la ce sa fiu atent cand se termina contractul

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
acajou
senior
senior

la ce sa fiu atent cand se termina contractul

Postby acajou » Thu Dec 04, 2008 1:47 pm

salut,

cei care au terminat pregatirea in rezidentiat, pot sa posteze ce se intampla la incheierea contractului cu spitalul? ce hartii trebuie sa avem la final? ni se da cartea de munca? lichidari ceva?

merci

zgabitzacristina
junior
junior

Re: la ce sa fiu atent cand se termina contractul

Postby zgabitzacristina » Mon Dec 22, 2008 7:33 am

Fii fara grija...ti se dau si cartea de munca, si foaia de lichidare, si shutul in c.r aferent! Nici o problema, vor fi corecti, au tot interesul sa scape repede de tine de acolo, vor fi si incredibil de rapizi...este o chestiune de ordinul orelor! Daca nu ai post, te sfatuiesc sa te inscrii cat mai repede la somaj. Cans am terminat eu rezi acum aproape 3 ani, termenul era parca de 60 zile. Daca-l depasesti, pierzi ajutorul de somaj.

klau78
newbie
newbie

Postby klau78 » Mon Dec 22, 2008 9:18 am

stie cineva cu aproximatie cat este ajutorul de somaj? si pe ce perioada se da? 6 sau 9 luni ? eu mai am dreptul al ajutorul de somaj daca in urma cu 12 ani ,dupa terminarea liceului am mai beneficiat de 6 luni ajutor de somaj?

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Mon Dec 22, 2008 3:56 pm

daca esti proaspat absolvent iei 6 luni somaj. daca esti iesit din cimpul muncii 1 an. si tu mai poti lua somaj, char daca ai mai luat acum 12 ani
klau78 wrote:stie cineva cu aproximatie cat este ajutorul de somaj? si pe ce perioada se da? 6 sau 9 luni ? eu mai am dreptul al ajutorul de somaj daca in urma cu 12 ani ,dupa terminarea liceului am mai beneficiat de 6 luni ajutor de somaj?
qpepsi.gif

zgabitzacristina
junior
junior

Postby zgabitzacristina » Mon Dec 22, 2008 9:39 pm

Eu, pentru 1 an de stagiatura si 6 de rezi, am incasat somaj 9 luni. In 2006 era de 3 milioane. Daca esti din Bucuresti, te duci la Oficiul de somaj al sectorului in care ai domiciliul stabil.

klau78
newbie
newbie

Postby klau78 » Tue Dec 23, 2008 1:50 pm

eu tot nu am inteles, cat voi lau somaj 6 ,9 sau 12 luni????
am absolvit in 2003 facultatea, am inceput stagiatura dar am intrerupt-o pt concediu de ingirjire copil 2 ani de zile, apoi 3 ani rezi pe med de fam. cat am dreptul al somaj???
nu stie cinva cat este cu aproximatie somajul? nu este un anumit procent din media salriile pe ultimul an sau ceva de genu?
SARBATORI FERICITE si noul an 2009 sa ne aduca mai multe locuri de munca !

zgabitzacristina
junior
junior

Postby zgabitzacristina » Mon Dec 29, 2008 9:39 pm

klau78 wrote:eu tot nu am inteles, cat voi lau somaj 6 ,9 sau 12 luni????
am absolvit in 2003 facultatea, am inceput stagiatura dar am intrerupt-o pt concediu de ingirjire copil 2 ani de zile, apoi 3 ani rezi pe med de fam. cat am dreptul al somaj???
nu stie cinva cat este cu aproximatie somajul? nu este un anumit procent din media salriile pe ultimul an sau ceva de genu?
SARBATORI FERICITE si noul an 2009 sa ne aduca mai multe locuri de munca !

Nu ai inteles pentru ca informatia pe care ti-am oferit-o eu este veche de aproximativ 3 ani (am precizat acest aspect), iar cel care a postat mai sus, nu este sau nu a fost EXACT in situatia ta.
Dar...repet...daca nu depui actele necesare intr-un anumit interval de timp( in 2006 era de 6o zile) de la data incheierii contractului la Oficiul de Somaj de care apartii, vei PIERDE acest drept.
Asa ca nu te mai enerva( in fond nimeni nu este obligat sa iti raspunda, desi iti inteleg disperarea de a nu avea un loc de munca, am trecut si eu prin asa ceva), vezi-ti interesul si deplaseaza-te personal acolo, daca doresti informatii corecte si complete! Ce am postat eu mai sus a fost pur si simplu orientativ, am vrut sa te ajut. In schimb, matale ai dat cu bata in balta si te-ai ratzoit la noi! In timpul alocat postarii raspunsurilor la nedumeririle tale, puteam foarte bine sa citesc un articol medical si sa nu-mi pese de soarta colegilor mei cum nici altora nu le-a pasat de mine atunci cand am fost in situatia ta.
Sarbatori Fericite si un loc de munca pe masura pregatirii tale!

klau78
newbie
newbie

Postby klau78 » Tue Dec 30, 2008 12:14 pm

imi pare rau,chiar nu stiu de ce ai interpretat asa....nu m-am enervat ,nici nu "m-am ratzoit !"
multumesc oricum pt raspunsuri si pt urari!
si spor la citit articole medicale !
La multi ani !

acajou
senior
senior

Postby acajou » Wed Dec 31, 2008 2:04 am

hai mai colegelor, e jenant... nu va mai duceti dupa ajutorul ala de somaj. va platesc eu 200 de lei pe luna daca ... nu stiu, sa zicem ma imbratisati o data pe zi.

zgabitzacristina
junior
junior

Postby zgabitzacristina » Mon Jan 05, 2009 10:27 pm

klau78 wrote:imi pare rau,chiar nu stiu de ce ai interpretat asa....nu m-am enervat ,nici nu "m-am ratzoit !"
multumesc oricum pt raspunsuri si pt urari!
si spor la citit articole medicale !
La multi ani !

hai sa nu ne ciondanim... :D ...scuze, eram si eu cu capsa pusa :evil: ...mult succes! :D

[hai mai colegelor, e jenant... nu va mai duceti dupa ajutorul ala de somaj. va platesc eu 200 de lei pe luna daca ... nu stiu, sa zicem ma imbratisati o data pe zi.]

Numai in gand, se poate? :lol:

Return to “Viata in spital”