Oricum, viza/abtibild, dar numai sa fie!
Originaltup, cat a durat interviul si cum ai raspuns tu la intrebarile 1 si 2?
Si sunt curios pentru vizele j1/h1 ce te intreaba la interviu, ca banuiesc ca stiu si ei ca nu prea se mai intorc multi...

Affidavit of support trebuie?
Nu sunt curiosi si daca lucrezi, unde, cu ce fel de contract, eventual cu ce salariu?
reginna wrote:salutare!!!
scrisorile de recomandare trebuie trimise prin posta de tine sau de profii care te recomanda?
trebuie sigilate cu semnatura profesorului pe ele sau am auzit numai bla-blauri?
95$ dean's letter? cum adica? eu am scos formularul de pe net si l-am dat la semnat...cui trebuie sa platesc 95$ ???
scrisorile de recomandare trebuie trimise prin posta de tine sau de profii care te recomanda?
trebuie sigilate cu semnatura profesorului pe ele sau am auzit numai bla-blauri?
95$ dean's letter? cum adica? eu am scos formularul de pe net si l-am dat la semnat...cui trebuie sa platesc 95$ ???
scorurile in Ro mi-au venit cam in 8 zile, dar poate sa tina mult mai mult. In US mi-au venit in 3 zile![]()
inca nu pot sa dau step 3 pana nu sunt certificat ECFMG, chestie care depinde de cand primesc rezultatul la Step 2 CS![]()
am citit aici de o taxa de 26 $ care trebuie platita dupa ce trimiti actele la ECFMG.ei iti trimit chitanta la rectorat sau la mailing address care il completez pe formular?
in acelasi plic cu formularul de inscriere pt stepuri trimit si scrisorile de recomandare si dean's letter?
Si... in ciuda faptului ca s-a mai zis chiar si aici... asta are vreo relevanta asupra posibilitatii tale (i.e. a programului) de a aplica la H1B? Sau n-are nici o legatura? Sau nici nu intentionezi asta?
Intrebare: pe diplomele UMF numele noastre sunt scrise cu initialele parintilor (e.g. Popescu I. Ion). Cum ramane, in cazul asta, cu identitatea exacta intre numele din record (itemsi numele de pe diploma (item 23)? Ar fi o idee buna sa punem initialele in campul "Middle name" de la item 8?....
A propos de Dean`s letter .De ceva timp s-a schimbat formatul scrisorii. Exista un model pe net din care eu nu am priceput prea mare lucru.originaltup wrote:Taxa de 95$ este pt Dean's letter. Pt orice traducere catre ECFMG (de fapt reply tradus) se percepe o taxa de 26$. Cel putin asa era acum 3 luni.
ralucutza wrote:Salut!
M-am hotarat si eu sa va cer anumite informatii si imi cer scuze de pe acum daca voi pune prea multe intrebari.
Eu sunt studenta la UMF cluj in anul 6,si doresc sa imi dau step-urile.vreau sa ma apuc de invatat de prin februarie.Mai sunt studenta si la Facult de Asistenti medicali licentiati(in anul 3 din 4).Din cate am auzit in State este mare nevoie de asistenti si m-am gandit sa incep pe calea nursingului ,sa imi rezolv de green card ,tip in care sa sustin si step-urile si sa nu mai am atatea probleme cu vizele.Eu la vara voi putea pleca cu programul Work and Travel si doresc sa ma inscriu la un colegiu de nursing ,sa-mi termin nursingul acolo si sa lucrez o perioada ca asistenta.
Ce parere aveti de acest plan?Este mult prea fantezist?
o alta intrebare ar fi daca am nevoie de diploma de licenta pentru sustinerea step-urilor.
Si daca ar trebui sa-mi fac rost de toate hartoagele necesare(dela decanat ...etc) inainte sa plec din tara(si cam care ar fi acestea).
Este cineva din Braila care invata pt step 1?Sau din cluj?
Va multumesc si sper sa aveti timp sa-mi raspundeti.
Return to “Cum pleci din tara”
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests