Angajare la SUUB - test din legislatia protectiei muncii?

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
razvan.f
senior
senior

Angajare la SUUB - test din legislatia protectiei muncii?

Postby razvan.f » Mon Mar 16, 2009 8:43 pm

Am pe cineva (rezidenta) care s-a dus astazi sa se angajeze la SUUB (de fapt transfer de la Iasi). Dupa ce a trecut pe la toate cabinetele necesare (medicina muncii, psihologie, recoltare sange, etc.) a trebuit sa mearga si la biroul de protectie a muncii. Aici un barbat i-a spus ca este necesar sa faca 8 ore de curs de legislatie a protectiei muncii iar la sfarsit sa dea un test din aceasta legislatie. Ea i-a spus sa ii zica de unde poate sa citeasca legislatia si o sa vina ea pentru test cand este pregatita. Am spus barbat pentru ca persoana de care va spun este destul de atragatoare si m-am gandit ca de asta vrea ala sa ii tina 8 ore de curs de bla bla.
Voua vi s-a intamplat sa dati test din legislatia protectiei muncii la angajare? Stiu ca in principiu ar trebui ca o data pe luna cineva de la protectia muncii sa ne faca instructajul si noi sa semnam ca am priceput dar pe mine nu m-a pus nimeni sa dau nici un test.
Astept experientele voastre recente sau daca stiti ceva in legatura cu asta pentru ca eu m-am angajat acum 4 ani si nu am dat teste de legislatie sau alte bazaconii.

marmotul
elite
elite

Re: Angajare la SUUB - test din legislatia protectiei muncii?

Postby marmotul » Mon Mar 16, 2009 9:31 pm

frate, 8 ore de curs???nu am auzit de asa ceva..
mie la angajare mi-a zis un nene ceva de protectia muncii, ca tre sa vina el odata in spital sa semnam nush'ce . asta era anu trecut. individu nici pina acum nu a venit :)
qpepsi.gif

BellaDonna
senior
senior

Postby BellaDonna » Mon Mar 16, 2009 10:28 pm

anul trecut in ziua in care am facut toate hartiile pt anagajre la suub (analize, bla bla), am mers si la protectia muncii. era un nene care ne-a strans cate 7-8 rezidenti intr-o camera, ne-a dat niste hartii sa ne uitam pe ele cateva minute, apoi ne-a dat asa-zisul test. se da ca sa fie si nu sunt probleme. ce-mi povestesti de prietena ta suna cam ciudat.

BellaDonna
senior
senior

Postby BellaDonna » Mon Mar 16, 2009 10:28 pm

anul trecut in ziua in care am facut toate hartiile pt anagajre la suub (analize, bla bla), am mers si la protectia muncii. era un nene care ne-a strans cate 7-8 rezidenti intr-o camera, ne-a dat niste hartii sa ne uitam pe ele cateva minute, apoi ne-a dat asa-zisul test. se da ca sa fie si nu sunt probleme. ce-mi povestesti de prietena ta suna cam ciudat.

vazi
senior
senior

Postby vazi » Sun Mar 22, 2009 2:41 am

parca 8 ore pe an obligatoriu.
testul se da ptr a dovedi in caz de inspectie(inspectii periodice anuale de la ITM) ca s-a predat materia si a inteles sau era tamaie - si s-au mai tinut niste ore (de obicei pe barba angajatorului). faza ii cam aiurea ca exista fisa dedicata in acest sens(de fapt minim 2 una de psi& si una de protectie).oricum testul ii formalitate in sensul ca omul ii asa plictisit ca incearca sa faca si el ceva-mai schimba o vb is da importanta etc.
iara daca era si o persoana simpatica ce te si miri?
pq pas?

razi
senior
senior

Postby razi » Sun Mar 22, 2009 10:41 am

Eu m-am angajat in C-ta si mi-a spus ca trebuie sa stau acolo 8 ore si mi-a picat fata(si era o doamna).Am intrebat-o daca glumeste.In final am stat doar 2 ore si am dat si test.

Spark
senior
senior

Postby Spark » Sun Mar 22, 2009 11:12 am

Lol... cand m-am angajat la SUUB (acum 3 luni) am dat testul respectiv, care a constat in scrierea raspunsurilor dupa dictare. Este doar o formalitate.
Barbat... atragator?! Norocoasa colega ta. Probabil cand am dat eu testul era in concediu. Damn...
Just because I'm sorry doesn't mean I didn't enjoy it at the time.

razvan.f
senior
senior

Postby razvan.f » Sun Mar 22, 2009 12:02 pm

Multumesc de raspunsuri.
Nu barbatul era atragator ci colega mea este.
O sa ii spun ca are o baza legala ca sa o tina 8 ore acolo si de aici se descurca ea.

blackangel_16
newbie
newbie

Postby blackangel_16 » Tue Mar 24, 2009 7:52 pm

spune-i tipei sa stea calma...

asa ne-a zis si noua, ca legislatia aia trebuie citita in 8 ore etc... dar probabil ca asa ii place lui sa faca impresie sau o fi obligat sa zica chestia asta.

pana la urma a fost super de treaba, ne-a tinut cam o ora, jumate din timp am frunzarit legislatia, in 15 minute am stat si ne-am uitat pe pereti si in ultimele minute ne-a zis el raspunsurile la test.

nu cred ca s-ar fi dat la ea, parea om serios, dar daca baga apropouri sa se faca si ea ca ploua...
SSND = Same Shit, New Day

ares/tm
elder
elder

Postby ares/tm » Thu Mar 26, 2009 2:08 pm

la noi azi a fost aia de protectia muncii...si sunt in anu 4....am semnat retroactiv niste carnetele, mi-a dat o hartie s-o lecturez si gata.e prima oara cand o vad la fata de 4 ani de zile.si ultima, probabil
i can resist everything except temptation

Return to “Viata in spital”