Posturi preparator-asistent la UMF Bucuresti -decembrie 2006

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
ilie
newbie
newbie

Posturi preparator-asistent la UMF Bucuresti -decembrie 2006

Postby ilie » Sat Dec 02, 2006 11:03 pm

Am auzit ca in ultimul numar din Viata Medicala (1 decembrie, cred) s-au publicat posturile de preparator si asistent care se scot la concurs in ianuarie 2007.

Daca are cineva revista, il rog sa puna pe forum posturile scoase.[/b]

drsoso
senior
senior

Postby drsoso » Sun Dec 03, 2006 2:06 pm

de parca o fi cineva prost sa popularizeze...
life sucks, and then u die

Medex
elder
elder

Re: Posturi preparator-asistent la UMF Bucuresti -decembrie

Postby Medex » Sun Dec 03, 2006 3:23 pm

ilie wrote:Am auzit ca in ultimul numar din Viata Medicala (1 decembrie, cred) s-au publicat posturile de preparator si asistent care se scot la concurs in ianuarie 2007.

Daca are cineva revista, il rog sa puna pe forum posturile scoase.[/b]

Daca era ceva pentru tine stiai pana acum.Sa nu iei afirmatia ca pe ceva personal, dar sunt destul de ...nominale posturile acelea!

Marlene
elder
elder

Postby Marlene » Sun Dec 03, 2006 3:27 pm

s-au publicat cumva si cele din cluj?
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today

tripleX
senior
senior

Postby tripleX » Sun Dec 03, 2006 9:47 pm

Medex wrote: Daca era ceva pentru tine stiai pana acum.Sa nu iei afirmatia ca pe ceva personal, dar sunt destul de ...nominale posturile acelea!

mda, mda....
si totusi... dc are cineva lista aia sa o treaca si pe-aici (macar asa de parleur talking ca doar ii forum priceput la d-astea)
"Infernul este pavat cu bune intentii" - Samuel Johnson

drsoso
senior
senior

Postby drsoso » Tue Dec 05, 2006 8:46 pm

Ete !!!

Sa ne anunti si pe noi daca prinzi ceva!

Respecte...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

drsoso
senior
senior

Postby drsoso » Tue Dec 05, 2006 8:47 pm

partea 2
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

drsoso
senior
senior

Postby drsoso » Tue Dec 05, 2006 8:48 pm

partea 3

ratzushka
elder
elder

Postby ratzushka » Wed Dec 06, 2006 2:20 am

mi se pare cel putin ciudat ca iar au inceput sa scoata posturi de prepi...nu era vb ca nu va mai fi? :cry: :?: :!:
Keep smiling, it makes people wonder what you're up to.

ilie
newbie
newbie

Postby ilie » Wed Dec 06, 2006 9:45 am

mersi, drsoso

andy
elder
elder

Postby andy » Thu Dec 07, 2006 7:13 pm

si cine nu are atestatul ala de limba ce face? se milogeste de madam furlifus aia de la catedra de engleza? daca o mai fi acolo... sau exista si alta cale?
Not kennt kein Gebot.

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Thu Dec 07, 2006 7:48 pm

vad in globul meu de cristal o OG sau HG ca cei care sunt prepi sa devina asistenti.cred ca e instinctul meu de fata mare.halal schimbare .din rau in mai rau.deja ma cam satur de reformele astea prin incercari oarbe da pe pielea noastra.
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Fri Dec 08, 2006 3:01 am

..le gasiti mai usor de citit si aici:

http://www.postamedicala.ro/arhiva/dece ... resti.html

ce inseamna prescurtarea "poz.3/20/14, ETC??", de ex?? la ce se refera?

si pentru cei mai ..."inocenti", asa...care e treaba cu concursul asta pentru prepi, de ex? din ce bibliografie se sustine, ca din ce a aparut pe net nu deduc absolut nimic :?: nu vad deloc conditiile de participare, nimic :!:

