unde gasesc traducerea curriculei din timpul facultatii?
-
unde gasesc traducerea curriculei din timpul facultatii?
unde gasesc traducerea curriculei din timpul facultatii?o am in limba romana dar am nevoie de ea in spaniola si nu as da cateva milioane bune pt o traducere de 60 pagini..nu a tradus-o cumva cineva inainte?
e vb de fac de medicina(cluj)

- Chingachgook
- addicted
Re: unde gasesc traducerea curriculei din timpul facultatii?
pai oricum trebuie sa marci banu ca sa ti-o contrasemneze un traducator autorizat.
asa ca mai bine o duci frumos din prima la tradus.
asa ca mai bine o duci frumos din prima la tradus.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- emptyspaces
- senior
nu-ti trebuie curricula tradusa pentru spania. ia topicul deja existent, citeste l si ai sa intelegi
Nu vreau sa ma schimb, fiindca nu stiu cum sa ma schimb. Sunt deja foarte obisnuita cu mine insami.
-
e vorba de un student,un prieten care vrea sa faca anul 6 la facultate in spania..crezi ca nu are nevoie de curicula?mersi..nu e vb de rezidentiat..
- alimori
- elite
Io am trimis in Spania curricula in romana (pt omologarea diplomei); cum studiile se recunosc automat, fara examene - "diferente" de dat, nu prea a contat cum am trimis-o. E drept ca-n actele cerute curricula era optionala.
-
am dat-o la tradus..450lei
Return to “Cum pleci din tara”