Shoutbox

pareri, reclamatii
ina_doc

Re: Shoutbox

Postby ina_doc » Fri Dec 10, 2010 10:39 pm

deci de la tine venea tipul ala de lene, aha!

cred ca da.

md_gr
elder
elder

Postby md_gr » Fri Dec 10, 2010 10:42 pm

N-as vrea sa merg cu bicicleta cand sunt masini, mai ales ca inca nu stiu sa merg pe bicicleta. Ce face dragostea din oameni :lol:

ina_doc

Postby ina_doc » Fri Dec 10, 2010 11:02 pm

mi-am invatat prietena sa mearga in parc, pe pajistea verde si moale :P . am luat amenda, dar macar ea a invatat cum se merge pe bicicleta cu mai putine vanatai.
dragostea promite multe, si noi ei.

md_gr
elder
elder

Postby md_gr » Fri Dec 10, 2010 11:05 pm

Da, dar sa nu ma omoare. :green:

ina_doc

Postby ina_doc » Sat Dec 11, 2010 2:20 am

:?:

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Dec 11, 2010 5:30 am

am observat ca atunci cand sunt obosit mi se face somn. si invers. gfoarte internsat

ina_doc

Postby ina_doc » Sat Dec 11, 2010 2:16 pm

ei, lasa oboseala. cand oboseste dreapta, treci pe stanga. daca si stanga oboseste, cumpara-ti un set.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Wed Dec 15, 2010 10:37 pm

vreau shoutboxu inapoi!

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Wed Dec 15, 2010 11:08 pm

Sexy chicken.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Sun Dec 19, 2010 12:38 am

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Sun Dec 19, 2010 12:06 pm

bineinteles ca am facut greseala sa deschid linkul.

s-au prostit definitiv si astia. sau s-au adaptat la cererea romanilor care cred ca tot ce contine aluzii la sex e neaparat si nostim.
Sexy chicken.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Sun Dec 19, 2010 1:28 pm

holliday
elite
elite

Postby holliday » Sun Dec 19, 2010 10:38 pm

cu noul avatar sper sa va incalzesc sufletele atunci cand cititi imedul.
bine, in unele cazuri, sper sa nu ia foc imedul. :)

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Mon Dec 20, 2010 7:35 am

Toni Grecu n-a avut în viaţa lui umor, deşi cred că el e convins că are. Rolul lui a fost unul de dictator, care a ţinut Divertisul la un loc. Dar când vrea el să facă glume, rezultatele sunt mereu demne de plâns, ca în linkul de la h.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Mon Dec 20, 2010 11:19 am

Vlad, n-a avut umor pentru oamenii cu un simt cultivat al umorului. Pentru oameni care nu percep umorul decat ca pe burlescul unor tabuuri, cred ca a avut suficient. de-aia si are atat succes in ro.
Sexy chicken.

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Dec 21, 2010 11:15 pm

eu n-am inteles ce-au facut cu divertis-ul, de ce s-au despartit. Adica de ce-a plecat TG, ca practic a ramas Diverstis fara TG si noua trupa de divertisment a lui TG...

de cateva zile tot am senzatia ca e duminica, nu pricep de ce. Si ma tot minunez cand imi zice lumea ca vine de la serviciu.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Wed Dec 22, 2010 7:50 am

mai tasho, nu mai chinui atit saracu soarec. nu vrei te rog sa schimbi avatarul? chiar ma enerveaza.
qpepsi.gif

soricel
elder
elder

Postby soricel » Wed Dec 22, 2010 2:38 pm

chiar asa, tasha, lasa-mi fratele in pace :(

b3
elite
elite

Postby b3 » Wed Dec 22, 2010 2:41 pm

Miscarea pentru Eliberarea Soarecului din Avatarul Tashei :D
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Wed Dec 22, 2010 4:47 pm

marmotul wrote:mai tasho, nu mai chinui atit saracu soarec. nu vrei te rog sa schimbi avatarul? chiar ma enerveaza.

da tie nu ti'e mila de marmotul ala care se uita asa fix de atata vreme ?? :D
macar Tasha are o scuza, ca s'a lipit cu limba de ecran, de la frigul din Norvegia.

b3
elite
elite

Postby b3 » Wed Dec 22, 2010 7:05 pm

masina de spalat rufe a fost mutata pentru moment in camara, va reveni la locul ei obisnuit in curand.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Wed Dec 22, 2010 8:11 pm

b3 wrote:masina de spalat rufe a fost mutata pentru moment in camara, va reveni la locul ei obisnuit in curand.

