ce medic de familie sa aleg pentru primul stagiu?

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
carabella
newbie
newbie

ce medic de familie sa aleg pentru primul stagiu?

Postby carabella » Thu Dec 11, 2008 6:32 am

voi cum va alegeti medicul de familie pentru primul stagiu? in Bucuresti ma intereseaza. e o lista atat de mare...
stiti pe cineva care sa se ocupe? si pentru stagiul de 9 luni ramane acelasi medic sau pot sa-l schimb?

nicoletaghe
senior
senior

Re: ce medic de familie sa aleg pentru primul stagiu?

Postby nicoletaghe » Thu Dec 11, 2008 5:12 pm

si pe mine ma intereseaza acest lucru!
io stau in militari si-as vrea pe cineva cat mai aproape de casa :mrgreen:
puteti sa-mi recomandati un medic de fam prin zona apusului, iuliu maniu (k sunt multi pe lista), care sa fie bun si sa ma invete ceva,pls!
merci anticipat!
si la sfarsit, mamotaaa....

carabella
newbie
newbie

Postby carabella » Fri Dec 12, 2008 2:58 pm

ne ajuta cineva?

DIANA24
newbie
newbie

Postby DIANA24 » Sat Dec 13, 2008 1:06 pm

din cate am inteles eu, pe data de 17, vom fi strigati in ordinea punctajului obtinut si ne putem alege orice medic de familie,in limita locurilor mentionate pe lista de pe perfmed.ro

DUNKERQUE

Postby DUNKERQUE » Sat Dec 13, 2008 1:14 pm

DR MARINCAS DANIELA
Dispensarul Bujoreni
ADRESA :
Bucuresti, Bd. Timisoara nr.15 Sect. 6;

Un medic excelent atat in plan uman cat si profesional.

amyka
senior
senior

Postby amyka » Sat Dec 13, 2008 8:04 pm

Si pe mine ma intereseaza acelasi lucru da pe Iasi. Stie cineva un medin primar MF " de treaba" dar si cu rabdare in a explica?
Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Tue Dec 16, 2008 7:23 pm

la policlinica apusului stie cineva un MF bun, sa ma invete bine si sa lucreze si cu copii???pls
multumesc anticipat!!!!

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Sun Dec 21, 2008 1:04 pm

am fost si eu ca omu'/rezi anul1 :mrgreen: , miercuri la repartitie si mi-am ales un medic de fam cat mai aproape de casa, despre care auzisem de pe la vecini k-i f bun, k-i si pediatru(ceea ce ma interesa f mult); fara sa stiu k trebuia sa ma duc sa vb inainte cu ea. :shock:
si-mi dau mie de la centrul de perfectionare foia catre medicul ales si zic hai sa merg sa vb cu ea si sa-i zic k-am ales-o si io ca dr.indrumator si k-o sa merg la ea din ian sa fac practica 6 luni.Nici n=am apucat sa zic decat k-s medic rezi MF anul1 k m-a luat din prima:
Dr.MF: -vrei sa vii, sau nu vrei sa vii? :shock:
Eu:- da, as cam vrea sa vin, pt k ma intereseaza MF-ul si chiar vreau sa invat!
Dr.MF:-aaaa!!!pai atunci nu pot sa te primesc....k nu e loc in cabinet, k-s deja io cu asistenta....k n-am timp...!!!! :shock:
Eu:pai macar de 3 ori pe sapt sa vin (au avand si-un job,part-time)!!!
Dr.MF:- nu nu, nu pot! (eu avand in mana repartitia de la CNPDS,catre ea si cel mai tare, ea, aparand cu 4 locuri pt rezidenti anul1 pe situl de perfmed)
Asa k am ramas fara medic indrumator si de sapt viit s=o iau la rand la toate cabinetele individuale sa-mi gasesc un MF care sa ma primeasca si sa ma invete medicina de fam!!!
Culmea e k la centrul de perfectioanare ne-au zis tantile acelea k e posibil sa nu fim primiti si k dc se intampla asa sa ne ducem inapoi sa ne alegem altul!!!!
Eu ma intreb de ce mai apar pe listelele alea MF-istii cu cate 4-5 locuri pt rezidenti dc nu ne primesc???? :hate: :hate: :hate:
Cum e posibil asa ceva???? :shock: :shock: :shock:

