SE DAU BANII RESTANTI PE IANUARIE! - PT REZIDENTII ANUL I

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
mickeygreen
senior
senior

SE DAU BANII RESTANTI PE IANUARIE! - PT REZIDENTII ANUL I

Postby mickeygreen » Mon Jun 18, 2007 4:15 pm

rog sticky ca e treaba serioasa si toti rezidentii anul I trebuie informati.

Dupa cum cunoasteti, rezidentii anul I au fost pusi intr-o situatie absolut jenanta si frustranta in privinta platii pe luna ianuarie: unii au primit integral salariul, altii doar 1/2 (mai exact 13/20).

Pe scurt, va informez ca in urma demersurilor agresive pe care le-am tot intreprins inca din luna februarie, situatia s-a rezolvat AZI, luni 18.06.2007, in sensul ca MS a raspuns (nu mai descriu cu ce insistente, am fost plimbat/pasat muuult pana la acest deznodamant) in scris la o adresa in care le ceream sa precizeze daca salarizarea (pt rezidentii anul I) se face de la 01.01 sau 15.01.2007. Raspunsul e cel anticipat, adica:

"Salarizarea se face incepand cu data incadrarii, anume din 01.01.2007"

Acum cca 1h a sosit prin posta scrisoarea (am fost informat telefonic).

Va propun sa aveti rabdare pana diseara cand veti gasi aici foaia scanata, dupa care s-o scoateti la imprimanta si s-o duceti (evident numai cei care n-ati primit acei bani, adica 50% dintre toti) la ambele spitale (atat la cel platitor cat si la cel de stagiu pt eliberarea pontajului 3-15.01), urmand sa primiti diferenta de bani (fractie 7/20 din salariu) odata cu salariul urmator, inclusiv sporuri (unde e cazul) si bonuri de masa (7 buc). Sper sa va ajute.

Rog informati-va TOTI colegii care nu si-au primit salariul integral pe luna ianuarie!

cookyy
senior
senior

Postby cookyy » Mon Jun 18, 2007 7:59 pm

YYYuuuuuuuppppppiiiiiiii!!!!Felicitari si multumim!!! :P :P
yeah...right...whatever....

mickeygreen
senior
senior

foaia promisa

Postby mickeygreen » Mon Jun 18, 2007 8:51 pm

Deci scoateti la imprimanta, puneti in desaga si mereti la spitale cu plugusoru sau mai corect cu Halloweenu :D

Aveti grija sa nu beti banii ca altii nu va mai dau astia :lol:

Nota: vedeti ca banii nu vor veni singuri, tre sa mergeti sa le bagati foaia sub nas.

Si faceti un gest umanitar si spuneti tuturor sa-si ia banii.

Doamne-ajuta!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

ioaname
senior
senior

Re: foaia promisa

Postby ioaname » Mon Jun 18, 2007 9:45 pm

mickeygreen wrote:Deci scoateti la imprimanta, puneti in desaga si mereti la spitale cu plugusoru sau mai corect cu Halloweenu :D

Aveti grija sa nu beti banii ca altii nu va mai dau astia :lol:

Nota: vedeti ca banii nu vor veni singuri, tre sa mergeti sa le bagati foaia sub nas.

Si faceti un gest umanitar si spuneti tuturor sa-si ia banii.

Doamne-ajuta!

Scrie acolo ca se vor da banii pe baza pontajelor din luna ianuarie, dar pe noi ne-au pus sa le facem din 15 ian.
Avem vreo sansa la bani?
"Fiinta fara constiinta nu e decat ruina sufletului"

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Mon Jun 18, 2007 9:49 pm

da, sa va semneze acum pontaje (foaie separata) pe perioada 3-15.01.2007 si sa le duceti la spitalul platitor. asa s-a procedat PESTE TOT si e in regula!