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Mon Dec 11, 2006 4:52 pm

care va stiti in tema faceti pronosticurile care pe unde ajunge.imposibil sa nu se nimereasca dupa concurs macar 75%.
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)

lupele
junior
junior

Postby lupele » Mon Dec 11, 2006 6:48 pm

pt detalii despre concursuri,cititi pe site-l facultatii
http://www.univermed-cdgm.ro/?pid=1
Fa-ti timp sa muncesti - acesta este secretul succesului !

drsoso
senior
senior

Postby drsoso » Tue Dec 12, 2006 1:07 am

[quote="magdutz"]..le gasiti mai usor de citit si aici:

http://www.postamedicala.ro/arhiva/dece ... resti.html

Vedeti ca alea sunt de anul trecut. Nu va bucurati degeaba. Spre exemplu, la Fudeni nu s-a scos nimic anu' asta...

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Tue Dec 12, 2006 12:51 pm

ups! scuze de confuzie!!!

atlantiana
senior
senior

Postby atlantiana » Thu Dec 14, 2006 6:49 pm

http://www.emedic.ro/Articole/5.htm

Conditii pentru inscrierea la concursul de Preparatori , Asistenti universitari , Sefi de lucrari , Conferentiari si Profesori universitari organizat de UMF " Carol Davila"

Preparatori si Asistenti universitari

Criterii Minimale Obligatorii

Preparatori universitari
La concursul pentru ocuparea posturilor de Preparator, se pot inscrie absolventi ai facultatilor de Medicina, Medicina Dentara si Farmacie sau ai facultatilor din profilul postului pentru care candideaza in specialitatile pre-clinice (chimie, fizica, biologie etc.).

Asistenti universitari
La concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent Universitar la disciplinele Pre-clinice, fara corespondenta in reteaua sanitara se pot inscrie:
candidatii care provin din afara invatamantului superior sau a cercetarii stiintifice cu o vechime minima de 5 ani in profilul postului pentru care concureaza;
sau
candidatii cu o vechime minima neintrerupta la catedra de 2 ani in invatamantul superior (preparatori sau functii asimilate) sau in cercetare stiintifica de profil.
La concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent Universitar la disciplinele Clinice, (Facultatea de Medicina si Medicina Dentara) se pot inscrie:
candidatii care provin din afara invatamantului superior sau a cercetarii stiintifice cu o vechime minima de 5 ani in profilul postului pentru care concureaza;
sau
medici cu o vechime minima neintrerupta la catedra de 2 ani in invatamantul superior (preparator sau functii asimilate) sau in cercetarea stiintifica de profil, avand in ambele situatii o vechime minima de 3 ani in specialitatea postului pentru care candideaza (3 ani de rezidentiat), toate implinite pana la data inscrierii la concurs.

Acte pentru Preparatori si Asistenti universitari

Candidatii vor depune la Rectoratul U.M.F. "Carol Davila" Bucuresti, din Str. Dionisie Lupu nr. 37, pana pe data de 29.12.2006, intr-un singur exemplar, urmatoarele acte, in dosar cu sina, in urmatoarea ordine:

Cerere de inscriere tip (eliberata de Secretariatul Rectoratului - etaj 1, inregistrata la Registratura - parter);
Diploma de Bacalaureat in copie legalizata;
Diploma de licenta sau echivalenta, insotita de Foaia Matricola, copii legalizate;
Copie legalizata dupa Certificatul de nastere;
Copie legalizata dupa Certificatul de casatorie sau hotarare de divort (la schimbarea numelui);
CV semnat si datat
Adeverinta doveditoare a vechimii in munca. Copie dupa Cartea de Munca (pentru cei din afara U.M.F. "Carol Davila");
Decizia de numire in rezidentiat (acolo unde este cazul);
Chitanta de achitare a taxei de inscriere (75 RON pentru preparatori si 100 RON lei pentru asistenti) eliberata de casieria Rectoratului (atasata la cererea de inscriere);
Atestat de limba de la Catedra de Limbi Moderne a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti. Sunt valabile atestatele eliberate anterior, in intervalul ultimilor 2 ani, de aceeasi catedra, precum si testele TOEFL, JELTS, DALF cu avizul catedrei. Taxa pentru sustinerea examenului este de 60 RON;
Tematica concursurilor, se poate consulta la Decanatul facultatii sau Catedra unde este scos postul la concurs.
Coperta tip (disponibila si la Secretariatul Rectoratului - etaj 1, inregistrata la Registratura - parter); Pe coperta dosarului se vor mentiona:
Numele, prenumele si telefonul candidatului;
Postul, pozitia, catedra si facultatea unde este postul

