Multumesc anticipat!

Riley wrote:Unde vrei sa pleci? Vrei sa practici sau sa iti iei un doctorat?
Melania wrote:Mda, au doctorat. Acum si liceenii au doctorat.
dalaila wrote:Melania wrote:Mda, au doctorat. Acum si liceenii au doctorat.
nu este cazul sa fii ironica..daca as fi avut bani de la parinti sau vreun sprijin nu m-as fi gandit sa plec din tara..doctoranzi sunt multi dar nu trebuie generalizat modul in care au intrat la doctorat..speram sa gasesc intelegere si cateva sfaturi utile de la "colegi":(sa aveti o zi placuta!
Melania wrote:dalaila wrote:Melania wrote:Mda, au doctorat. Acum si liceenii au doctorat.
nu este cazul sa fii ironica..daca as fi avut bani de la parinti sau vreun sprijin nu m-as fi gandit sa plec din tara..doctoranzi sunt multi dar nu trebuie generalizat modul in care au intrat la doctorat..speram sa gasesc intelegere si cateva sfaturi utile de la "colegi":(sa aveti o zi placuta!
Dupa parerea mea, doctoratul nu se poate face ca un fel de hobby cand vii de la munca. E o chestie solicitanta, full time, in care obtii rezultate originale validate de peers iar 'sustinerea' tezei nu e o formalitate in timpul careia profii mananca fursecuri, ci o dezbatere (publica) a rezultatelor din teza.
Imi cer scuze ca te-am ofensat, insa sintagma 'fac si un doctorat' e absurda. E ca si cum ai spune ca 'pui si gogonele' dupa ce vii de la lucru.
Return to “Cum pleci din tara”
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests