Discutii generale rezidentiat 2003

for future reference; read only..
iodo
newbie
newbie

Postby iodo » Thu Nov 27, 2003 4:04 pm

terminator wrote:Pt cei care doresc anularea examenului am 2 intrebari :

1. Ce argumente puteti invoca in fata instantei pt a anula acest examen ?
Pt ca mie personal mi se pare incredibil ca unul cu "x" puncte sa mearga sa ceara anularea examenului doar pt ca s-a introdus "baraj". Nu inteleg din moment ce nu vei participa la acest baraj, cum e posibil sa vorbesti in numele celor cu 950p si sa urli pe la toate ziarele ca nu s-a respectat metodologia? Cine iti da acest drept ?

2. Cum se va putea apara MS de eventualele procese pe care le vor intenta cei cu 950p daca se anuleaza examenul ? In justitie nu merge treaba cu "60% din candidati au dorit anularea examenului". Ce argumente cu suport legal ar avea MS pt anularea examenului

suna a intimidare?
mi-ar placea sa existe macar cineva cu coloana vertebrala dintre cei care au luat punctaj maxim si sa recunoasca faptul ca rezultatele nu se datoreaza neaparat superioritatii, ci mai degraba a scurgerii de informatii, capacitatii de a memora grile etc... e mai usor sa consimti la perpetuarea unui sistem de *****, nu, de vreme ce nu te afecteaza?

medicrap
junior
junior

Postby medicrap » Thu Nov 27, 2003 4:13 pm

HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, o pauza pina la 3:30pm... dupa aia incep celelalte discutii

raluca25
senior
senior

Postby raluca25 » Thu Nov 27, 2003 4:14 pm

Buna ziua!
Am vazut si eu ce afiseaza site-ul oficial. Asteptam cu interes, ca de intelegere nu prea mai poate fi vorba. :(

elamiva

Postby elamiva » Thu Nov 27, 2003 4:14 pm

se poate crede ca se va schima ceva odata cu noul ministru?
i'm bad

terminator
junior
junior

Postby terminator » Thu Nov 27, 2003 4:15 pm

1. m-a afectat tare de tot cand l-am picat datorita "cumpararii de informatii".
2. De luni 24-11 va rog sa va uniti sa cereti suplimentarea locurilor. Este posibila, s-a mai facut si se va mai face. Era solutia cea mai logica. Dar cand voi va lasati condusi de "Miron Cozma-Scoro" care cu 897p are nevoie de 1000 de locuri suplimentare ca sa intre e logic sa mergeti sa cereti anularea examenului.
E normal ca unul care n-are nici o sansa sa ceara repetare si nu suplimentare, pt ca in definitiv 99% dintre voi isi vad interesul personal si pt multi suplimentarea nu ii ajuta cu nimic pe cei care sunt la "ani-lumina" de media de admitere.

Dar v-a luat valul si in loc sa protestati pt SUPLIMENTARE, v-ati dus sa cereti anulare. Si dpdv legal acest examen l-ati picat. Problema "barajului" este a celor cu 950p si nu cred ca v-au delegat sa le reprezentati interesele.

Pavel
newbie
newbie

Postby Pavel » Thu Nov 27, 2003 4:15 pm

Iodo, nu poti contesta punctajul unor oameni pe care l-au realizat muncind doar pentru ca tu ai atins sau nu ai atins acelasi scor. ATENTIE la aprecierile pe care le faci pentru ca s-ar putea sa se gaseasca cineva mai orgolios care sa... si stii tu cum e cu justitia...
Nu putem avea dubiu in ceea ce priveste pregatirea noastra sau a colegilor nostri. Oamenii s-au pregatit , mai ales la chirurgie si AI DREPT DOVADA atitea punctaje maxime atinse la testul de pe hardnet. S-au crezi ca au "mintit" si acolo??? Sa cred ca ai da orice sa fii printre cei cu 950 p dar pentru ca nu esti cauti cu disperare sa inciti lumea aiurea...

