Greva

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
AvLee
elder
elder

Re: Greva

Postby AvLee » Mon Oct 05, 2009 1:14 pm

Eu personal ies in pierdere.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Mon Oct 05, 2009 1:20 pm

stai sa-l ascult pe pogea mai intai

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

Ciociolina
senior
senior

Postby Ciociolina » Mon Oct 05, 2009 7:11 pm

greva? lol

mai intai sa lamurim un aspect pt cei care sugerau ca medicii au sindicat si anume sanitas: sanitas este sindicatul cadrelor medii, nu al medicilor.
iar despre peretianu, care reprezinta camera federativa, tot ce a declarat cu ocazia acestei greve este ca NU toti medicii fac greva, iar medicii de familie nu fac. pt ca vezi doamne, e greva cu tenta politica si nu vrea sa lase loc la interpretari.

eu zic ca un sindicat al medicilor, reprezinta o urgenta si o prioritate.
se obtine sau nu ceva prin ACEASTA greva, este important sa existe o grupare sindicala, bine definita, care sa reprezinte interesele medicilor, capabila sa propuna obiective clare si sa isi asume raspunderea pt rezolvarea lor.
Liberate tutemet ex inferis!

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Mon Oct 05, 2009 7:59 pm

Deci solutia cea mai probabila va fi sa se renunte la aceasta lege a salarizari, ce a ce mie imi va scade salariul cu 50% . Sa ma solidarizez cu Sanitas si cu profesori? De aia zisai ca intru cel mai probabil in pierdere.

Akum sincer care crede ca vor face salariul minim pe economie 7.5 mil cat vor astia?

dr_
elder
elder

Postby dr_ » Mon Oct 05, 2009 10:00 pm

La noi s-a lucrat normal.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Mon Oct 05, 2009 10:57 pm

dr_ wrote:La noi s-a lucrat normal.

Lol. Asta reflecta foarte bine starea lucrurilor din sistemul sanitar.
Esplicatii sunt doua:
- oricum nu se speteau cu munca (program de la opt la doishpe)
- ieseau in perdere, ca daca nu vedeau pacienti, nema ciubuk.

Riley
elder
elder

Postby Riley » Mon Oct 05, 2009 11:27 pm

Noi am inceput stagiul de MF azi si s-a tinut curs si lp (doctorul de acolo avea chef si de vorba si de pacienti) asa ca am avut o prima zi de facultate lunga asa cum nu cred sa fi fost niciodata pana acum (culmea :D)
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Oct 05, 2009 11:32 pm

pida de ce n-ati mers la greva? a plouat sau de ce?
ce daca e a sanitas? distractia e aceeasi, o scandare, un ceiutz, o cola. care-i pb

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Oct 06, 2009 10:24 am

lol http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... -grevistii

În sănătate, numai o parte dintre angajaţi protestează. Oficialii Fe deraţiei Sanitas, care reprezintă cadre le medii, susţin că vor participa la grevă jumătate dintre anga jaţii din sistem, respectiv 120.000 de oameni, şi că în spitale vor fi asigurate doar serviciile de urgenţă. „Nu se vor face internări decât pentru cazurile grave”, susţin oficialii Sanitas.

Camera Federativă a Medicilor (CFM), în schimb, sindicatul care reprezintă doctorii din sistem, nu e de acord cu greva de azi. „Acest protest se face pentru interese politice şi nu vrem să fim sus pectaţi că susţinem sau nu pe cineva”, comenteză preşedintele CFM, Dan Pereţianu. Medicii de familie nu vor participa nici ei la greva de azi.

Sa mai vad comentarii "uite domne Sanitasu' ce uniti sunt, noi de ce n-avem sindicat?" :D
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Return to “Viata in spital”