Inscrierile se fac zilnic la sediul Rectoratului, intre orele 1300 - 1500, la Secretarul Sef Universitate, ultima zi de inscriere fiind 29.12.2006.

Nota: Situatia privind candidatii ale caror dosare de concurs au fost avizate din punct de vedere Juridic si al Criteriilor de Evaluare, va fi afisata dupa finalizarea inscrierilor, la sediul Rectoratului

Sefi de lucrari, conferentiari si profesori universitari

Criterii Minimale Obligatorii

In conformitate cu prevederile Statutului Personalului Didactic, ale Comisiei Superioare de Atestare din Ministerul Educatiei si Cercetarii, respectiv ale Senatului U.M.F. "Carol Davila" Bucuresti, la concursul pentru ocuparea posturilor de Sef de lucrari, Conferentiar universitar sau Profesor universitar, au fost stabilite urmatoarele conditii pe care candidatii trebuie sa le indeplineasca la data inscrierii:

Sefi lucrari
Vechime:
Candidatii proveniti din invatamantul superior sau cercetarea stiintifica de profil:
pentru candidatii cu titlul de doctor - 4 ani
pentru candidatii doctoranzi - 6 ani
Candidatii proveniti din afara invatamantul superior sau cercetarea stiintifica de profil:
pentru candidatii cu titlul de doctor - 8 ani
pentru candidatii doctoranzi - 10 ani
Medic sau Farmacist Primar, in specialitatea postului pentru care candideaza, pentru disciplinele cu corespondenta in reteaua Ministerului Sanatatii;
Doctor in Medicina in specialitatea pentru care candideaza sau intr-o specialitate inrudita (diploma sau dovada confirmarii titlului de catre Comisia Superioara de Atestare din Ministerul Educatiei si Cercetarii). Pentru candidatii care nu au titlul de Doctor este necesara o adeverinta din care sa reiasa ca sunt inscrisi la Doctorat si au parcurs etapa de sustinere a examenelor si referatelor.

Conferentiar universitar
Vechime:
Candidatii proveniti din invatamantul superior sau cercetarea stiintifica de profil trebuie sa aiba o vechime minima de 9 ani;
Candidatii proveniti din afara invatamantului superior sau cercetarii stiintifice de profil trebuie sa aiba o vechime minima de 15 ani;
Medic sau farmacist primar in specialitatea postului pentru care candideaza, pentru disciplinele cu corespondenta in reteaua Ministerului Sanatatii;
Doctor in Medicina in specialitatea pentru care candideaza sau in specialitatile inrudite;
Autor sau co-autor de capitole din tratate, monografii sau cursuri in specialitatea pentru care candideaza;
Minim 4 lucrari in extenso in reviste medicale nationale sau internationale, din care 2 ca autor principal.

Profesor universitar
Vechime:
Candidatii proveniti din invatamantul superior sau cercetarea stiintifica de profil trebuie sa aiba o vechime minima de 9 ani;
Candidatii proveniti din afara invatamantului superior sau cercetarii stiintifice de profil trebuie sa aiba o vechime minima de 15 ani;
Medic sau farmacist primar in specialitatea postului pentru care candideaza, pentru disciplinele cu corespondenta in reteaua Ministerului Sanatatii;
Doctor in Medicina in specialitatea pentru care candideaza sau in specialitatile inrudite;

Aprecierea activitatii profesional-stiintifice se va realiza in baza sistemului de evaluare privind acordarea titlului didactic de Sef de lucrari, Conferentiar universitar sau Profesor universitar, dupa caz. Acestea pot fi consultate la sediul Rectoratului.