Scrisoare catre postul de televiziune: - Va rog terminati o data cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului! Soacra-mea crede ca e karaoke!

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Dec 26, 2010 1:19 am

m-am prins de ce tot scriu "holiday" si-l enervez pe holliday ca ii pocesc username-ul: PENTRU CA SE SCRIE "HOLIDAY", cu un singur L !

cateodata sunt f inceata :p

holliday
elite
elite

Postby holliday » Sun Dec 26, 2010 11:18 am

b3 wrote:m-am prins de ce tot scriu "holiday" si-l enervez pe holliday ca ii pocesc username-ul: PENTRU CA SE SCRIE "HOLIDAY", cu un singur L !

cateodata sunt f inceata :p

:shock: a fost o gluma?

ps: ban pentru neglijenta in serviciu.

b3
elite
elite

Postby b3 » Mon Dec 27, 2010 3:18 pm

n-a fost o gluma. acum am realizat ca usernameul tau nu e scris corect in engleza :p

holliday
elite
elite

Postby holliday » Wed Dec 29, 2010 12:07 am

b3 wrote:n-a fost o gluma. acum am realizat ca usernameul tau nu e scris corect in engleza :p

lol, userul meu nu inseamna ce-ai vrea tu sa insemne in engleza. daca te dadeai pe forum, stiai ce si cum, ca s-a tot vorbit despre asta in ultimii 3 ani :)

lasa, noi sa fim sanatosi, La Multi Ani cu sanatate!
La revedere!

holliday
elite
elite

Postby holliday » Wed Dec 29, 2010 12:47 am

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Mon Jan 03, 2011 3:45 pm

what's up, docs? :onfire:
qpepsi.gif

drcraciun
elite
elite

Postby drcraciun » Mon Jan 03, 2011 4:55 pm

Azi am avut o zi grea. Am completat un certificat de concediu medical de 7 pagini!

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Mon Jan 03, 2011 5:27 pm

mda, si nici nu era in limba natala, nu? e mai simplu pe chirurgicale. scurt si la obiect
qpepsi.gif

drcraciun
elite
elite

Postby drcraciun » Mon Jan 03, 2011 5:40 pm

marmotul wrote:mda, si nici nu era in limba natala, nu? e mai simplu pe chirurgicale. scurt si la obiect

Pai sigur si in plus era plin de expresii administrative ciudate pe care nu le-am inteles nici cu google translate. Am avut un exemplu sa ma orientez dupa el, dar am pierdut o groaza de vreme. Da chirurgii nu trebuie sa scrie certificate medicale ? Cred ca aici schema e aceeasi, indiferent de specialitate.

vmc
elite
elite

Postby vmc » Mon Jan 03, 2011 6:17 pm

...dar 7 pagini? :shock:

la mine concediul medical contine un antet cu datele pacientului, diagnosticul si perioada de concediu, toate le completeaza asistenta in calculator, il printeaza si eu semnez.
nicht wahr?

drcraciun
elite
elite

Postby drcraciun » Mon Jan 03, 2011 6:30 pm

vmc wrote:...dar 7 pagini? :shock:

la mine concediul medical contine un antet cu datele pacientului, diagnosticul si perioada de concediu, toate le completeaza asistenta in calculator, il printeaza si eu semnez.

Da, 7 pagini, si eu am avut un soc azi, ca era primul. Mai devreme batusem o aluzie catre asistenta sociala, doar doar l-o completa ea, dar mi s-a spus ca e "raspunderea medicului". Culmea e ca informatiile strict medicale (adica diagnosticul) si datele personale se auto-completeaza din foaia electronica, dar eu trebuie sa raspund la toate intrebarile plictisitoare administrative (daca e 100 %, sau ce fel de job avea pacientul, sau de ce nu se potriveste data scrierii concediului cu data externarii, etc.) :x

b3
elite
elite

Postby b3 » Mon Jan 03, 2011 10:14 pm

cat e amenda daca il gresesti ? :D sau... exista amenda ?

drcraciun
elite
elite

Postby drcraciun » Tue Jan 04, 2011 1:04 am

b3 wrote:cat e amenda daca il gresesti ? :D sau... exista amenda ?

Aoleu ! :shock: La asta nici nu m-am gandit ! Habar n-am ! O sa intreb maine.

