Nelson tradus+ Germaneanu?...
- giaserbu
- senior
Nelson tradus+ Germaneanu?...
Are cineva Nelson-ul tradus in limba romana in format electronic?Mie mi-a zis cineva ca s-ar gasi si ca e scris de Germaneanu parca...dar nu sunt sigura ca am retinut bine numele....Asa ca va rog,daca ma poate ajuta cineva cu un link ceva,sau cu o informatie de unde as putea sa-l cumpar,as fi recunoscatoare!Multumesc!
-
- junior
Re: Nelson tradus+ Germaneanu?...
giaserbu wrote:Are cineva Nelson-ul tradus in limba romana in format electronic?Mie mi-a zis cineva ca s-ar gasi si ca e scris de Germaneanu parca...dar nu sunt sigura ca am retinut bine numele....Asa ca va rog,daca ma poate ajuta cineva cu un link ceva,sau cu o informatie de unde as putea sa-l cumpar,as fi recunoscatoare!Multumesc!
Geormaneanu parca il cheama

- giaserbu
- senior
Am zis eu ca posibil sa nu fi retinut bine...oricum...pe acolo... 

- Chingachgook
- addicted
fa un efort si citeste direct in engleza.
mai rau te enervezi cu editiile romanesti
mai rau te enervezi cu editiile romanesti
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- amyka
- senior
Nu fii rau cu Gia, dar sa stii ca si eu vreau Nelson in romana daca are careva???????? 

Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!
- giaserbu
- senior
Stiu ca traducerile in romana sunt de toata jena si mai tare te incurca,dar cateodata...merge si asa,cand n-ai chef sa si traduci sa si inveti in acelasi timp....Vad ca mai sunt interesati,poate apare pana la urma... 

- amyka
- senior
Ma intereseaza daca cineva are si " Diagnostic si tratament în practica medicala, L. Tierney, S.J. McPhee, M.A. Papadakis" si binentele daca poate sa-mi trimita si mie ii multumesc
Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!
- marmotul
- elite
bre, puneti toate cartile astea la ocazii, acolo aveti mai multe sanse de a le gasi

- Chingachgook
- addicted
giaserbu wrote:Stiu ca traducerile in romana sunt de toata jena si mai tare te incurca,dar cateodata...merge si asa,cand n-ai chef sa si traduci sa si inveti in acelasi timp....Vad ca mai sunt interesati,poate apare pana la urma...
din experienta mea primul capitol merge mai greu
la al doilea incepi sa te obisnuiesti si de la al treilea nu mai conteaza limba in care citesti.
iti faci un bine daca citesti direct in engleza. nu vei gasi niciodata timp sa te apuci "sa citesti in engleza". si lucruriel interesante nu se publica si nici nu se vor publica in romaneste nici pana iesim noi la pensie.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...