Cotizatie lunara la sindicat ??!!
-
- junior
Cotizatie lunara la sindicat ??!!
M-am trezit ca sunt membru de sindicat si cotizez in fiecare luna 7 RON (in afara de cei 5 RON la Colegiul Medicilor!). A mai gasit cineva o astfel de surpriza pe fluturasul de salariu ? E normal ? Nu m-a intrebat nimeni :evil: dc vreau sau nu!!! E legal?
- Chingachgook
- addicted
este.
prin lege, toata lumea cotizeaza. aia care sunt membri ca asa au vrut mai dau si ceva in plus.
explicatia este ca daca sindicatul obtine ceva, se aplica la toata lumea, nu doar alora care sunt membri. din cate stiu daca sunt 2 sindicate poti sa dai numa la unu, dar la noi....
prin lege, toata lumea cotizeaza. aia care sunt membri ca asa au vrut mai dau si ceva in plus.
explicatia este ca daca sindicatul obtine ceva, se aplica la toata lumea, nu doar alora care sunt membri. din cate stiu daca sunt 2 sindicate poti sa dai numa la unu, dar la noi....
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- junior
Sa inteleg ca in aceeasi situatie suntem toti? Vroiam si sa mi se confirme sau nu acest lucru, avand in fata perspectiva unui scandal pe care o sa-l fac la "salarizari" la spital. Era bine sa fi stiut dc aceasta situatie e legalizata de MS sau nu... De aceea o sa va rog sa-mi spuneti care e situatia la spitalele ce va platesc pe voi si ce suma "donati" la "union". Merci!
- Chingachgook
- addicted
edit
Last edited by Chingachgook on Mon Mar 12, 2007 11:44 pm, edited 1 time in total.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted
s-a mai discutat pe aici despre legea aia dar nu gasesc acum topicul.
ideea e ca toata lumea trebuie sa cotizeze pentru ca , dupa cum am spus mai sus, in caz ca sindicatul ala obtine ceva se aplica tuturor membrilor. si eu m-am revoltat cand am aflat, dar asta e
ideea e ca toata lumea trebuie sa cotizeze pentru ca , dupa cum am spus mai sus, in caz ca sindicatul ala obtine ceva se aplica tuturor membrilor. si eu m-am revoltat cand am aflat, dar asta e
- Chingachgook
- addicted
sa nu devenim violenti.
din moment ce omul a mai pus o data intrebarea, m-am simtit obligat sa raspund.
succese
din moment ce omul a mai pus o data intrebarea, m-am simtit obligat sa raspund.
succese
-
- senior
kooksee wrote:s-a mai discutat pe aici despre legea aia dar nu gasesc acum topicul.
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=4347
- ana h
- senior
chris mie nu mi-au oprit pe fluturasul pe ianuarie cotizatia la sindicat. iti spun ca oricum nu este legal sa-ti opreasca bani pt. asociatii non guvernamentale si non profit fara dorinta ta expresa manifestata in scris. ia legatura cu sindicatul medicilor, vezi ca sunt mai multe am impresia, da un search pe google si vezi ce se intampla. dar uita-te bine, poate ti-au oprit pt altceva...zic si io...dat fiind ca nu am auzit la prea multi povestea asta
- 187.92a
- addicted
-
- junior
merci frumos pt raspunsuri! Din pacate, nu m-am inselat: scrie negru pe alb "cotizatie la sindicat:7 RON". Acum insa tre sa mai astept o vreme cu "reclamatia" pen' ca dupa ce in decembrie ne-au obligat sa ne facem carduri BCR, acum a trebuit sa ne facem la BRD !!! Iar doamnele de la "salarizari" au un motiv sa tina usa incuiata pentru cateva zile. Cica se ocupa de carduri...!? :evil:
- 187.92a
- addicted
- grasshopper
- elder
- grasshopper
- elder
- 187.92a
- addicted
- Chingachgook
- addicted
- 187.92a
- addicted
- Doll
- elder
- 187.92a
- addicted
- dr_grumpy
- junior
fluturasul meu pe IAN 2007: col med =5 ron
Contrib luna. = 8 ron
nu se specifica pt ce dar banuiesc ca pt sindicat
sa va spun care sindicat? cine stie?
unul, ca la luat banii sunt destule dar la rezolvat probleme nu se inghesuie
si sa inteleg ca suntem platitori dar nu suntem IN sindicat decat daca ne si inscriem si platim "ceva in plus"?
pai stiam ca (la un moment dat cand se facea greva SANITAS) sindicatul acoperea membrii inscrisi pt lipsa la serviciu pe orele respective si deci daca lipseam (persupunand ca la sanitas as plati eu cotiz) nu ma acopereau pt ca nu sunt inscrisa desi "cotizez"?
Contrib luna. = 8 ron
nu se specifica pt ce dar banuiesc ca pt sindicat
sa va spun care sindicat? cine stie?
unul, ca la luat banii sunt destule dar la rezolvat probleme nu se inghesuie
si sa inteleg ca suntem platitori dar nu suntem IN sindicat decat daca ne si inscriem si platim "ceva in plus"?
pai stiam ca (la un moment dat cand se facea greva SANITAS) sindicatul acoperea membrii inscrisi pt lipsa la serviciu pe orele respective si deci daca lipseam (persupunand ca la sanitas as plati eu cotiz) nu ma acopereau pt ca nu sunt inscrisa desi "cotizez"?
- 187.92a
- addicted