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Tue Jan 04, 2011 12:10 pm

marmotul wrote:what's up, docs? :onfire:
qpepsi.gif

drcraciun
elite
elite

Postby drcraciun » Tue Jan 04, 2011 2:43 pm

Azi am avut de scris compuneri: un pacient avea nevoie de reinnoirea ordinului de a sta la izolare (si trebuie sa descrii detaliat de ce), alta (cea din Afganistan) avea nevoie de o scrisoare catre Imigratie in legatura cu cererea de azil, alta avea nevoie de o compunere pe o scrisoare de trimitere catre ORL, am avut de pregatit si compunerea pentru ora de norvegiana, am raspuns si la emailul sefului care a venit din vacanta si voia un update despre ce s-a intamplat in lipsa lui. A trebuit sa imi conving echipa sa dea 2 mg de Diazepam unei paciente care mergea direct din spital la o inmormantare si coechipierii mei par de-a dreptul fobici fata de benzodiazepine; le-am povestit un pic cum sunt inmormantarile in Romania ca sa-i impresionez. Am vorbit despre Balcani cu pacientul meu bipolar bosniac, al carui medic de familie e din Bulgaria. Pentru chestiile scrise am folosit google translate la greu, dar nu e un mijloc foarte eficient sau exact, traduce bine doar cuvinte disparate, dar la expresii sau fraze da gres rau de tot, de asta abia acum imi dau seama mai bine ca stiu si eu mai multe; in curand nu cred ca am sa-l mai folosesc de loc, ca mai rau ma intarzie. A trebuit apoi sa dau telefon la farmacie sa clarific un ordin de pe o reteta. In plus am avut si un seminar de psihoterapie avansata in care am citit un text din Gabbard tradus din originalul englez in daneza si a trebuit sa il discutam in norvegiana! Peste doua ore am lectie de norvegiana cu profesorul local si trebuie sa-i povestesc ce-am facut de cand nu ne-am mai vazut dinainte de Craciun! Ma doare capul, acum doar astept un e-mail linistitor de la noua mea cunostinta italiana in engleza (vezi Ufar).

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Jan 04, 2011 8:39 pm

ce viata palpitanta ai :D Vezi ca exista un soft de traduceri, Trados. Stie sa tina minte expresii, fraze pe care le folosesti des. Din pacate e util doar daca scrii in engleza textul si apoi ti-l traduci. Cred ca totusi mai eficient pentru tine ar fi sa incerci sa scrii textul direct in norvegiana, si sa-ti iei un dictionar gen Babylon care ofera multe sinonime cand cauti un cuvant, si-l alegi pe cel mai potrivit.

drcraciun
elite
elite

Postby drcraciun » Tue Jan 04, 2011 9:44 pm

Babylonul online e mai prost decat Google, dupa parerea mea (cel putin pt. norvegiana). Nu stiu nimic despre Trados, dar suna interesant, am sa ma interesez. Pe mine acum ma intereseaza mai mult expresii decat cuvinte separate (exista o groaza de expresii in norvegiana pe care le mai prind asa din zbor din conversatiile de zi cu zi, ca astea chiar ca nu are cine sa te invete si in dictionar nu le gasesti ca atare). Am un dictionar grozav scris de un profesor de origine norvegiana care a predat la Harvard, Einar Haugen, dar din pacate e doar Norvegian-Englez, nu si invers, ma ajuta f. mult daca incerc sa citesc texte mai dificile, are si expresii, dar in viata practica de zi cu zi nu am cum sa-l folosesc, doar daca m-as apuca sa-l invat cumva pe de rost! Zau, il citesti de placere, asa de bine e scris, doar ca este scris f. marunt, habar n-am de ce s-au zgarcit editorii americani la nr. de pagini. (Scriu asta in caz ca mai pleaca cineva in viitor in Norvegia, ca este o carte de baza pt. studiul personal.) Ideea ta de a scrie direct in norvegiana e foarte valabila, in cursul zilei de azi chiar mi-am "bagat picioarele" in Google si am inceput sa compun in stil liber direct in norvegiana, am si spell-checker automat, si doar din cand in cand mai verificam cate un cuvant cu Google.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Tue Jan 04, 2011 11:32 pm

zilele trecute i'am facut poze marmotului.
ma mai gandesc daca pun pozele aici pe imed.
daca'mi da marmotu' confirmarea, le pun cu placere, mai ales ca am poze si cu ceva rude mai indepartate d'ale lui.

Return to “Forum feedback”