daca va face cineva probleme parati-mi-l aici (important sa-mi dati si nr tel al persoanei) daca aveti nevoie de ajutor.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jun 18, 2007 11:02 pm

foarte bine, mickey. asa te vreau. cineva tbuie sa faca treaba in tara asta

la sf ioan nu tine, incearca sa rezolvi te rog D-na Gabi Moise 0724270092

Goran.Zadrin
elder
elder

Postby Goran.Zadrin » Mon Jun 18, 2007 11:11 pm

la sf. ioan NU E NEVOIE

TOTI rezidenti an I (inclusiv cei cu 1/2 de pontaj) au primit salariul intreg pe ianuarie

e vorba de sf ioan din bucuresti nu ? :D

trident aberezi ca de obicei.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jun 18, 2007 11:20 pm

gicape wrote:la sf. ioan NU E NEVOIE

TOTI rezidenti an I (inclusiv cei cu 1/2 de pontaj) au primit salariul intreg pe ianuarie

e vorba de sf ioan din bucuresti nu ? :D

trident aberezi ca de obicei

atunci este o eroare administrativa putem ataca MS pe faza asta ca a dat bani fara acoperire. deci tot trebuie verificat

gicape nu pot verifica personal toate informatiile.

Goran.Zadrin
elder
elder

Postby Goran.Zadrin » Mon Jun 18, 2007 11:24 pm

duh

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Tue Jun 19, 2007 7:02 am

iar aberezi trident. n-ai ce sa ataci la sf. ioan. sf. ioan a procedat f.corect, la fel ca si floreasca (in aceasta privinta)

mah tu n-ai ce face? pune mana de fa ceva serios (eventual pt rezidenti, ca sunt atatea, sa-ti dau checklist?), ca iar avem probleme.

ete (ca inteleg ca dezbatere pe OUG 58/2001 nu vrei) iti dau un proiect (pt tine si AMREZ) mai potrivit decat sa faci pe desteptu' pe forum:

-eliminarea contributiei "liber-impuse" :D la sindicate la care n-am subscris (practicata de Floreasca si de multe alte spitale)

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jun 19, 2007 7:42 am

brea ai bun simt si da-i sarcini cu checklist lui nevasta-ta apropos de cine n-are ce face ca ati umplut tot siteul ala de la MS :lol: ultima data am inteles ca te plangeai ca se desparte de tine la cate ii dai de facut, acuma ai descoperit ca poate duce mai mult?:lol:

proiecte poti sa-mi dai, ala pe care mi l-ai trimis atunci nu era prea stufos a trebuit sa-l editez, deci sa fie mai cosmetice dar dup-aia sa nu te mai superi ca dau eu comanda la cofetar :P

vezi, iar perpetuezi confuzia, trident e trident nu e amrezu (daca vrei imi pun la semnatura) ce treaba ai tu ca ma aberez eu, d-asta afli si tu faza cu salariile in iunie si ceri dezbatere publica pe persoana fizica, ca-ti sta amrezu in gat si nu mai poate de tine.

doresti vorbe cu amrezul poti alege o corespondenta oficiala, ce-ti inchipui tu ca s-a nascut imedul cu omu de la amrez included, care sa-ti asculte tie tampeniile si sarcinile?

pune brea mana de construieste o organizatie, popularizeaz-o si aduna-i membri, ocupa-te de toata bucataria si dup-aia vorbim, ca de distrusi din astia care dau trei mailuri si sunt fericiti ca li se raspunde si apoi vin sa zica ei cum sta treaba si ce ar trebui facut, eventual de impins in fata la Minister sa apuce o pulpana de haina sa se planga ca-l dau aia afara de la UPU din Floreasca eu unul sunt satul.

asta ca raspuns global, al userului trident

nu stiam de ce nu mai puteam eu sa ma amuz de prostia harnica :lol:
Last edited by 187.92a on Tue Jun 19, 2007 7:52 am, edited 1 time in total.

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Tue Jun 19, 2007 7:46 am

iar aberezi, mesaju' tau e plin de inexactitati si nici cu fluentza nu stai prea bine, mi-e greu sa te urmaresc honestly si renunt (si nu e emfatuare, e adevarul)

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jun 19, 2007 7:59 am

mi se pare rusinos sa te ascunzi dupa virgula traiane

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Tue Jun 19, 2007 8:18 am

traiane, stefane, dre grozescu, mickey, mickeygreen sau cum vrei tu sa-mi zici, eu n-am multiple personality distress si nu sunt ca altii separat trident de dr mircea tampa presedintele amrez. orice-ai zice tu, chiar si pe forum, tot presedintele amrez esti, doar ca nu in calitate oficiala. si parerea mea e ca te faci de ras.

in alta ordine de idei suntem total off-topic, propun sa revenim, scopul topicului era rezolvarea unei situatii.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jun 19, 2007 8:35 am

mickeygreen wrote:in alta ordine de idei suntem total off-topic, propun sa revenim, scopul topicului era rezolvarea unei situatii.

