INCADRARE SPITAL UNIVERSITAR
-
delice
- newbie

INCADRARE SPITAL UNIVERSITAR
Nu a fost nimeni pe la SUUB sa ne spuna si noua celor care am ales acest spital ca platitor de ce anume avem nevoie? Actele le-am vazut pe undeva postate, dar as fi vrut sa stiu cate ceva si despre fisa medicala(daca iti fac ei analizele...cam ce analize....cat costa...daca se pot face si la noi si sa mergem doar cu rezultatele la ei...Am citit ca unii mai cer si adeverinta de la medicul de familie...)... s-a tot intrebat pe aici si nimeni nu raspunde:( Nu sunt din Bucuresti si as vrea sa termin mai repede cu incadrarea...daca s-ar putea chiar si intr-o zi... pls help!!!!
-
evildoctor
- junior

- terry
- senior

din cate stiu eu e serviciul de resurse umane al spitalelor... orice spital are un astfel de serviciu...
"For my dreams I hold my life/For wishes I behold my night/The truth at the end of time/Losing faith makes a crime".....
"For this gift of dream I must pay the price
with the loss of lïfe's pleasures"
"For this gift of dream I must pay the price
with the loss of lïfe's pleasures"
- maya
- junior

- maya
- junior

-
delice
- newbie

Da...Am fost ieri si eu... si intradevar nu platesti nimic (in afara de cei 6 ron pt cartea de munca). Dar am observat ca setul de analize si investigatii difera in functie de specialitatea aleasa. In afara de cele de care ai amintit iti pot cere si examen psihlogic, oftalmologic, HLG, FL... (specialitate hematologie). Ce m-a surprins la ei a fost faptul ca suntem limitati de niste "bonuri de ordine".Ieri au putut sa-si faca toate investig primii 10 medici rezidenti incadrati, urmatorii au fost programati pt a doua zi. Dupa cateva min medicul de MM a mai "acordat" inca 4 bonuri... si gata.Restul au ramas pt a doua zi. Succes tuturor
- adamaria
- senior

cei care v-ati incadrat la sub ziceti-mi si mie please in afara de adev de repartitie, adev de licenta si copii dupa buletin si certificat de nastere ne mai trebuie altceva?? ( pe langa carte de munca de care nu am si copii dupa certicat casatorie sau nastere copii...de care, de asemenea, nu am ....deocamdata )
multumesc
si unde exact trebuie sa ne ducem prima data cu dosarul...
multumesc
si unde exact trebuie sa ne ducem prima data cu dosarul...
- BUBULINA
- junior

Adamaria ai tot ce iti trebuie pt. incadrare. Am fost eu la SUUB cu actele. Trebuie sa ai cate 2 copii xerox pt. buletin si certificat de nastere. Prima data trebuie sa mergi la resurse umane la etajul 3. Acolo iti face contractul de angajare (dupa ce stai la o coada maaaaare!). Apoi daca mai ai timp te duci la medicina muncii unde ti se face un "examen clinic" si ti se da un bon de ordine pt. analize. Asa cum s-a mai spus analizele sunt gratuite si tre sa dai 6RON pt. cartea de munca. Iti urez succes si muuuulta rabdare pt. statul la cozi!
PS: Am auzit ca ar fi indicat sa ne facem o copie xerox si dupa adev aia data la alegerea spitalului platitor , ca ne mai trebuie in ianuarie!
PS: Am auzit ca ar fi indicat sa ne facem o copie xerox si dupa adev aia data la alegerea spitalului platitor , ca ne mai trebuie in ianuarie!
Pentru a face ca un vis frumos sa devina realitate, prima conditie este aceea de a avea o mare capacitate de a visa, a doua este perseverenta - adica increderea in vis.
-
kmy-wpw
- newbie

Biletelul dat de la MM nu mi l-au oprit....mi-au facut fisa de analize la receptia din policlinica si apoi mi-au returnat foita...cu fisele respective m-am plimbat pe la cabinete....rezultatele nu stiu cum le-ai putea obtine...eu am dus totul la MM ramasese sangele pt care am inteles ca vor adauga ei rezultatele dosarului...oricum eu am terminat si am plecat repejor acasa
-
eliza
- senior

da si tu un telefon acolo k tot e afisat nr aici si intreaba.poate poate merge,desi....nu stiu dak asta e solutia,dar treb sa t interesezi undeva
si analizele alea chiar merita sa le faci caci nu costa nimik( s face un decont si costul e 1320000).dar poate ai posibilitatea sa le faci altundeva gratuit...
si analizele alea chiar merita sa le faci caci nu costa nimik( s face un decont si costul e 1320000).dar poate ai posibilitatea sa le faci altundeva gratuit...
-
prichinduta
- newbie