rezidentiat medicina sportiva

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
harciogu
senior
senior

rezidentiat medicina sportiva

Postby harciogu » Wed Dec 02, 2009 1:19 pm

Ziua buna!

Stie cineva mai multe despre rezidentiatul de medicina sportiva? Curriculum/stagii (eu stiu doar de asta http://emedic.ro/Rezidentiat/69.htm), spitale/cabinete in care facem practica, cursuri, carti samd? :help:

Mai e cineva p-aici care a luat unul dintre cele 5 (4 de fapt) locuri din Bucuresti? :peace:

Multumesc!

[Am incercat sa postez si in sectiunea "Viata in spitale" dar nu stiu de ce nu a fost "aprobat" topicul nou. :hate: ]
Ceasul meu cu cuc, patentul si-un cutit de paine.

"[...]scartzaiala aia latrata care se cheama nemtzeste." © Tasha

Renault - Créateur du malheur.

lavy_angel

Re: rezidentiat medicina sportiva

Postby lavy_angel » Fri Dec 18, 2009 1:49 pm

buna... eu sunt lavinia vad ca esti cu un an mai mare decat mine si eu am luat rezi pe medicina sportiva si as avea o intrebare poate ma poti ajuta cu un raspuns
eu nu pot sa ajung cand se alege indrumatorul nu pot sa ma treaca ei din oficiu . ca suntem doar cinci si presupun ca e un singur indrumator?
mersik

harciogu
senior
senior

Postby harciogu » Tue Dec 22, 2009 2:12 am

chiar nu stiu, lavinia. cat despre varsta, am fost dat la 7 ani la scoala [da, da, m-am bucurat de copilarie cat am putut] si nu am repetat nimic nici in generala, nici in liceu si nici in facultate. :peace:

so... e primul an in care particip la rezi si nu stiu care sunt "obiceiurile locului".

poate trebuia sa faci o procura notariala si sa trimiti pe cineva sa te reprezinte, chiar daca noi la medicina sportiva avem doar o formalitate de facut, nu avem "tz" spitale pe care sa ne batem. :allright:

sheehan
junior
junior

Postby sheehan » Tue Dec 22, 2009 4:43 pm

Exista un singur indrumator pe med sportiva in Bucuresti (Conf dr Anca Ionescu) si veti face "pregatirea" intr-un singur loc si anume Institutul National de Medicina Sportiva.

harciogu
senior
senior

Postby harciogu » Wed Dec 23, 2009 1:29 am

da, am aflat asta. dar mai mult... perspective, competente? nu poti sa imi explici sheehan aici sau pe alt topic de ce e o "porcarie" medicina sportiva (probleme cu doamna Ionescu)?

lavinia nu s-a prezentat azi, poate trece candva pe la "bodesti nr 1" atat cat mai exista si nu se desfiinteaza de tot.

lavinia_angel

Postby lavinia_angel » Mon Dec 28, 2009 1:55 pm

ma scuzi.. am incurcat eu datele.... ce s-a intamplat la centrul de perfectionare eu am fost plecata o sa trec maine pe acolo daca o mai fi :P
inca ceva stiti pe cat incepem stagiul?

Return to “Viata in spital”