Sora mea e in State cu prietenul ei si de fiecare data cand au o problema de sanatate se vaita ca nu-i baga nimeni in seama fara sute bune de $$. Atat el cat si sora mea au niste asigurari de sanatate ( sunt la PhD), dar nu stiu cam cat acopera. Chiar asa e? Sau sunt ei neinformati? Ca mie tot nu-mi vine sa cred. De exemplu, Ionut are mereu probleme cu dintii. Chiar acum mi-a scris ca iar i s-a umflat maseaua, are febra 39-40 si a fost si el la nu stiu ce cabinet de stoma, iar aia i-au zis ca trebuie sa-i faca root canalul si-l costa 900$

Si se chema totusi ca e o "urgenta stomatologica"...
Sau acum cativa ani si-a luxat nu stiu ce pe la mana, s-a dus la urgenta si acolo a trebuit sa plateasca 800$

Nu mai vorbesc ca sora-mea daca vrea un consult la medicul de familie, e programata dupa vreo 2 luni...Sau a fost la med. de familie la inceputul lui ian. si a luat o trimitere la dermatolog sa-si scoata niste alunite si dermatologul a programat-o abia in aprilie... Ma rog, sa zici ca asta nu era o urgenta, dar oricum pe mine ma socheaza sistemul asta... Si vreau sa stiu daca intr-adevar chiar asa e. Si urgentele se platesc, ca altfel mori cu zile?