Shoutbox
-
- elite
Re: Shoutbox
Mie marmotul mi se pare un ID mai optimist pentru un viitor tatic. Gourami ma facea sa ma gandesc la Nemo (fara mamica, ratacit, etc., trist, adica...knock on wood).
Marmotul si marmota rules !
Marmotul si marmota rules !
- marmotul
- elite
kooksee wrote:dar ce il schimbasesi?
ca ma gindeam si io ca de acum , om cu copii, serios, alea alea, nu prea merge cu nick de asta neserios. dar m-am inselat

- 187.92a
- addicted
frate mai intreaba si tu pe ai mai mari cum sa faci daca vrei sa te brenduiesti. gurami e total aiurea
- pc7
- elite
- 187.92a
- addicted
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- 187.92a
- addicted
- b3
- elite
ce avataruri simpatice 

Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
-
- elite
b3 wrote:ce avataruri simpatice
Au fost ideea lui Vlad, dar mie tot mi se pare ca aduc cumva putin a exclusivism (ca un fel de club special pentru cei care au adoptat acest fel de avatar, ca sa nu-i spun gasca sau gang) si mi-e si teama ca s-ar putea interpreta de catre unii care nu-si adopta acest fel de avatar ca un fel de "daca nu esti cu noi esti impotriva noastra". Dar poate sunt eu mai pesimist in seara asta pentru ca sunt obosit.
B3, tu ai pile la Kooksee ? Stiu ca l-ai banat o data, dar cred ca ai actionat in mod obiectiv atunci, si nu pentru ca ai avea ceva impotriva lui. V-ati mai impacat de atunci sau relatiile continua diplomatice dar reci ?
- 187.92a
- addicted
drcraciun wrote:Au fost ideea lui Vlad, dar mie tot mi se pare ca aduc cumva putin a exclusivism (ca un fel de club special pentru cei care au adoptat acest fel de avatar, ca sa nu-i spun gasca sau gang) si mi-e si teama ca s-ar putea interpreta de catre unii care nu-si adopta acest fel de avatar ca un fel de "daca nu esti cu noi esti impotriva noastra". Dar poate sunt eu mai pesimist in seara asta pentru ca sunt obosit.
B3, tu ai pile la Kooksee ? Stiu ca l-ai banat o data, dar cred ca ai actionat in mod obiectiv atunci, si nu pentru ca ai avea ceva impotriva lui. V-ati mai impacat de atunci sau relatiile continua diplomatice dar reci ?
hait. la ambele paragrafuri
- pc7
- elite
daca nu ar fi venit vlad cu ideea asta, nu mi-as fi schimbat avatarul nici daca m-ar fi banat b3 pe viata 

Life's not fair, get used to it
-
- elite
Da mai, re. avatare cam asta m-am gandit eu cand le-am vazut prima data: macar sa se respecte si pe Imed proportia din real life re. minoritati (fara avatar marca VladS) vs. majoritatea (cu avatar marca VladS), cam asa pe un 12 % vs. restul, pe acolo, aproximativ, ma rog, nici in real life nu se stie exact procentul, variaza intre 9 si, cred eu exagerat, 20 %. 12 % mi se pare mai aproape de realitate.
- marmotul
- elite
trident wrote:frate mai intreaba si tu pe ai mai mari cum sa faci daca vrei sa te brenduiesti. gurami e total aiurea
pc7 wrote:nici nu puteam sa-l pronunt
trident wrote:suna si opscen
ma, era chestia ca vroiam alt nick si habar nu aveam ce sa pun. ma uit si eu prin jur si vad 3 bulbucati de pesti holbindu-se la mine poate poate le mai dau cevea sa manince.
e simplu de pronuntat: se spune gurami.
si nu mi se pare obscen deloc: pus si simplu sunt niste pesti grasani, albastri, foarte rezistenti si curiosi

- 187.92a
- addicted
lasa-ma-n pace, nu-ti spun NIMIC!!!!
aaaaaa..
?
aaaaaa..

?
- b3
- elite
ce tare e si al lui pc7
vlad, te pricepi!
drcraciun: ce intelegi prin "pile la kooksee" ? Ma lauda pe undeva sau ce ? Si technically speaking l-am banat de vreo 4 ori pe kooksee, nu doar o data, ca a fost o data + inca 2 pt clone=ban de 3 luni, apoi alt ban de o luna.

drcraciun: ce intelegi prin "pile la kooksee" ? Ma lauda pe undeva sau ce ? Si technically speaking l-am banat de vreo 4 ori pe kooksee, nu doar o data, ca a fost o data + inca 2 pt clone=ban de 3 luni, apoi alt ban de o luna.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
-
- elite
Nimic interesant: avusesem si eu o idee intr-o seara, de cand cu avatarele lui VladS, ca daca tu, b3, ai capatat cumva intre timp vreo influenta (benefica) asupra lui de care poate el cumva tine cont vreodata, daca asa ceva este chiar realist posibil, fara sa va luati din nou la cearta, poate il rogi si tu pe el din partea mea sa-si puna avatarul pe care a promis ca si-l pune odata daca renunt eu la inger si ma reintorc la ursulet. (Asa sunt eu, mai manipulativ, si imi place sa incerc sa ma folosesc de pile si relatii si influente in beneficiul meu propriu, egoist.)
Si gata, am terminat si cu rugaciunile si confesiunile pe ziua de azi. Amin.
P.S. Aoleu ! Clone zici ? O fi Ralukuttza ?!
Si gata, am terminat si cu rugaciunile si confesiunile pe ziua de azi. Amin.
P.S. Aoleu ! Clone zici ? O fi Ralukuttza ?!
- 187.92a
- addicted
-
- elite
trident wrote:god
Ce, tu nu-ti faci rugaciunea de seara cand te duci la culcare si-ti ceri iertare de la Dumnezeu pentru pacatele comise in gand si in fapt in timpul zilei care a trecut ?
Nu-i nimic daca nu esti religios, nu e nici un defect, ba chiar dimpotriva, cred ca e mai sanatos asa; sunt eu mai compulsiv din fire si simt nevoia sa-mi cer iertare in general cam prea des de la toti/toate/Dumnezeu (dar si comit cam multe pacate, ce-i drept, trebuie sa fac ceva din cauza asta.)
- 187.92a
- addicted
drcraciun wrote:Ce, tu nu-ti faci rugaciunea de seara cand te duci la culcare si-ti ceri iertare de la Dumnezeu pentru pacatele comise in gand si in fapt in timpul zilei care a trecut ?
si de pe imed