Acte pentru Sefi de Lucrari, Conferentiari si Profesori universitari

Candidatii vor depune urmatoarele acte, in 3 exemplare, in bibliorafturi cu sina:
Cerere de inscriere eliberata de Secretariatul Rectoratului - etaj 1, inregistrata la Registratura - parter;
Fisa Candidatului - pentru posturile de Conferentiar sau Profesor universitar - (fisa tip eliberata de Secretariatul Rectoratului);
Copie legalizata dupa adeverinta de confirmare a titlului de medic primar (pentru disciplinele clinice cu corespondenta de specialitate in reteaua sanitara);
Diploma de "Doctor in Medicina" in copie legalizata, (obligatoriu pentru Conferentiari si Profesori universitari), sau adeverinta de doctorand cu examenele si referatele sustinute (pentru Sefi de lucrari);
Diploma de Bacalaureat in copie legalizata;
Diploma de absolvire a facultatii, insotita de Foaia Matricola, in copie legalizata;
Copie legalizata dupa certificatul de casatorie sau hotarare de divort (la schimbarea numelui);
Copie legalizata dupa Certificatul de nastere;
Adeverinta de vechime in munca, din care sa reiasa vechimea in specialitatea postului pentu care candideaza. Copie dupa Cartea de Munca (pentru cei din afara U.M.F. "Carol Davila");
Memoriu de activitate profesionala, didactica si stiintifica, CV in extenso semnat si datat. Orice afirmatie din memoriu are caracterul unei declaratii pe proprie raspundere si trebuie sustinuta cu documente doveditoare. Comisia de concurs are dreptul de a cere candidatilor orice document suplimentar, in afara celor depuse, acolo unde considera ca este necesar;
Chitanta de achitare a taxei de inscriere, dupa cum urmeaza:
pentru Sef de lucrari - 150 RON
pentru Conferentiar universitar - 200 RON
pentru Profesor universitar - 300 RON
Atestat de limba de la Catedra de Limbi Moderne a U.M.F. "Carol Davila" Bucuresti. Sunt valabile atestatele eliberate anterior, in intervalul ultimilor 2 ani, de aceeasi catedra, precum si testele TOEFL, JELTS, DALF cu avizul catedrei. Taxa pentru sustinerea examenului este de 60 RON;
Documentele doveditoare ale celor afirmate in memoriul de activitate de la punctul 10.
Copiile legalizate vor fi depuse numai in exemplarul 1 (pentru Sefii de lucrari) si in exemplarul 1 si 2 (pentru Conferentiari si Profesori universitari). In celelalte exemplare se pot depune doar copii ale actelor legalizate.

Dosarele vor avea, in mod obligatoriu, paginile numerotate, iar numarul de pagini si numarul de lucrari, carti, reviste etc, in original vor fi trecute pe ultima coperta a fiecarui dosar, sub semnatura.

Pentru posturile didactice de la Catedra de Chirurgie Maxilo-Faciala si Patologie Orala (Asistent universitar, Sef de lucrari, Conferentiar universitar si Profesor universitar), candidatii trebuie sa fie absolventi cu diploma de Doctor-medic in stomatologie si medicina generala.

In cele trei dosare de concurs (bibliorafturi), actele de la punctul 1 la 12 din lista afisata, vor fi depuse separat, intr-o mapa cu sina (ce va fi inaintata ulterior la Ministerul Educatiei si Cercetarii).

Documentele doveditoare de la punctul 13 vor fi puse in dosare (bibliorafturi) dupa mapa cu acte.

Inscrierile se fac zilnic la sediul Rectoratului, intre orele 1300 - 1500, la Secretarul Sef Universitate, ultima zi de inscriere fiind 29.12.2006.