mai te dai dupa virgula mai o dai dupa offtopic, tot rusinos se cheama :)

pai dupa ce-l interpelezi pe trident si trident iti raspunde mi se pare jenant sa sari in sus cu dar vai, altul era scopul.
daca altul era scopul tu de ce te-ãi fi abatut? :D
intreb si eu..

sara22
junior
junior

Postby sara22 » Tue Jun 19, 2007 9:45 pm

pana la urma s-a dus cineva la spitalele platitoare?de SUUB stiti ceva?

vmc
elite
elite

Postby vmc » Tue Jun 19, 2007 10:01 pm

Stiind de actiunea lui mickey, la Cluj au fost anuntati o parte din rezidenti si au depus pontajele, care le-au fost primite inca de la inceputul lunii iunie (fara comentarii din partea secretarelor) pe perioada 1-15.01.2007

Se asteapta acum banii pe card. Cand vor fi livrati, voi posta cu draga inima.

Felicitari pentru actiune si rezultat! Eu stiam ca poti :P

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Tue Jun 19, 2007 11:35 pm

Azi dimineata am vorbit cu dna Capatana (sefa RUNOS SUUB) si e ok. A primit si dumneaei (nu numai eu) adresa de la MS si a pus chiar afis in spital (sus la RUNOS) sa aduceti pontajele de la spitalul de stagiu pt perioada 3-15.01.2007 pt plata sumelor aferente. Se si elibereaza/stampileaza pontaje pt alte spitale (pt cei care fac stagiu in SUUB) dupa semnarea de catre medicul indrumator (deci in ambele sensuri). A fost super draguta.

Impresia mea este ca astfel de adrese au fost trimise tuturor spitalelor (cel putin celor care nu au platit integral pe luna ianuarie), deci pana la urma RUNOS MS Birou Salarizare s-au tinut de cuvant. Nu am verificat, astept feed-back din tara (in Bucuresti e ok acum, atat cu SUUB cat si Sf.Pantelimon, in timp ce Floreasca si Sf.Ioan au procedat asa de la inceput)

shumi
junior
junior

Postby shumi » Wed Jun 20, 2007 12:21 am

Nu e chiar totul ok in Bucuresti si cand spun asta ma refer la Spitalul Judetean Ilfov.Se uitau "ca la masini straine" cand la mine cand la "tzidula" si m-au trimis frumusel la ASP(ca ei nu stiu nimic :x ).
Asa ca nu imi ramane decat sa merg acolo si sa vad "care-i mai tare in parcare":MS sau ASP?!
Si inca o chestie,cine imi semneaza mie pontaj pentru o perioada in care nici nu eram repartizata undeva?

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Wed Jun 20, 2007 12:53 am

shumi wrote:Nu e chiar totul ok in Bucuresti si cand spun asta ma refer la Spitalul Judetean Ilfov.Se uitau "ca la masini straine" cand la mine cand la "tzidula" si m-au trimis frumusel la ASP(ca ei nu stiu nimic :x ).
Asa ca nu imi ramane decat sa merg acolo si sa vad "care-i mai tare in parcare":MS sau ASP?!
Si inca o chestie,cine imi semneaza mie pontaj pentru o perioada in care nici nu eram repartizata undeva?

vreau si eu un nr tel al dnelor care au pasat problema, o sa le sun maine in jur de 15:00 pt a lamuri situatia.

pontajul 3-15.01 trebuie sa ti-l elibereze unitatea unde ai efectuat stagiul in acea perioada. semnat de indrumator si parafat de runos al spitalului in cauza (sau cmi daca esti pe mf, medic si stapila unitatii). daca refuza si au nelamuriri sa dea tel la MS RUNOS sunt datele de contact pe site-ul MS (le au si ei cu siguranta)

Fara pasari la ASP-uri ca nu-i corect.

codita
senior
senior

Postby codita » Wed Jun 20, 2007 1:30 am

Sp.Judetean ilfov:3241161 nr centralei si de acolo ceri RUNOS. Dar dupa ora 15 nu cred ca mai raspunde nimeni.