Riley
elder
elder

Postby Riley » Sun Dec 21, 2008 4:46 pm

nicoletaghe wrote:am fost si eu ca omu'/rezi anul1 :mrgreen: , miercuri la repartitie si mi-am ales un medic de fam cat mai aproape de casa, despre care auzisem de pe la vecini k-i f bun, k-i si pediatru(ceea ce ma interesa f mult); fara sa stiu k trebuia sa ma duc sa vb inainte cu ea. :shock:
si-mi dau mie de la centrul de perfectionare foia catre medicul ales si zic hai sa merg sa vb cu ea si sa-i zic k-am ales-o si io ca dr.indrumator si k-o sa merg la ea din ian sa fac practica 6 luni.Nici n=am apucat sa zic decat k-s medic rezi MF anul1 k m-a luat din prima:
Dr.MF: -vrei sa vii, sau nu vrei sa vii? :shock:
Eu:- da, as cam vrea sa vin, pt k ma intereseaza MF-ul si chiar vreau sa invat!
Dr.MF:-aaaa!!!pai atunci nu pot sa te primesc....k nu e loc in cabinet, k-s deja io cu asistenta....k n-am timp...!!!! :shock:
Eu:pai macar de 3 ori pe sapt sa vin (au avand si-un job,part-time)!!!
Dr.MF:- nu nu, nu pot! (eu avand in mana repartitia de la CNPDS,catre ea si cel mai tare, ea, aparand cu 4 locuri pt rezidenti anul1 pe situl de perfmed)
Asa k am ramas fara medic indrumator si de sapt viit s=o iau la rand la toate cabinetele individuale sa-mi gasesc un MF care sa ma primeasca si sa ma invete medicina de fam!!!
Culmea e k la centrul de perfectioanare ne-au zis tantile acelea k e posibil sa nu fim primiti si k dc se intampla asa sa ne ducem inapoi sa ne alegem altul!!!!
Eu ma intreb de ce mai apar pe listelele alea MF-istii cu cate 4-5 locuri pt rezidenti dc nu ne primesc???? :hate: :hate: :hate:
Cum e posibil asa ceva???? :shock: :shock: :shock:

Din pacate suntem in Romania unde ORICE este posibil si uite, tineri doctori entuziasti, care chiar vor sa invete meserie sunt ignorati. Super :allright: . Eu zic sa nu te lasi descumpanita si sa cauti, sunt sigur ca vei gasi pe cineva care chiar sa iti arate meserie, mai ales ca este mare nevoie de medici de familie buni, pana la urma ei au o importanta foarte mare in sistemul medical oriunde in lumea medicala normala! mult succes!
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Sun Dec 21, 2008 7:31 pm

multumesc!!! :allright:
n-o sa ma las. o sa bat din poarta'n poarta pana gasesc pe cineva sa ma ia :mrgreen: si la care sa fac ceva!!! :allright:

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Dec 21, 2008 7:37 pm

dupa generatiile din anii trecuti, MF_isti doar ca sa-si ia banii, acum tinerii entuziasti suporta consecintele.
de 3 ani incoace, n-am mai vazut MF-ist luat in serios. ceea ce nu este neaparat ceva rau.
mie mi se par cei mai simpatici, spre deosebire de cei de pe post, macar astia de pe MF din anii trecuti se constientizau.

