''Conducerea Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) Iaşi a decis anularea repartizării locuinţelor pentru medicii rezidenţi care urmau să locuiască în blocurile ANL.
03.06.2008 / Rompres
Directorul ASP Iaşi, dr. Mihnea Hurmuzache, a afirmat că decizia a fost luată întrucât după afişarea unei liste provizorii cu medici rezidenţi care urmau să primească repartiţiile în blocurile ANL au fost depuse mai multe contestaţii. Acestea sesizau faptul că rezidenţii din anul I şi II nu se regăsesc pe listele de repartizare.
Dr. Mihnea Hurmuzache a anunţat că s-a dispus reanalizarea dosarelor de către o comisie de specialişti din ASP, Universitatea de Medicină şi din partea rezidenţilor.
"Ne pare extrem de rău că, în această situaţie, persoane sau familii care oricum se vor regăsi, probabil, pe repartiţiile definitive nu pot să beneficieze în acest moment de certitudinea repartiţiei, din cauza tensiunilor apărute în modul de interpretare a criteriilor de repartiţie chiar între medicii rezidenţi", a declarat dr. Mihnea Hurmuzache.
În cartierul de locuinţe ANL de lângă Spitalul de Neuropsihiatrie Socola au fost construite 11 blocuri cu 164 apartamente destinate medicilor care îşi fac rezidenţiatul în spitalele din Iaşi.''
ce ziceti? 2 se cearta si al 3-lea cistiga? sau sunt alte interese la mijloc?
cazare pentru rezidenti
-
- junior
Re: cazare pentru rezidenti
care anulat? ca am auzit ca cei de pe lista aia au primit repartitiile pana la urma
normal ca sunt tot felul de interese. eu nu stiam de declaratia asta a lui hurmuzache, dar sotului meu cand a fost ieri sa depuna contestatie i-au zis ca nu a mai facut nimeni contestatie, ca e singurul......
magarii mai mari nici ca se puteau
si uite ce spune legea:
(2) Criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de repartizare a locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, sunt unice pentru toate autorităţile de sănătate publică şi se elaborează de către Ministerul Sănătăţii Publice, cu avizul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor.
(3) Criteriile de acces la locuinţă şi criteriile de ierarhizare prin punctaj se aprobă prin ordin al ministrului sănătăţii publice.
(4) Comisia socială întocmeşte lista cu cererile care îndeplinesc criteriile de acces, în ordinea de prioritate stabilită prin punctaj, şi o prezintă directorului executiv al autorităţii de sănătate publică, care o aprobă.
(5) Cererile care nu îndeplinesc criteriile de acces nu se punctează şi, după expirarea termenului înăuntrul căruia poate fi contestată ordinea de prioritate, se clasează.
(6) Autorităţile de sănătate publică au obligaţia de a face cunoscute listele cu solicitanţii care au acces la locuinţe şi pe cele cu privire la stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor, precum şi criteriile care au stat la baza stabilirii respectivelor liste prin afişare la sediul propriu, la unităţile sanitare în incinta cărora s-au construit locuinţele şi prin postare pe site-ul propriu.
ati vazut pe undeva afisate criterii de departajare si de punctaj? ca eu nu....

normal ca sunt tot felul de interese. eu nu stiam de declaratia asta a lui hurmuzache, dar sotului meu cand a fost ieri sa depuna contestatie i-au zis ca nu a mai facut nimeni contestatie, ca e singurul......
magarii mai mari nici ca se puteau
si uite ce spune legea:
(2) Criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de repartizare a locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, sunt unice pentru toate autorităţile de sănătate publică şi se elaborează de către Ministerul Sănătăţii Publice, cu avizul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor.
(3) Criteriile de acces la locuinţă şi criteriile de ierarhizare prin punctaj se aprobă prin ordin al ministrului sănătăţii publice.
(4) Comisia socială întocmeşte lista cu cererile care îndeplinesc criteriile de acces, în ordinea de prioritate stabilită prin punctaj, şi o prezintă directorului executiv al autorităţii de sănătate publică, care o aprobă.
(5) Cererile care nu îndeplinesc criteriile de acces nu se punctează şi, după expirarea termenului înăuntrul căruia poate fi contestată ordinea de prioritate, se clasează.
(6) Autorităţile de sănătate publică au obligaţia de a face cunoscute listele cu solicitanţii care au acces la locuinţe şi pe cele cu privire la stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor, precum şi criteriile care au stat la baza stabilirii respectivelor liste prin afişare la sediul propriu, la unităţile sanitare în incinta cărora s-au construit locuinţele şi prin postare pe site-ul propriu.
ati vazut pe undeva afisate criterii de departajare si de punctaj? ca eu nu....
- marmotul
- elite
- adrian branisteanu
- junior
daca nu au prins rezidenti de ani mari 4,5 crezi ca cie mici au vreo sansa. pe criteriile lor o sa intre doar cine trebuie

- marmotul
- elite
pai aia de anu 4 sau 5 nu mai au nevoie, camai au 1 an si pleaca, pe cind aia de anu1 au 5 ani de tras din greu