Nota: Situatia privind candidatii ale caror dosare de concurs au fost avizate din punct de vedere Juridic si al Criteriilor de Evaluare, va fi afisata dupa finalizarea inscrierilor, la sediul Rectoratului .

iuriparaico
junior
junior

Postby iuriparaico » Tue Jan 09, 2007 8:31 pm

Stie cineva data exacta cand o sa fie examenul pt asistenti/preparatori???
FREE YOUR MIND

olga
junior
junior

Postby olga » Wed Apr 11, 2007 9:48 pm

stie cineva tematica pt preparatori de anul acesta si pe ce data se da concursul?? multumesc anticipat

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Apr 11, 2007 9:52 pm

:lol: :lol: :lol:
tu vbesti serios??

olga
junior
junior

Postby olga » Wed Apr 11, 2007 9:57 pm

da. de ce nu?ma intereseaza sesiunea asta din vara sa stiu daca se da din materia de rezid de anul acesta adica 2007 sau, pt ca nu au trecut 6 luni de cand a aparut tematica noua ramane tot materia de anul trecut pt postul de preparator..

olga
junior
junior

Postby olga » Wed Apr 11, 2007 9:59 pm

de ce razi asa? ti se pare amuzanta intrebarea? ma gandesc ca poate mai sunt locuri unde se poate sa ai vreo sansa la acest exam si fara pile...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Apr 11, 2007 10:00 pm

nu sunt

olga
junior
junior

Postby olga » Wed Apr 11, 2007 10:17 pm

bine.. dar totusi stii cumva tematica? :-D? eu vreau sa imi incerc norocul, mai ales ca mi s-a promis un ex pt post de prep pe bune cu toate ca sunt si candidati cu relatii...faza e ca nu stiu exact cand e ex de prep undeva intre sfarsitul lunii mai si inceputul lunii iunie...si ce tematica e...mai e ca timp o luna jumatate cam putin pt inv toata materia de rez..
asa ca daca ai ceva detalii suplimentare referitoare la aceasta probl te rog trident sa imi spui si mie..poate ajuti un rezident fara pile sa ia un ex de prep pe bune :wink:

Dr,fly

Postby Dr,fly » Thu Apr 12, 2007 12:30 am

Daca esti hotarata sa dai ex de prep si nu ai pe bune pila, nu ai cotizat inainte mult- sa nu iti faci prea mari sperante. Ce zic sperante, du-te ca sa capeti experienta. Asta nu am spus-o eu ci mi-au repetat-o vreo 5 profi, care au fost destul de cinstiti ca sa recunoasca realitatea(tu mi-l angajezi pe al meu si eu pe al tau).Imi pare rau sa iti spun, dar promisiunile sunt vorbe in vant. :twisted: Probabil a vrut sa scape de tine intr-un mod elegant. Eu unul sunt satul de promisiuni si crede-ma ca si la promisiuni am cotizat :( . Daca e bine intentionat ti-ar fi spus si tematica si ti-ar fi aranjat deja ex scris. Eu am dat ca fraierul in iarna si a fost o bataie de joc ca in filme. Ne-au pus sa tragem din gramada 10 sub Nu am avut voie sa ne uitam sa vedem ce sub am tras. O tipa a incercat sa se uite si s-a ales cu niste urlaturi . Au iesit apoi din sala cu sub si dupa 5 min s-au intors si ne-au spus ca sub 1 pe care l-ati tras a fost bla,bla si asa mai departe. Consider ca era corect sa ne citeasca sub inainte de a iesi din sala si sa ne lase sa vedem ce am tras. Apoi in tp ex unui tip i s-au dictat sub prin casca. A fost vazut si auzit de colegii din jur, dar nu si de supravegetorul care a stat chiar langa el :!: . Pe diagonala statea o tipa (despre care stiam ca are pile) si putem sa ma benoclez lejerache in lucrarea ei. Nu a scris decat vreo 3 sub din 10 si la alea cateva cuvinte. La corectat a luat nota 7. :!: Miracol! :!: Ni s-a precizat ca nu avem voie sa facem contracontestati, probabil ca sa nu se mai repete situatia de acum un an cand s-a dovedit ca unele lucrari sunt corectate cu mai mare indulgenta! Pentru ai nostii muma, pt restul fraierilor ciuma. