chicken.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Tue Apr 12, 2011 5:36 pm

marmotul wrote: nu ma deranjeaza cind se ia unul de amplasarea mea

Se ia de faptul că plăteşti locaţie, presupun.

Am observat şi eu mulţi chirurgi cărora "le place enorm" ce fac. Pe bune. Adică, nu că le place "că fac oamenii bine", ci chiar le place să taie carne, maţe, să dea găuri în plus, să dreneze abcese, etc. Mi se pare foarte interesant.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Blegoo
elite
elite

Postby Blegoo » Tue Apr 12, 2011 6:05 pm

vlad s. wrote:"...mulţi chirurgi cărora "le place enorm" ce fac. Pe bune. Adică, nu că le place "că fac oamenii bine", ci chiar le place să taie carne, maţe, să dea găuri în plus, să dreneze abcese, etc..."

Chirurgii este nește mecanici auto uanăbi care le place să se spele pe mâini des.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Tue Apr 12, 2011 7:22 pm

vlad s. wrote:

Am observat şi eu mulţi chirurgi cărora "le place enorm" ce fac. Pe bune. Adică, nu că le place "că fac oamenii bine", ci chiar le place să taie carne, maţe, să dea găuri în plus, să dreneze abcese, etc. Mi se pare foarte interesant.

din punct de vedere al psihanalistului din tine?

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Tue Apr 12, 2011 7:52 pm

trident wrote:ce este aia un gnom mancavas?

trolul e un soi de bruta uriasa echipat cu o bita ce traieste de obicei in pesteri. e folosit de orci la darimat porti, omorit elfi, hobbiti si toate cele. este o variata rea de ent. entul e unul dintre cei mai vechi locuitori ai lumilor lui Tolkien, un urias blind ce are grija de copacii din paduri.

gnomul e un soi de pitic desfigurat ce traieste si el in pesteri. e priceput la adunat minerale si e foarte bun fierar si bijutier. in schimb e foarte zgircit, circotas si ranchiunos. citeodata colaboreaza cu orcii si cu trolii la jafuri pentru o parte din prada lor
qpepsi.gif

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Apr 12, 2011 8:29 pm

ai jura-te :D

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Apr 12, 2011 8:43 pm

marmotul wrote:
trident wrote:ce este aia un gnom mancavas?

trolul e un soi de bruta uriasa echipat cu o bita ce traieste de obicei in pesteri. e folosit de orci la darimat porti, omorit elfi, hobbiti si toate cele. este o variata rea de ent. entul e unul dintre cei mai vechi locuitori ai lumilor lui Tolkien, un urias blind ce are grija de copacii din paduri.

gnomul e un soi de pitic desfigurat ce traieste si el in pesteri. e priceput la adunat minerale si e foarte bun fierar si bijutier. in schimb e foarte zgircit, circotas si ranchiunos. citeodata colaboreaza cu orcii si cu trolii la jafuri pentru o parte din prada lor

daca nici asta nu e cultura atunci care mai e?!??!?!?!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Apr 12, 2011 8:58 pm

bai eu sunt multumit de raspuns

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Tue Apr 12, 2011 10:57 pm

trident wrote:bai eu sunt multumit de raspuns

:lol: :lol: :lol:

subscriu.

dar tot am picat pe sub masa de ras.
Sexy chicken.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Apr 13, 2011 12:42 am

mai conteaza la tine motivul....

oricum , l-a facut in sange

Blegoo
elite
elite

Postby Blegoo » Wed Apr 13, 2011 1:07 am

Marmotul e clar un cărturar în ale lu' Tolkien... da' vreau să zic că există imagini în oglindă în "Mitologia Românilor" a lui Olinescu.
(mă rog, dacă mai găsiți ediția dinainte de război... că dup-aia și-au băgat comuniștii coada și alea...)
http://www.price.ro/preturi_marcel_olin ... _29234.htm
Apropo de asta.
Mi se pare bizar că nu există o intrare la uichi pentru M. Olinescu.
Adică... tată... vorbim de o figură majoră în folclorismul mioritic.
Vorbim de credințe păgânești și creștinești... care nu mai există nicăieri.

"...iar părinții îi explică divinatoriu pieirea propriei stirpe și înlocuirea ei cu ființe mărunte. În unele zone din Oltenia și Transilvania Uriașii se mai numesc și Jidovi..."