Ca veni vorba de hardnet, MULTUMIRI LUI GAURIKA PENTRU TESTUL REALIZAT care mie unul mi-a fost de mare folos. Programul a fost super si a prins foarte bine. Inca o data multumiri si felicitari pentru Gaurika.

dna
newbie
newbie

Postby dna » Thu Nov 27, 2003 4:17 pm

cele mai lungi 6 min din viata

raluca25
senior
senior

Postby raluca25 » Thu Nov 27, 2003 4:18 pm

Si la 15.30 probabil ca iar o sa pice site-ul oficial, nu?! De prea multa accesare... :P

bogy
junior
junior

Postby bogy » Thu Nov 27, 2003 4:22 pm

Atunci cand a fost anulat cocncursul l-au anulat dupa repartitii! Deci sa mai vedem si nu lasati garda jos!

Pavel
newbie
newbie

Postby Pavel » Thu Nov 27, 2003 4:24 pm

Daca s-ar putea afisa rezultatele pe mai multe site-uri ca sa nu accesam toti acelasi site.

iodo
newbie
newbie

Postby iodo » Thu Nov 27, 2003 4:24 pm

[quote="Pavel"]Iodo, nu poti contesta punctajul unor oameni pe care l-au realizat muncind doar pentru ca tu ai atins sau nu ai atins acelasi scor. ATENTIE la aprecierile pe care le faci pentru ca s-ar putea sa se gaseasca cineva mai orgolios care sa... si stii tu cum e cu justitia...
Nu putem avea dubiu in ceea ce priveste pregatirea noastra sau a colegilor nostri. Oamenii s-au pregatit , mai ales la chirurgie si AI DREPT DOVADA atitea punctaje maxime atinse la testul de pe hardnet. S-au crezi ca au "mintit" si acolo??? Sa cred ca ai da orice sa fii printre cei cu 950 p dar pentru ca nu esti cauti cu disperare sa inciti lumea aiurea...

in primul rand, am dat pe medicale, in al doilea, nu contest faptul ca toata lumea a muncit, insa faptul ca s-a lasat acest short-cut intelectual mi se pare de neacceptat. See?

alxx
newbie
newbie

mirror

Postby alxx » Thu Nov 27, 2003 4:26 pm

Salut tuturor. Eu sint oarecum un outsider; nu am dat rezidentiatul cu voi, ci doar niste prieteni. Vreau sa incerc sa fac un mirror al rezultatelor imediat ce apar, daca formatul imi va permite. O sa public, pentru cine vrea, adresa imediat ce o populez.

Va tin pumnii!
And now, for something completely different...

terminator
junior
junior

Postby terminator » Thu Nov 27, 2003 4:27 pm

Pt bogy:

Esti dezinformat. In 1996 cand s-a anulat examenul s-a anulat inainte de repartitii !!! La 3-4 zile dupa examen.

monicagio

Postby monicagio » Thu Nov 27, 2003 4:27 pm

STIE cineva cati preparatori si doctoranzi sunt pe CHIRURGIE?

danut
newbie
newbie

Postby danut » Thu Nov 27, 2003 4:27 pm

[quote="bogy"]

Vreau sa-ti spun si eu ceva.

Examenul despre care spui tu a fost anulat pentru ca s-a dovedit ca au fost FRAUDE.

Iar acum din cunostintele mele singura frauda este ca unii au luat si altii nu.

Nu vad un motiv suficient pentru anulare pentru ca si cei care l-au luat mai au drepturi pe lumea asta care pot fi aparate in aceleasi instante.

