Salut,
Am nevoie pt practica de vara de "Vorlage der Immatrikulationsbescheinigung der zurzeit besuchten Universität". Are cineva un model in germana? Credeti ca as putea face actul direct in germana iar decanul sa il semneze asa? Nu de alta, dar nu cred ca are rost sa fac traduceri legalizate pt chiar toate actele . ..so, ma poate ajuta cineva cu un model? Dar pt inceput, decanatul sau rectoratul imi elibereaza acest act? Cum ii zice in romana, e simpla adeverinta ca-s student sau e ceva mai oficial, un fel de certificat?
Multumesc!
Practica de vara in Germania - pt studenti
-
- junior
-
- junior
Re: Immatrikulationsbescheinigung
cu scuzele de rigoare daca te ofensez in vreun fel.....acela este dor un cuvant? si se mai mira ai mei de ce nu ma duc in germania.... 

- Calico
- addicted
Germanii au multe cuvinte compuse. La prima vedere pare fatal, dar daca stii limba iti e mult mai usor.
Si noi avem cateva, cica asta e cel mai lung cuvant din DEX: Electroglotospectrografie
Si in engleza: Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis, Pseudopseudohypoparathyroidism, Floccinaucinihilipilification, Antidisestablishmentarianism
Evident, pe germani nu-i face nimeni.
Si noi avem cateva, cica asta e cel mai lung cuvant din DEX: Electroglotospectrografie
Si in engleza: Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis, Pseudopseudohypoparathyroidism, Floccinaucinihilipilification, Antidisestablishmentarianism
Evident, pe germani nu-i face nimeni.
- d'Arc
- elder
offt
eu stiam ca cel mai lung e "sternocleidomastoidian"
eu stiam ca cel mai lung e "sternocleidomastoidian"
-
- senior
si mai exista si ARBEITUNHEFIGHKEITBESTETIGUNG sper ca l-am scris corect si inseamna adeverinta pentru incapacitate temporara de munca
- vmc
- elite
N-ai nevoie de nici un model. Te duci La secretara si-i spui Sa-ti dea o adeverinta ca esti inmatriculat La facultatea...,cursuri de Zi., anul, grupa. Asta o traduci, Eventual legalizez
nicht wahr?
Return to “Cum pleci din tara”