drcraciun wrote:(Cred ca s-au autoselectat dupa niste caracteristici, ca altfel nici nu ar fi fost interesate sa devina sefe.)
Adica inteligență ?

Avand in vedere ca au ajuns sefe intr-o lume dominata de barbati.
Discut principial cu drcraciun, nu zic ca moama eu sunt mai desteapta decat voi toti si d-aia-s sefa pe imed. Nu-s sefa pe imed. Nici pe juma de imed.
trident, n-ai inteles nimic.

EU am primit warn pentru ce am zis. Nu mai am de ce sa-mi cer scuze sau sa sterg sau sa whatever. TU, cel care ceri egalitate si zici ca domne sa fim obiectivi si sa fie la fel pentru toti, m-ai facut proasta, justifici asta prin faptul ca domne credeam ca tu abuzai si eu saracu de mine eram fara de putere si m-am ofticat si nah, am zis-o, dar dupa ce motivul tau n-a mai fost motiv, nici n-ai cerut warn pentru tine

, nici nu ti-ai cerut scuze, nici n-ai cerut sa sterg.

Domnul egalitate innascuta ! Dupa un an si dupa ce ti-am amintit de cateva ori, mersi, nu mai e nevoie. Si de fapt e foarte bine ca dupa un an si dupa ce ti-am tot zis, arata ce standarde duble ai. Egalitate, egalitate, da' nu pentru tine !

Q.E.D. (stii ce inseamna, da ?)
acel warn dat de vlad a fost pentru ca tu si holiday v-ati tot atacat, si ati primit amandoi. Aaaaaa, trebuia sa primeasca doar holiday ?

Scuza-ne ca n-am inteles asta si am aplicat principiul egalitatii.

Nu asta ai vrut ? Si oricum acel warn s-a anulat, dupa 5 zile si 20 de pagini de proteste din partea ta, in urma operatiunii clean slate/ momentul zero.
Si nu trecem peste deloc. Am lamurit-o in sfarsit.
trident are standarde duble. Sa fie egalitate, da' nu pentru el.