Pavel
newbie
newbie

Postby Pavel » Thu Nov 27, 2003 4:28 pm

Bogy, s-a anulat din ce motiv??? Indifirent dupa sau inainte de repartitii ATUNCI a fost dovedita vinzarea grilelor. Anul acesta toti am avut grilele pe net. Concursul au fost validat Nu au fost fraude ca in anul despre care vorbesti.

bogy
junior
junior

Postby bogy » Thu Nov 27, 2003 4:31 pm

Imi pare rau ca nu stii ce vorbesti: acel examen nu afost niciodata demonstrat ca fiind fraudat! Doar pe baza curbei lui Gauss, deci ce a fost atunci este si acum.

Pavel
newbie
newbie

Postby Pavel » Thu Nov 27, 2003 4:31 pm

Iodo, si eu sint pe medicala , dar nu poti acuza pe nimeni anul acesta. Cei frustrati se pot acuza poate doar pe ei...

Bakardo
junior
junior

Postby Bakardo » Thu Nov 27, 2003 4:32 pm

Pavel, stii cum au fost multiplicate caietele cu intrebari pt rezi ???
Daca nu stii, nu-ti pot spune decit ca erau cel putin 2 moduri prin care o mina de alesi putea beneficia de grile cu 1-2 zile inainte de examen :wink:
Life is a beach ???!!! A sunny one ???

Pavel
newbie
newbie

Postby Pavel » Thu Nov 27, 2003 4:33 pm

Iodo, si eu sint pe medicala , dar nu poti acuza pe nimeni anul acesta. Asa cum spunea cineva mai sus e clar ca X din lista cu 800 si ceva de puncte vrea anularea pentru ca alta sansa nu mai are. Totusi asta nu il indreptateste sa aruce cu noroi in rezultatele altor colegi care au atins punctaje mai mari.

danut
newbie
newbie

Postby danut » Thu Nov 27, 2003 4:37 pm

[quote="bogy"]

Ma indoiesc ca a fost asa.

Nu cred ca ajungi sa convingi un Complet de judecata cu curba lui GAUSS.

Si cel putin pe medicala nu este valabila.

Acolo este alta poveste nu sint decit 72 cu medii maxime.

Deci alt contrxt.

bogy
junior
junior

Postby bogy » Thu Nov 27, 2003 4:38 pm

Nu te mai indoi ca asa a fost

terminator
junior
junior

Postby terminator » Thu Nov 27, 2003 4:38 pm

Va mai spun inca o data : UNITI-VA SI INCERCATI SA OBTINETI SUPLIMENTAREA LOCURILOR !!!
Si asa o sa vedeti cine protesteaza si a invatat ceva vara aceasta si cine a stat cu burta la soare si vrea repetarea examenului. Este printre voi, printre cei mai vehementi, o persoana cu 718p care doreste repetarea exam. Vi se pare normal ?

p.s. scuze pt caps

iodo
newbie
newbie

Postby iodo » Thu Nov 27, 2003 4:39 pm

Pavel wrote:Iodo, si eu sint pe medicala , dar nu poti acuza pe nimeni anul acesta. Cei frustrati se pot acuza poate doar pe ei...

10x! Sa nu crezi ca nu o fac! Insa la modul ca daca eram destept stateam si faceam de 50 de ori fiecare capitol din grile pana nu mai faceam absolut nici o greseala, pana le stiam pe de rost si cu ochii inchisi, fara sa fie nevoie sa citesc prea mult bibliografia. Dar m-ar fi calificat asta ca medic? Oare cum se privesc in oglinda cei la care m-am referit ca papagali?

Pavel
newbie
newbie

Postby Pavel » Thu Nov 27, 2003 4:39 pm

Bogy, EU am auzit cu urechile mele stirile la data aceea si s-a demostrat frauda IN ANUL ACELA... De aceea s-a anulat ATUNCI examenul. In anul acela grilele sau baza de date s-a cumparat. TOCMAI IN ACEST SCOP , ANUL ACESTA S_A OPTAT PENTRU TRANSPARENTA SI S_AU PUBLICAT GRILE PE NET.
Iarta-ma ca intervin, dar sint curios CE PUNCTAJ AI????

oopsminded
senior
senior

Postby oopsminded » Thu Nov 27, 2003 4:42 pm

Pavel wrote:Bogy, EU am auzit cu urechile mele stirile la data aceea si s-a demostrat frauda. In anul acela grilele sau baza de date s-a cumparat. TOCMAI IN ACEST SCOP , ANUL ACESTA S_A OPTAT PENTRU TRANSPARENTA SI S_AU PUBLICAT GRILE PE NET.