MyRy
elder
elder

Postby MyRy » Wed Jun 20, 2007 1:38 am

basescu si tariceanu pe imed!
scoateti rufele si le spalati la fata tuturor, raiting sa fie!

sa nu intrati si-n gura presei, ca tot e trendy.

sa-mi introduc banii si bolovanii daca nu pierdeti din sustinatori.

iesiti la un pahar de kreskova, platiti ringul de sketchi si noi o sa privim si o sa va pariem. cine e K.O. la numaratoarea 10 e out din game.

sau poate sunteti inspirati sa faceti o fratie a inelului si sa va luptati cu adevaratele animale-planet din societate.

sau la o adica... turnati si aici. pana la urma pentru asta e facut forumul, zica cine ce o zice!

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Wed Jun 20, 2007 8:09 am

Tocmai am sunat la Sp.Ilfov la nr indicat si am vorbit la RUNOS cu o dna draguta si intelegatoare.

I-am indicat datele de contact ale celor din MS (autorii adresei cu pricina) pt a se convinge ca asa e.

Urmeaza sa-i mai sun maine dimineata pt rezolutie.

Greseala celui care a fost ieri acolo e ca NU a lasat o copie a adresei (a plecat cu ea acasa). Nu-i nimic, le-o voi trimite eu prin fax daca e nevoie, dar cel mai bine le-am indicat sa ia legatura cu MS.

Incurcatura vine de la ASP, care le-a trimis mai demult o adresa in care spun explicit ca salarizarea se va face din 15, deci in sens contrar celei de la MS, ca la nebuni. Nu va impacientati, acea foaie nu are nici o valoare, e o gafa a ASP-ului.

Astept semnalari ale altor probleme similare, cu speranta totusi ca nu mai exista.

codita
senior
senior

Postby codita » Wed Jun 20, 2007 11:11 am

multumim

jaxxina
junior
junior

Postby jaxxina » Wed Jun 20, 2007 1:22 pm

Sunt probleme la SCJU Constanta. Aici nu se stie inca nimic. Ce putem face?

shumi
junior
junior

Postby shumi » Wed Jun 20, 2007 6:26 pm

Intr-adevar ,nu am lasat o copie a adresei, dar asta pentru ca au preferat "sa se spele pe maini" si sa ma trimita la ASP.
Daca ar fi vrut sa faca ceva in sensul asta si mi-ar fi cerut adresa ,sigur ca as fi lasat-o.
Oricum ,multumiri!
Daca reusesc sa iau banutzii,dau o bere :rightblinky:

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Wed Jun 20, 2007 7:36 pm

jaxxina wrote:Sunt probleme la SCJU Constanta. Aici nu se stie inca nimic. Ce putem face?

pai da-mi nr tel RUNOS te rog si vorbesc maine dimin.
si descrie-mi un pic problema sa inteleg despre ce e vorba.

leonardo
junior
junior

intrebare

Postby leonardo » Wed Jun 20, 2007 9:57 pm

Aveti idee cum tb sa procedam daca proful indrumator de stagiu nu vrea sa semneze pontaje pentru niste zile in care nu am fost prezenti pe sectii?
Multumesc anticipat

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Thu Jun 21, 2007 1:45 am

pai sa-i explicam ca asta a fost (si este) solutia gasita de sistem (MS) pe care ei o considera ok si ca asa se procedeaza in 99% din aceste cazuri de acum. si ca ar fi pacat sa se impotriveasca si sa va taie din salariile si asa mici. banii exista au fost prevazuti in buget si stau degeaba.

pt lamuriri poate suna la MS (la RUNOS la dna dir.Marcela Iordache) sau ma ofer sa port o conversatie telefonica direct cu el daca-mi dai un nr.

pt problemele ridicate aici, cele punctuale (situatii), rog postati si daca s-au rezolvat ca sa nu mai agasez inutil niste oameni. postati si daca problema persista.

codita
senior
senior

Postby codita » Thu Jun 21, 2007 10:13 am

La Ilfov problema nu s-a rezolvat. Astazi cand am sunat mi-au spus ca ei nu stiu nimic de nici un decret, hotarare sau cum se mai zice. Si ca cei de la ASP le-au zis 'ca ce salariu sa ne dea daca noi nu am muncit in acea perioada'. Si sa il sun pe seful lor.