http://ro.wikipedia.org/wiki/Uriaș

Știați că în mitologia românească există o divinitate a fumatului/tutunului?
:D

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Wed Apr 13, 2011 8:58 am

Mie mi se pare interesantă etimologia lui "gnom". γνωμικός (gnomicos), în greaca veche, însemna "în formă de sentință". Există o întreagă literatură gnomică, un exemplu este Glossa lui Eminescu, sau semnăturile userilor. Ce legătură are asta cu gnomii, mă întreb?
Sigur, ar putea fi mai curând o contracție de la "genomos", care nu înseamnă "genom", cum s-ar putea crede (în mod greșit, pentru că grecii vechi nu știau nimic despre genom), ci "locuitor al pământului" (analog lui θαλασσονόμος, talasomos, locuitor al mării).
Dar gnomii nu aparțin tradiției celtico-gotico-tolkieniste, ca dwarfii, ci tradiției cabaliste, alchimice (Aloysius Bertrand, poet mort foarte tânăr și cunoscut doar unei mici elite, în unica sa scriere, Gaspard de la Nuit, amintește de gnomi în conjuncție cu Nicholas Flammel van Claes. Gnomul lui A.B. se chema Scarbo. Wikipedia engleză zice despre el că ar fi fost "half goblin, half ghost", ceea ce mi se pare o eroare, sau o "interpretatio germanica" forțată.
Dar e haioasă confuzia "genomos-gnomos, și nu cred că e întâmplătoare.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Wed Apr 13, 2011 2:05 pm

vlad s. wrote:... la "genomos", care nu înseamnă "genom", cum s-ar putea crede (în mod greșit, pentru că grecii vechi nu știau nimic despre genom), ci "locuitor al pământului" (analog lui θαλασσονόμος, talasomos, locuitor al mării).

imi pare rau ca te corectez, dar acolo scrie "talassonomos"

gnomii se cheama gnomi ca finca traiesc in scorburi sau in pesteri. nu stiu daca musai de aia, dar in toate povestile gnomii asa traiesc.
Sexy chicken.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Wed Apr 13, 2011 6:02 pm

vlad s. wrote:Mie mi se pare interesantă etimologia lui "gnom". γνωμικός (gnomicos), în greaca veche, însemna "în formă de sentință". Există o întreagă literatură gnomică, un exemplu este Glossa lui Eminescu, sau semnăturile userilor. Ce legătură are asta cu gnomii, mă întreb?
Sigur, ar putea fi mai curând o contracție de la "genomos", care nu înseamnă "genom", cum s-ar putea crede (în mod greșit, pentru că grecii vechi nu știau nimic despre genom), ci "locuitor al pământului" (analog lui θαλασσονόμος, talasomos, locuitor al mării).
Dar gnomii nu aparțin tradiției celtico-gotico-tolkieniste, ca dwarfii, ci tradiției cabaliste, alchimice (Aloysius Bertrand, poet mort foarte tânăr și cunoscut doar unei mici elite, în unica sa scriere, Gaspard de la Nuit, amintește de gnomi în conjuncție cu Nicholas Flammel van Claes. Gnomul lui A.B. se chema Scarbo. Wikipedia engleză zice despre el că ar fi fost "half goblin, half ghost", ceea ce mi se pare o eroare, sau o "interpretatio germanica" forțată.

Foarte interesant. Data viitoare ai putea sa presari random boobs prin text ca sa nu adormim?

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Wed Apr 13, 2011 6:47 pm

Special pentru Melania:
Mie mi se pare interesantă etimologia lui "gnom". γνωμικός (gnomicos), în greaca veche, însemna "în formă de sentință". Există o întreagă literatură random boobs gnomică, un exemplu este Glossa lui Eminescu, sau semnăturile userilor. Ce legătură are asta cu gnomii, mă întreb?
Sigur, ar putea fi mai curând o contracție de la "genomos", random boobs care nu înseamnă "genom", cum s-ar putea crede (în mod greșit, pentru că grecii vechi nu știau nimic despre genom), random boobs ci "locuitor al pământului" (analog lui θαλασσονόμος, talasomos, locuitor al mării).
Dar gnomii nu aparțin tradiției celtico-gotico-tolkieniste, ca dwarfii, ci tradiției cabaliste, random boobs alchimice (Aloysius Bertrand, poet mort foarte random boobs tânăr și cunoscut doar unei mici elite, în unica sa scriere, Gaspard de la Nuit, amintește de gnomi în conjuncție cu Nicholas Flammel van Claes. Gnomul lui A.B. se chema Scarbo. random boobs Wikipedia engleză zice despre el că ar fi fost "half goblin, half ghost", ceea ce mi se pare o eroare, sau o "interpretatio germanica" forțată.
Sexy chicken.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Apr 13, 2011 8:09 pm

mai interesanta este etimologia de la gonoree

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Thu Apr 14, 2011 5:38 am

Gonos (sămânţă genitală) şi (oYo) reo ( a curge), big deal.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Thu Apr 14, 2011 2:52 pm

vlad s. wrote:

exact.chiar imi place sa tai, sa gauresc si alte cele, si chiar nu stiu de ce. in copilarie eram un om normal, nu chinuiam animalele si nici nu imi placea cind taiau bunicii porcul. nici acum nu imi place , nici nu prea mai maninc porc.intr-un fel personific boala, e probabil un fel de mecanism de aparare.
daca vrei iti povestesc cum ma bat eu cu carcinomul bazo celular sau cu flegmonul :D
qpepsi.gif

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Thu Apr 14, 2011 3:29 pm

trebuie sa fie delicios

Return to “Forum feedback”