Of, of Pavele. Anul asta si daca au avut 30 de oameni grilele, cum ai fi observat prin "transparenta" asta a ta?

bogy
junior
junior

Postby bogy » Thu Nov 27, 2003 4:43 pm

Mai voi nu ganditi de loc? Eu stiu 2 oameni la mine in sala care au gresit la transcriere o bulina si au spus ca nu mai schimba foaia ca sa nu aiba surprize la final ca nu apuca sa termine si oricum stiind ca stiu perfect au spus ca oricum cu 949 IAU SIGUR! Ups! Cu ce sunteti voi mai destepti ca ei, si de ce ei nu au dreptul sa ia? Eu am luat 946 desi stiam grilele la PERFECTIE, pentru ca am transcris un raspuns gresit la un copl simplu si asa l-am invatat si ginion a picat si in teza, deci am gresit! Teza am facut-o in 37 minute mai fraiere, de ce esti tu asa destept si eu asa prost?

terminator
junior
junior

Postby terminator » Thu Nov 27, 2003 4:46 pm

Pt bogy :

Daca nu ai fi gresit acea simpla si ai fi avut 950p ai mai fi protestat acum ?
Tu esti unul din cei care ar trebui sa ma asculte si sa lupte pt suplimentarea locurilor. Asta daca intr-adevar ai 946p.
Pt ca la cat de multi preparatori si doctoranzi o sa fie cu o mica suplimentare scade media pina la 945.

adam
junior
junior

Postby adam » Thu Nov 27, 2003 4:47 pm

O idee pt.cei care au putin mai multa materie cenusie decat altii(-agitatorii-)...... si sunt in situatia 949,948,....

terminator a spus:

1. m-a afectat tare de tot cand l-am picat datorita "cumpararii de informatii".
2. De luni 24-11 va rog sa va uniti sa cereti suplimentarea locurilor. Este posibila, s-a mai facut si se va mai face. Era solutia cea mai logica. Dar cand voi va lasati condusi de "Miron Cozma-Scoro" care cu 897p are nevoie de 1000 de locuri suplimentare ca sa intre e logic sa mergeti sa cereti anularea examenului.
E normal ca unul care n-are nici o sansa sa ceara repetare si nu suplimentare, pt ca in definitiv 99% dintre voi isi vad interesul personal si pt multi suplimentarea nu ii ajuta cu nimic pe cei care sunt la "ani-lumina" de media de admitere.

Dar v-a luat valul si in loc sa protestati pt SUPLIMENTARE, v-ati dus sa cereti anulare. Si dpdv legal acest examen l-ati picat. Problema "barajului" este a celor cu 950p si nu cred ca v-au delegat sa le reprezentati interesele.

Mai bine va vedeti interesul...si cereti un lucru macar teoretic posibil(suplimentare),nu unul aberant...cum ar fi anularea (singurul substrat fiind ..de ce sa nu dam in cap celor care au reusit ,in contextul in care fiecare am avut aceleasi conditii,tampite poate,dar au fost aceleasi)

Si inca ceva ,nu va mai jigniti ,incercati sa aduceti argumente!
In rest doar ganduri bune!