drwikiwiki
senior
senior

Postby drwikiwiki » Sun Dec 21, 2008 8:54 pm

nicoletaghe wrote:multumesc!!! :allright:
n-o sa ma las. o sa bat din poarta'n poarta pana gasesc pe cineva sa ma ia :mrgreen: si la care sa fac ceva!!! :allright:

parerea mea e sa dai in 2009 rezi ul,si sa iti alegi o specialitae din medicina! :lol:

acajou
senior
senior

Postby acajou » Tue Dec 30, 2008 3:49 am

ce glumeti... vreau un mf de la care sa invat ceva. :lol: :lol: :lol:
voi nu ati observat ca in 6 ani de facultate, pe masura ce inaintezi sunt tot mai putini cei care sunt dispusi sa iti arate ceva. pai ce sa invatati dragilor de la un mf ale carui singure contacte cu noile informatii sunt prezentarile de la congresele repilor, unde numai pentru prezentare nu se duc. si daca ar vrea nu ar avea ce sa va invete saracii. le e teama sa nu ii faceti de cacao in fata pacientilor sau sa le furati din capitatie.

goldfrapp
junior
junior

Postby goldfrapp » Tue Dec 30, 2008 11:45 am

nicoletaghe wrote:am fost si eu ca omu'/rezi anul1 :mrgreen: , miercuri la repartitie si mi-am ales un medic de fam cat mai aproape de casa

si-mi dau mie de la centrul de perfectionare foia catre medicul ales si zic hai sa merg sa vb cu ea si sa-i zic k-am ales-o si io ca dr.indrumator si k-o sa merg la ea din ian sa fac practica 6 luni.

Tu ai mers la ea acuma in decembrie? DSP-ul mi-a zis sa merg in 2009, asa ca doar pe 5 ianuarie dimineata ma duc sa o vad, cu halatul in ghiozdan...

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Dec 30, 2008 4:23 pm

sunt induiosat de atata abnegatie.
daca chiar vrei sa faci mefe oricum inveti in tihna cabinetului propriu.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Tue Dec 30, 2008 7:46 pm

goldfrapp wrote:
nicoletaghe wrote:am fost si eu ca omu'/rezi anul1 :mrgreen: , miercuri la repartitie si mi-am ales un medic de fam cat mai aproape de casa

si-mi dau mie de la centrul de perfectionare foia catre medicul ales si zic hai sa merg sa vb cu ea si sa-i zic k-am ales-o si io ca dr.indrumator si k-o sa merg la ea din ian sa fac practica 6 luni.

Tu ai mers la ea acuma in decembrie? DSP-ul mi-a zis sa merg in 2009, asa ca doar pe 5 ianuarie dimineata ma duc sa o vad, cu halatul in ghiozdan...

pai da, am fost s-o cunosc si s-o anunt k voi fi rezidentul ei din ianuarie :mrgreen:
si dupa cum ai vazut m-a expediat imediat! k n-are timp si loc in cabinet! :hate:

PS: intre timp dupa ce-am tot umblat pe la vreo 4 dr.MF :mrgreen: si toti aceeasi scuza k n-au loc si timp :hate: , al 5-lea m-a primit intr-un sfarsit :peace: :peace: :peace:
e super de treaba tipa, abia astept sa incep :allright:

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Dec 30, 2008 7:47 pm

poate ai ceva la fatza?

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Tue Dec 30, 2008 8:15 pm

trident wrote:poate ai ceva la fatza?

mai fatza e in regula, zic io :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
poate ochelarii imi dau un pic fatza de "tocilara" :mrgreen: , dar aparentele inseala mult :green:
ideea e k, unde am fost io, la o policlinica aproape de mine, intr-adevar cabinetele sunt destul de mici, sunt multi copii si e nebunie mare (exact ce mi-as fi dorit eu :mrgreen: )
aici unde am gasit dr are numai adulti (fff multi cronici) si chiar a fost bucuroasa k m-am dus k tocmai pleca rezidenta ei si k cica are mare nevoie de ajutor :mrgreen:
asa k tot am vrut io pe cineva sa ma invete, din ianuarie: "la munca tata" :mrgreen: :peace:
LA MULTI ANI!!! occasion16.gif
Un An Nou plin de bucurii si sa fiti sanatosi k-i cel mai important ! :allright:

mateig
senior
senior

Postby mateig » Wed Dec 31, 2008 11:46 am

Il recomand pe d-nul doctor Pantelimon Barbulescu. Aveti ce invata de la el si va intelegeti si in privinta programului.

Return to “Viata in spital”