Am pe cineva (rezidenta) care s-a dus astazi sa se angajeze la SUUB (de fapt transfer de la Iasi). Dupa ce a trecut pe la toate cabinetele necesare (medicina muncii, psihologie, recoltare sange, etc.) a trebuit sa mearga si la biroul de protectie a muncii. Aici un barbat i-a spus ca este necesar sa faca 8 ore de curs de legislatie a protectiei muncii iar la sfarsit sa dea un test din aceasta legislatie. Ea i-a spus sa ii zica de unde poate sa citeasca legislatia si o sa vina ea pentru test cand este pregatita. Am spus barbat pentru ca persoana de care va spun este destul de atragatoare si m-am gandit ca de asta vrea ala sa ii tina 8 ore de curs de bla bla.
Voua vi s-a intamplat sa dati test din legislatia protectiei muncii la angajare? Stiu ca in principiu ar trebui ca o data pe luna cineva de la protectia muncii sa ne faca instructajul si noi sa semnam ca am priceput dar pe mine nu m-a pus nimeni sa dau nici un test.
Astept experientele voastre recente sau daca stiti ceva in legatura cu asta pentru ca eu m-am angajat acum 4 ani si nu am dat teste de legislatie sau alte bazaconii.
Angajare la SUUB - test din legislatia protectiei muncii?
- razvan.f
- senior
- marmotul
- elite
Re: Angajare la SUUB - test din legislatia protectiei muncii?
frate, 8 ore de curs???nu am auzit de asa ceva..
mie la angajare mi-a zis un nene ceva de protectia muncii, ca tre sa vina el odata in spital sa semnam nush'ce . asta era anu trecut. individu nici pina acum nu a venit
mie la angajare mi-a zis un nene ceva de protectia muncii, ca tre sa vina el odata in spital sa semnam nush'ce . asta era anu trecut. individu nici pina acum nu a venit

- BellaDonna
- senior
anul trecut in ziua in care am facut toate hartiile pt anagajre la suub (analize, bla bla), am mers si la protectia muncii. era un nene care ne-a strans cate 7-8 rezidenti intr-o camera, ne-a dat niste hartii sa ne uitam pe ele cateva minute, apoi ne-a dat asa-zisul test. se da ca sa fie si nu sunt probleme. ce-mi povestesti de prietena ta suna cam ciudat.
- BellaDonna
- senior
anul trecut in ziua in care am facut toate hartiile pt anagajre la suub (analize, bla bla), am mers si la protectia muncii. era un nene care ne-a strans cate 7-8 rezidenti intr-o camera, ne-a dat niste hartii sa ne uitam pe ele cateva minute, apoi ne-a dat asa-zisul test. se da ca sa fie si nu sunt probleme. ce-mi povestesti de prietena ta suna cam ciudat.
-
- senior
parca 8 ore pe an obligatoriu.
testul se da ptr a dovedi in caz de inspectie(inspectii periodice anuale de la ITM) ca s-a predat materia si a inteles sau era tamaie - si s-au mai tinut niste ore (de obicei pe barba angajatorului). faza ii cam aiurea ca exista fisa dedicata in acest sens(de fapt minim 2 una de psi& si una de protectie).oricum testul ii formalitate in sensul ca omul ii asa plictisit ca incearca sa faca si el ceva-mai schimba o vb is da importanta etc.
iara daca era si o persoana simpatica ce te si miri?
testul se da ptr a dovedi in caz de inspectie(inspectii periodice anuale de la ITM) ca s-a predat materia si a inteles sau era tamaie - si s-au mai tinut niste ore (de obicei pe barba angajatorului). faza ii cam aiurea ca exista fisa dedicata in acest sens(de fapt minim 2 una de psi& si una de protectie).oricum testul ii formalitate in sensul ca omul ii asa plictisit ca incearca sa faca si el ceva-mai schimba o vb is da importanta etc.
iara daca era si o persoana simpatica ce te si miri?
pq pas?
-
- senior
Eu m-am angajat in C-ta si mi-a spus ca trebuie sa stau acolo 8 ore si mi-a picat fata(si era o doamna).Am intrebat-o daca glumeste.In final am stat doar 2 ore si am dat si test.
- Spark
- senior
Lol... cand m-am angajat la SUUB (acum 3 luni) am dat testul respectiv, care a constat in scrierea raspunsurilor dupa dictare. Este doar o formalitate.
Barbat... atragator?! Norocoasa colega ta. Probabil cand am dat eu testul era in concediu. Damn...
Barbat... atragator?! Norocoasa colega ta. Probabil cand am dat eu testul era in concediu. Damn...
Just because I'm sorry doesn't mean I didn't enjoy it at the time.
- razvan.f
- senior
Multumesc de raspunsuri.
Nu barbatul era atragator ci colega mea este.
O sa ii spun ca are o baza legala ca sa o tina 8 ore acolo si de aici se descurca ea.
Nu barbatul era atragator ci colega mea este.
O sa ii spun ca are o baza legala ca sa o tina 8 ore acolo si de aici se descurca ea.
- blackangel_16
- newbie
spune-i tipei sa stea calma...
asa ne-a zis si noua, ca legislatia aia trebuie citita in 8 ore etc... dar probabil ca asa ii place lui sa faca impresie sau o fi obligat sa zica chestia asta.
pana la urma a fost super de treaba, ne-a tinut cam o ora, jumate din timp am frunzarit legislatia, in 15 minute am stat si ne-am uitat pe pereti si in ultimele minute ne-a zis el raspunsurile la test.
nu cred ca s-ar fi dat la ea, parea om serios, dar daca baga apropouri sa se faca si ea ca ploua...
asa ne-a zis si noua, ca legislatia aia trebuie citita in 8 ore etc... dar probabil ca asa ii place lui sa faca impresie sau o fi obligat sa zica chestia asta.
pana la urma a fost super de treaba, ne-a tinut cam o ora, jumate din timp am frunzarit legislatia, in 15 minute am stat si ne-am uitat pe pereti si in ultimele minute ne-a zis el raspunsurile la test.
nu cred ca s-ar fi dat la ea, parea om serios, dar daca baga apropouri sa se faca si ea ca ploua...
SSND = Same Shit, New Day
- ares/tm
- elder
la noi azi a fost aia de protectia muncii...si sunt in anu 4....am semnat retroactiv niste carnetele, mi-a dat o hartie s-o lecturez si gata.e prima oara cand o vad la fata de 4 ani de zile.si ultima, probabil
i can resist everything except temptation