leonardo
junior
junior

Postby leonardo » Thu Jun 21, 2007 3:46 pm

La SMC profesorul indrumator nu este de acord sa semneze pontaje pe o perioada in care noi nu am fost fizic prezenti in clinica lui...ceea ce este f pertinent...la RUNOS , d-na de acolo nici nu avea habar despre ce este vorba si dp parerea dumneai ar trebui cica sa mergem la CNPDS si sa luam o adeverinta asemanatoare cu cea pe care scrie ca stagiul nostru incepe pe 15 ianuare, doar ca pe aceasta adeverintra sa scrie ca incadrarea se face pe 1.01 sau ceva asemanator astfel ca ceea ce spui tu cu 99% nu este valabil....asa cum unele spitale platitoare (Sf Ioan) au dat banii fara sa aiba pontaje de pe 1.01, nu inteleg de ce trebuie ca noi sa facem pontaje, practic sa spunem ca am fost in clinica, si nu se poate rezolva direct de la spitalul platitor...
Chiar daca ai suna tu nu s-ar rezolva nimic...iar acea adeverinta dp parerea profului nu are nici o baza legala nefiind un ordin guvernamental ci doar o instiintare catre d-na avocat.
nici la filaret nu se stie nimic la runos
Cred ca faza cu pontajele astea este o alta chichita sa ne amane si sa ne plimbe pe la toate usile... :(

matrix
elder
elder

Postby matrix » Fri Jun 22, 2007 11:57 am

la fel la spit jud ilfov. au zis ca ei au un ordin de la asp ilfov si pana nu le trimit alt ordin ei nu au cum sa plateasca. au zis daca mai avem nelamuriri sa discutam cu jurista spitalului, care evident nu era acolo.

oricum din punctul meu de vedere argumentul lor sta in picioare :" nu avem cum sa va platim pe o perioada in care nu ati lucrat". greseala se afla la spitalele care au platit toata luna ianuarie desi trebuiau sa plateasca doar de pe 15 ian.

eu le-am spus sa sune la MS la RUNOS si sa se lamureasca si ei si ASP-ul, dar cei de la spital ii dadeau inainte ca trebuie sa discut cu jurista (care nu era).
:?: :?: :!: :!:
Viata lunga si prospera!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jun 22, 2007 9:01 pm

mickey a fost foarte clar: da-ti-i nr pers respective si vba rezolva dansul.

matrix
elder
elder

Postby matrix » Sat Jun 23, 2007 7:29 am

trident wrote:mickey a fost foarte clar: da-ti-i nr pers respective si vba rezolva dansul.

sunt mai multe persoane, iar numerele de telefon sunt cam greu de aflat. oricum d-ra de la runos de la spital a zis ca a vorbit acelasi lucru si cu mickey la telefon si ca ea nu poate face nimic pana nu are ordin de la asp ilfov.

numere de telefon :

AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA ILFOV
Tel. 224.45.96 / Fax.224.20.61 = numarul de centrala....apoi se cere serviciul financiar sau runos. raspunsurile sunt invariabil aceleasi "nu ati lucrat nu va platim "
Sp.Judetean ilfov:3241161 nr centralei apoi runos. evident acelasi raspuns.

si cei de la asp si cei de la spital spun ca la ei nu a ajuns nici un ordin de la MS si nici macar o adresa prin care sa fie informati oficial ca ar trebui sa plateasca prima jumatate din ianuarie. asa ca pana nu binevoieste MS sa trimita si la ilfov un fax degeaba.
Viata lunga si prospera!

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Sat Jun 23, 2007 8:26 am

matrix wrote:
trident wrote:mickey a fost foarte clar: da-ti-i nr pers respective si vba rezolva dansul.

sunt mai multe persoane, iar numerele de telefon sunt cam greu de aflat. oricum d-ra de la runos de la spital a zis ca a vorbit acelasi lucru si cu mickey la telefon si ca ea nu poate face nimic pana nu are ordin de la asp ilfov.

numere de telefon :

AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA ILFOV
Tel. 224.45.96 / Fax.224.20.61 = numarul de centrala....apoi se cere serviciul financiar sau runos. raspunsurile sunt invariabil aceleasi "nu ati lucrat nu va platim "
Sp.Judetean ilfov:3241161 nr centralei apoi runos. evident acelasi raspuns.

si cei de la asp si cei de la spital spun ca la ei nu a ajuns nici un ordin de la MS si nici macar o adresa prin care sa fie informati oficial ca ar trebui sa plateasca prima jumatate din ianuarie. asa ca pana nu binevoieste MS sa trimita si la ilfov un fax degeaba.