drcraciun wrote:comit cam multe pacate, ce-i drept, trebuie sa fac ceva din cauza asta.
incearca cu apa neinceputa
-
- elite
Chiar, poate cineva sa-mi explice si mie pe scurt, fara sa dau google, ce e aia apa sfintita, apa neinceputa si agheasma ? Niciodata nu am inteles de ce se inghesuie toata lumea aia la biserica sa ia ape din astea uneori. La ce folosesc si cum se folosesc ca sa fie cat mai eficiente ?
P.S. Mai am un pacat de marturisit si il fac aici, ca e un colt mai privat: l-am facut "frumos dpdv fizic" (ma rog am editat ulterior ca e doar "OK") pe Vanghelie pe blogul lui Vlad. Mi-e frica sa mai ma duc acolo sa vad ce o sa zica altii despre asta.
Poate ar trebui sa facem un topic pe Discutii pe Bune intitulat Confesional, ca sa aiba si pacatosii de pe Imed unde sa se spovedeasca.
P.S. Mai am un pacat de marturisit si il fac aici, ca e un colt mai privat: l-am facut "frumos dpdv fizic" (ma rog am editat ulterior ca e doar "OK") pe Vanghelie pe blogul lui Vlad. Mi-e frica sa mai ma duc acolo sa vad ce o sa zica altii despre asta.
Poate ar trebui sa facem un topic pe Discutii pe Bune intitulat Confesional, ca sa aiba si pacatosii de pe Imed unde sa se spovedeasca.
- 187.92a
- addicted
- marmotul
- elite
- 187.92a
- addicted
Hello, hello, turn your radio on. Is there anybody out there? Help me sing my song
- Melania
- addicted
mi se pare frumos si fizic si sufleteste
- 187.92a
- addicted
multumesc, koa', apreciez ca imi spui asta, sa stii
bai, si tu esti de treaba
bai, si tu esti de treaba
- marmotul
- elite
- 187.92a
- addicted
nu o cunosc, dar sunt convins ca este de niste delicatete fizica si sufleteasca deosebite!
in timp ce tu esti un gras

- Melania
- addicted
Melania wrote:mi se pare frumos si fizic si sufleteste
eu vorbeam de vanghelie.

Si trident e de treaba, nu zic.
- marmotul
- elite
trident wrote:nu o cunosc, dar sunt convins ca este de niste delicatete fizica si sufleteasca deosebite!
da, dar sunt un gras frumos si fizic si sufleteste. si modest, pe deasupra

- 187.92a
- addicted
esti asa frumos ca pentru optimizarea actiunii farmacologice ar trebui sa decoreze plicurile de fortrans cu fatza ta
- marmotul
- elite
ti-e ciuda pe burta mea. las' ca stiu eu. da nu o dau ma, nu o dau. la citi bani am investit in ea...

- 187.92a
- addicted
- marmotul
- elite
mai zi mai kookse si tu ceva, ca te vad online . plictiseala mare in seara asta. unde s-o fi ascuns trident?

- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Sper că e încă în viaţă, având în vedere ce povestea pe aici pe undeva...
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- ciresar1988
- elder
Eu sper ca stalkeritza e in viata
Cu prostul nescolarizat
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)
- Tasha
- elite
pe mine ma doare-n c...ot de mi...stalkerita lu trident. De trident mi-e mie!
Sexy chicken.
- marmotul
- elite
ce mult te-am iubit, Paraschivo,
ti-am zis-o de-o mie de ori
si ca drept dovada
ti-am adus gramada
vreo 3 basculante de flori
ti-am zis-o de-o mie de ori
si ca drept dovada
ti-am adus gramada
vreo 3 basculante de flori

- Chingachgook
- addicted
nici anglia nu mai e ce-a fost
http://www.mediafax.ro/externe/un-medic ... e-8121524/
parca vad peste vreun an acelasi titlu dar despre un orelist din iasi
http://www.mediafax.ro/externe/un-medic ... e-8121524/
parca vad peste vreun an acelasi titlu dar despre un orelist din iasi
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- pc7
- elite
foarte tare
) voicutu nervos, dau si eu sa-i raspund, cand dispare toicu
)
garda grea voicu? nu mi te imaginam life vorbind asa
)

garda grea voicu? nu mi te imaginam life vorbind asa

Life's not fair, get used to it
- Blegoo
- elite
kooksee wrote:"...vmc, care imi sterge mesaje pe sestache..."
Haidi bre... deja sună ca și cum îi faci curte, ceva.
Hai, luați-vă cu popă și gata!
"On the internet, nobody knows you're a dog"