CAZARE REZIDENTI

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
mydia_m
newbie
newbie

CAZARE REZIDENTI

Postby mydia_m » Thu Jan 04, 2007 2:57 am

stie cineva ceva despre cazarea in camine pt rezidenti?a obtinut cineva pana acum?cei care am depus cereri nu am primit nici un rezultat pana acum...as vrea sa stiu de la cei care sunt in an mai mare cum au procedat...cine are informatii sa posteze,ca sunt persoane interesate!

prichinduta
newbie
newbie

Postby prichinduta » Thu Jan 04, 2007 4:51 pm

unde ai depus cererea pentru ca trebuie sa merg si eu. ti-a mai trebuit si altceva in afara de cerere?

brigaela
junior
junior

Postby brigaela » Thu Jan 04, 2007 5:06 pm

Asta scriam anul trecut intr-un topic echivalent:

Uite o smecherie de om care stie cum vine faza asta.
Va duceti frumos la Centrul de perfectionare (in spatele spitalului Pantelimon). Il cautati, la etajul 1 pe domnul Georgescu. Depuneti cerere pentru caminul de rezidenti din Fundeni. Va va spune ca n-are locuri. Luati numarul de telefon si apoi il sunati o data la 2-3 zile. Il bateti la cap ca n-aveti unde sta, ca lala, ca faceti naveta la Sighetu Marmatiei. Il sunati tot mai des si mai disperat pana la sfarsitul lui decembrie. Cand veniti la inceputul lui ianuarie, ii spuneti ca n-aveti unde dormi in noaptea urmatoare si gata. Va va caza in niste camere de cuirsanti. Nu va va mai da nimeni afara din camin. Nu va lasati impresionati ca zice ca n-are camere si e si foarte credibil. Are.
Avantaje: doi in camera, daca vorbiti cu Oprea, adminstratorul puteti plati doua locuri si sa stati singuri de prin mai-iunie. Curatel. Nu costa foarte mult. Daca lucrati in Fundeni sau la IOB e super aproape. Puteti manca la cantina Fundeniului, ieftin si ok. e liniste. Are bucatarie si bai renovate anul trecut. Primniti camera si fara spaga daca insistati suficient. Asta inseamna disperare cu adevarat pana il disperati si pe ala.
Dezavantaje: e relativ departe de oras. Pana la municipal, de exemplu, faci o groaza. Baia la capatul culoarului. Bucataria aglomerata si la capatul culoarului. Cam multi tigani in zona si cam umezeala la parter.
Daca chiar aveti nevoie e solutia cea mai buna. Pe testate

Anul asta mai stiu ca sunt conditii mai bune in caminul de la Rosetti (trei in camera, dar baie mai aproape de camera si pentru putini oameni, camin renovat, mai in centru). Acolo se obtin repartitii pe baza mediei de la rezi. E mai scump un pic ca in Fundeni. Din cate stiu eu, se poate si fara spaga.
"If He died to make men holy
Let us die to make men free"

mydia_m
newbie
newbie

Postby mydia_m » Thu Jan 04, 2007 10:43 pm

prichinduta wrote:unde ai depus cererea pentru ca trebuie sa merg si eu. ti-a mai trebuit si altceva in afara de cerere?

cererile se dupun la rectorat,strada dionisie lupu,la serviciul social.mai trebuie o copie dupa adeverinta primita la repartitie sau dupa cea de incadrare.

prichinduta
newbie
newbie

Postby prichinduta » Fri Jan 05, 2007 10:52 pm

multumesc

alin
junior
junior

Postby alin » Sat Jan 06, 2007 6:21 pm

Zi-le brigaela si preturile din caminul fundeni.
Un loc pe luna este 2 milioane + internet (optional) 400 mii + cablu tv (optional) in jur de 250 mii.
Mai adaugati restul de cheltuieli legate de statul in bucuresti, transport, masa, etc si faceti singuri un calcul.
Intr-adevar e tare departe fundeniul, dar e liniste ... si lumea din camin e fff "prietenoasa". Lol

bambam
newbie
newbie

Postby bambam » Tue Jan 09, 2007 12:20 am

Acum ar fi prea tarziu pentru "demararea tratativelor" :idea: pentru obtinerea unui loc sau se mai pot face aranjamente ca in unele camine studentesti si peste vreo luna? Nu de alta dar la manevre nimeni nu intrece poporul roman :devil:

Return to “Viata in spital”