Cati bani trebuie sa primesc pentru o garda de weekend? Si cum se calculeaza bani primiti pentru garzi mai precis m-ar interesa, caci am impresia ca sunt trasa in piept? E adevarat ca toti trebuie sa fim platiti la fel sau difera de la spital la altul?
Mentionez anul 3 MI. Multumesc.
Cati bani trebuie sa primesc pentru o garda de weekend?
-
- ndsimona
- elder
Re: Cati bani trebuie sa primesc pentru o garda de weekend?
Din cate stiu sumele difera: intr-un fel este platita o garda la un spital de urgenta si in alt fel la un spital de cronici
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde
-
Bravo, m-ai lamurit!! Vad ca n-aveti habar de nimic. Si ca va intrebati inca din aprilie de ce nu vine prima de stabilitate (cea care vine dupa jumatatea anului, ca si anul trecut), unde am nimerit parca e scoala speciala nu stiu de ce m-am mai obosit sa intreb ceva.
- ndsimona
- elder
Eu am incercat sa-ti raspund ca vad ca nu s-a inghesuit nimeni. Chiar nu am cum sa stiu, pentru ca sunt pe o specialitate fara garzi. Sotul meu lucreaza intr-un spital de cronici unde garzile nu sunt platite.
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde
- Chingachgook
- addicted
pop.sohpia wrote:Bravo, m-ai lamurit!! Vad ca n-aveti habar de nimic. Si ca va intrebati inca din aprilie de ce nu vine prima de stabilitate (cea care vine dupa jumatatea anului, ca si anul trecut), unde am nimerit parca e scoala speciala nu stiu de ce m-am mai obosit sa intreb ceva.
pentru ca ndsimona a fost prea draguta iti ofer eu un raspuns mai la obiect
hai sictir.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...