Sincer mie mi se pare o mare bataie de joc...voua....adica putem castiga maxim 1920 RON/luna(asta probabil in anul 5 de rezidentiat);este adevarat ar fi mai mult decat castigam acum....dar sa fim seriosi sunt cca. 450 euro...halal legi...halal tara.

georco wrote:"I....adica putem castiga maxim 1920 RON/luna(asta probabil in anul 5 de rezidentiat);este adevarat ar fi mai mult decat castigam acum....dar sa fim seriosi sunt cca. 450 euro...halal legi...halal tara.
monicutza21 wrote:Si cand te gandesti ca am inceput rezidentiatul cu un minunat salariu de 480,7 ron (inca mai am primul fluturas)! Nici nu stiu cum ma descurcam, adica stiu, cu bani de la ai mei...Chiar si asa 19 milioane mi se pare putin, avand in vedere ca trebuie sa stai in chirie, daca nu ai avut norocul sa te nasti in oras universitar.
kooksee wrote:eu imi aduc aminte cu proorocea cineva pe aici ca in aprilie-mai intram in incapacitate de plata si ca se termina banii.
si iete ca am ajuns in septembrie
![]()
![]()
![]()
![]()
3d punem pariu ca ajungem si in decembrie?
am zis 3d fara nicio legatura, pur si simplu ai postat inaintea mea aici.
dr_ wrote:Un sofer va lua 1,7 salarii minime, iar un medic stagiar 1,9
kooksee wrote:pentru ca, bai astia, sa conduci un autobuz e mai complicat decat pare. auerbach ai cumva categoria d pe permis de vorbesti cu atata dezinvoltura despre autobuze?
de multe ori e mai greu decat sa fii rezi pe mefe, igiena, spm si alte specialitati fantoma.
si ca sa termin cu soferii incercati sa parcati un tir la un depozit aglomerat din bucuresti si pe urma veniti aicea sa povestiti.
pana nu incetati cu comparatiile cu femeile de servici/ gunoierii/soferii/etc ramaneti scufundati in penibil.
luptati pentru drepturile voastre, cereti 30 x salariu minim dar fara sa sugerati ideea ca munca voastra e mai pretioasa comparativ cu altii.
ca nu e.
kooksee wrote:s-ar putea ala e problema. eu sunt sigur ca nu il parchezi.
parerea mea e ca nu intelegi ideea. asa ca nu stiu care dintre noi ar trebui sa o lase jos
kooksee wrote:pentru ca, bai astia, sa conduci un autobuz e mai complicat decat pare. auerbach ai cumva categoria d pe permis de vorbesti cu atata dezinvoltura
si ca sa termin cu soferii incercati sa parcati un tir la un depozit aglomerat din bucuresti si pe urma veniti aicea sa povestiti.
pana nu incetati cu comparatiile cu femeile de servici/ gunoierii/soferii/etc ramaneti scufundati in penibil.
luptati pentru drepturile voastre, cereti 30 x salariu minim dar fara sa sugerati ideea ca munca voastra e mai pretioasa comparativ cu altii.
ca nu e.
dr.anna wrote:kooksee, tu de ce ti-ai ales meseria de medic si nu pe cea de sofer? si sa nu-mi spui ca din dragoste fata de semenii tai pt care te-ai sacrifica in orice moment!!!
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests