Ca pe mine m-a bagat deja in spital un prieten care mi-a zis ca se amana rezi pt. februarie si ca "Adio grile!" Daca se confirma, eu ma sinucid!

ciresar1988 wrote:Ce shtiri, frate? Are vreo legatura cu faptul ca de 2 zile site-ul http://www.rezidentiat2003.ro a disparut ca magarul in ceatza?![]()
Ca pe mine m-a bagat deja in spital un prieten care mi-a zis ca se amana rezi pt. februarie si ca "Adio grile!" Daca se confirma, eu ma sinucid!
terminator wrote: Un singur exemplu iti dau "Letargia si apatia - in forme severe la varstnici" este HIPERTIROIDIE ! In nici un caz hipotiroidie ( cum gresit este tehnoredactat in carte !!!! - dar un absolvent de medicina trebuie sa stie asa ceva)
terminator wrote:PLast, baiatule, tu ce facultate ai terminat, ca numai doctor nu esti !
Mai baiete cand o sa vada prof. Popa lista ta o sa rada o saptamana. ( pt o parte din grilele tale, pt ca la vreo cateva ai dreptate)
Un singur exemplu iti dau "Letargia si apatia - in forme severe la varstnici" este HIPERTIROIDIE ! In nici un caz hipotiroidie ( cum gresit este tehnoredactat in carte !!!! - dar un absolvent de medicina trebuie sa stie asa ceva)
cdarau wrote:Pentru ca departajarea va fi foarte greu de facut CORECTAREA si CONTESTATIILE vor FOARTE IMPORTANTE si DECISIVE
razvan wrote:cdarau wrote:Pentru ca departajarea va fi foarte greu de facut CORECTAREA si CONTESTATIILE vor FOARTE IMPORTANTE si DECISIVE
Si daca dupa toate contestatiile si corecturile pe care le vor face vor fi inca foarte multi cu punctaj maxim, cum vor face departajarea?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest