Cine are post la Spitalul din Tandarei sa ridice mana sus!

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
ame2
junior
junior

Cine are post la Spitalul din Tandarei sa ridice mana sus!

Postby ame2 » Mon Mar 16, 2009 4:42 pm

Am facut acest topic pt a cunoaste colegii rezidenti la Spitalul Orasenesc din Tandarei. Dupa cum bine stiti in Romania trebuie sa luptam pt drepturile noastre ...nu ti le acorda nimeni. Daca luptam impreuna avem mai multe sanse sa ne castigam drepturile, si ma refer concret la tichetele de masa pe care cei din Tandarei nu vor sa ni le dea neexistand baza legala. Am sunat de mai multe ori si mi s-a spus ca sunt cel mai vehement dintre toti rezidentii si ca ceilalti nu au sunat deloc. Ceilalti medici angajati la spital primesc toate drepturile ei fiind platiti din fondurle de la CAS ( adica spitalul se autofinanteaza :lol: ) iar rezidentii fiind platiti din fondurile venite de la MS nu au acelasi drepturi fiind bugetari (O.U.G. 226 din 30.12. 2008). Poate sunt astfel de probleme si in alte parti la alte spitale.Va rog sa postati nemultumirile, iar pt colegii rezidenti la Tandarei poate in felul asta ne cunoastem.!

marmotul
elite
elite

Re: Cine are post la Spitalul din Tandarei sa ridice mana sus!

Postby marmotul » Mon Mar 16, 2009 7:46 pm

ha ha, bine ca nu am dat rezu acolo, cu toate ca asta vara cind am vazut ca erau 3 insi inscrisi pe ialomita imi venea sa imi zmulg si ultimile ramasite de par din cap.. :D
citi insi sunteti la tandarei? tu ai luat asta vara sau in toamna? caci din cite stiam doar 2 din cei 3 rezi ce au dat ex pe ialomita asta vara au luat punctaj de promovare
qpepsi.gif

ame2
junior
junior

Postby ame2 » Mon Mar 16, 2009 9:00 pm

Am luat in toamna rezi acolo. Cred ca suntem vreo 6-7 rezidenti la Tandarei.Si cica e nevoie de medici.......probabil de voluntari , cand vine vorba de plata nimeni nu mai are nevoie de tine :lol:

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Mon Mar 16, 2009 9:18 pm

ce sa iti spun, succes. e chiar nasoala chestia ca nu va dau bonuri. eu am nimerit la un spital mai intelegator.
trebuie neaparat sa va organizati, caci altfel e vai de voi.
uite o idee: vezi la spital de numerele de tel ale colegilor. suna-i, faceti schimb de adrese da mail sau pur si simplu vorbiti la tel si oraganizati-va. daca va adunati toti si ii presati destul pe aia va vor da si bonuri
qpepsi.gif

DUNKERQUE

Postby DUNKERQUE » Tue Mar 17, 2009 7:14 pm

Eu i-am intrebat de cateva ori si mi-au zis foarte bland ca inca nu stiu exact ce se intampla.
Luna asta cand o sa le trimit pontajul o sa le dau si o adresa la care o sa-i rog sa-mi trimita bonurile.

doctoratu
senior
senior

Postby doctoratu » Tue Mar 17, 2009 9:03 pm

am primit chiar si luna asta tichete cu toate ca se zvonea ca nu se vor mai da din februarie... intra pe amrzp pt informatii legate de legislatie!

ame2
junior
junior

Postby ame2 » Tue Mar 17, 2009 10:09 pm

DUNKERQUE wrote:Eu i-am intrebat de cateva ori si mi-au zis foarte bland ca inca nu stiu exact ce se intampla.
Luna asta cand o sa le trimit pontajul o sa le dau si o adresa la care o sa-i rog sa-mi trimita bonurile.

Esti rezident/a la Tandarei? Daca ras[unsul e "Da" te rog frumos sa-mi dai adresa ta de mail pe un mesaj privat ca sa tinem legatura ...nu se stie ce le da prin cap sa ne retina in viitor. Multumesc!
Pt Doctoratu......am citit legea si stiu despre ce este vorba...multumesc....dar este o hotarare de urgenta din 2008 decembrie , in care se spune ca nu se mai dau tichete de masa la bugetari.Ei de asta se prevaleaza in orice discutie.Daca stii vreo hotarare recenta...de preferinta din 2009 in leg cu acest sub te rog sa=mi spui:)!

Return to “Viata in spital”