patry55ro
junior
junior

frauda

Postby patry55ro » Thu Nov 27, 2003 4:49 pm

Pavel wrote:Bogy, EU am auzit cu urechile mele stirile la data aceea si s-a demostrat frauda IN ANUL ACELA... De aceea s-a anulat ATUNCI examenul. In anul acela grilele sau baza de date s-a cumparat. TOCMAI IN ACEST SCOP , ANUL ACESTA S_A OPTAT PENTRU TRANSPARENTA SI S_AU PUBLICAT GRILE PE NET.
Iarta-ma ca intervin, dar sint curios CE PUNCTAJ AI????

cunosc pe cel care a fraudat in anul respectiv,unul dintre ei care a facut rost de grile de la x,si apoi lea vandut,este acum doctoras in bucuresti
a fost in anu respectiv valva dar pana la urma nu s-a dovedit nimic si acum e bine mersi
asa ca nu a fost nici o frauda nu va mai amagiti

bogy
junior
junior

Postby bogy » Thu Nov 27, 2003 4:49 pm

Voi nu ati auzit ca sunt 91 de oameni cu 949?? Cat sa suplimenteze? 100 de locuri?

Pavel
newbie
newbie

Postby Pavel » Thu Nov 27, 2003 4:50 pm

DA BOGY OK te inteleg si nu vreau sa te necajesc acum cind e stresul maxim. Totusi acesti examen a fost pe linga ceea ce implica un examen si stresul cu imbulinatul , etc Dar din pacate si aici ca si la alte concursuri intervine autocontrolul. Daca ti-ai putut "tine emotiile in friu", daca ai fost atent la transcrierea grilei , daca ai invatat... a fost OK.

Si nu mai fi asa de agresiv ca si noi sintem oameni

ciresar1988
elder
elder

Postby ciresar1988 » Thu Nov 27, 2003 4:50 pm

Cat de larg in jurul lui 15:30 s-or fi gandit?
Asa, vreo 2 zile? :roll:
Cu prostul nescolarizat
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)

adyry
senior
senior

Postby adyry » Thu Nov 27, 2003 4:53 pm

nu mai intru pe rez.2003................ :cry: da-ti semn cind mergeeeeeeeee

alxx
newbie
newbie

site

Postby alxx » Thu Nov 27, 2003 4:53 pm

ciresar: aproape sigur acum il refac. A trecut de la under construction la vid (adica fara index), si acum tocmai pare ca isi ia avint. Sper sa pot trage un mirror.

alxx
newbie
newbie

Postby alxx » Thu Nov 27, 2003 4:57 pm

Site-ul http://www.rezidentiat2003.ro a fost adus la zi. Bafta mare tututor. Revin si va dau un mirror.

terminator
junior
junior

Postby terminator » Thu Nov 27, 2003 5:02 pm

din ce am vazut eu sunt cam 250 cu 950p si cam 200 cu punctaj intre 945-949. (date preluate din posturile voastre). Deci avem ca 450 de oameni. Din ei scadeti nr preparatorilor si al doctoranzilor si atunci veti vedea cifra exacta necesara suplimentarii. Din ce informatii am eu din Timisoara sunt cam 12 pers( doctoranzi+prep). Si daca o sa vedeti ca o suplimentare cu 80-90 de locuri ar rezolva problema punctajelor peste 945 p o sa tabarati pe cei cu 7-800 de puncte care v-au tarat in piata sa cereti anularea.
Poate calculul meu e gresit, caz in care imi cer scuze de pe acum dar daca e adevarat e nasol pt voi.

bogy
junior
junior

Postby bogy » Thu Nov 27, 2003 5:04 pm

De unde suplimentare? Tu nu vezi ca ei organizeaza baraj si gata?

alxx
newbie
newbie

mirror

Postby alxx » Thu Nov 27, 2003 5:05 pm

Pentru cei carora nu le merge http://www.rezidentiat2003.ro, puteti gasi un mirror la http://www.dreamdev.ro/rezi

LoS
senior
senior

Postby LoS » Thu Nov 27, 2003 5:09 pm

alxx, buna treaba ai facut! bravo!
N/A

Return to “rezidentiat 2003”