GRESIT!

NU fratilor ASP-urile n-au NICI UN rol necesar in toata povestea asta, e direct reglabila intre spitale si MS.

Faceti asa:

1. Luati pontajele pe perioada 3-14.01 de la spitalele unde ati efectuat stagiul atunci (sper ca stiti macar atata, cum se fac), semnate si parafate de indrumator si stampilate la RUNOS spitalul respectiv (se mentioneaza si eventualele sporuri) - clasic, faceti doar asta luna de luna

2. Faceti o CERERE SCRISA in care ziceti asa:

"Subsemnatul... rezident anul I specialitatea... salariat al spitalului... va solicit plata drepturilor banesti aferente perioadei in cauza (neprimite pana in acest moment) in baza pontajului anexat la prezenta.

Va anexez de asemenea adresa MS nr... citati din adresa (aia scanata) prin care se precizeaza in clar modul in care se efectueaza salarizarea pe luna ianuarie. Pentru informatii suplimentare in caz ca exista nelamuriri contactati Departamentul RUNOS din cadrul MSP, semnatarii adresei.

Mentionez ca institutia in cauza (MSP) este, in fapt, cea care aloca fondurile si decide modul efectuarii platilor, iar spitalul dvs doar administreaza acesti bani.

Mentionez ca plata pe luna ianuarie in majoritatea cazurilor in tara s-a efectuat integral, ceea ce in cazul unui refuz ma va pune intr-o postura de discriminat iar pe dvs de potentiala incalcare a Codului Penal pentru abuz in serviciu. De asemenea lamuriri asupra acestor aspecte puteti afla direct de la MSP.

In cazul unui refuz solicit raspuns scris in conditiile Legii si in termenul legal la adresa... pt demararea procedurilor legale."

3. Faceti copii la cele 3 (cererea, pontajul si adresa MS) si depuneti-le cu nr. inregistrare (unul ramane la voi, cu nr inreg si unul la ei) la RUNOS spital platitor. Apoi asteptati.

4. Tinem legatura :)

myty_miti
senior
senior

Postby myty_miti » Sat Jun 23, 2007 9:00 am

CEREREA SE FACE CATRE MANAGER GENERAL SPITAL PLATITOR
Image
Image

codita
senior
senior

Postby codita » Sat Jun 23, 2007 9:19 am

mickeygreen wrote:
matrix wrote:
trident wrote:.

GRESIT!

NU fratilor ASP-urile n-au NICI UN rol necesar in toata povestea asta, e direct reglabila intre spitale si MS.
quote]

Cei de la Sp. Judetean Ilfov nici nu vor sa auda de MS.ASP ilfov este cel care face legea. .

mony221
senior
senior

SE DAU BANII RESTANTI PE IANUARIE!-PT REZIDENTII ANUL I

Postby mony221 » Sat Jun 23, 2007 9:23 pm

Am si eu o nelamurire despre acest lucru; daca am stagiu de 1 an respectiv 15/01/2007-15/02/2008 si eu as face pontaj acum pt cele 2 sapt adica 3_14 ian2007, cele 2 sapt din 2008 sau cele 2 sapt din 2012 cand voi termina rezul cine mi le va platii??? Nu-i mai bine sa lasam lucrurile asa si luam mai tarziu cele 2 sapt de salariu??? Eu stiu ca se termina cartea de munca in 2011 dar de lucru avem pana pe 15 ian 2012!!!!

187.92a
addicted
addicted

Re: SE DAU BANII RESTANTI PE IANUARIE!-PT REZIDENTII ANUL I

Postby 187.92a » Sun Jun 24, 2007 8:25 pm

mony221 wrote:A, cele 2 sapt din 2008 sau cele 2 sapt din 2012 cand voi termina rezul cine mi le va platii??? Nu-i mai bine sa lasam lucrurile asa si luam mai tarziu cele 2 sapt de salariu??? Eu stiu ca se termina cartea de munca in 2011 dar de lucru avem pana pe 15 ian 2012!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Sun Jun 24, 2007 10:53 pm

jubi nu radea, ca-i nasoala treaba asta cu 15, incurca la pontaj de numa, da de ce sa fie simplu cand se poate complicat :)
Life's not fair, get used to it

Return to “Viata in spital”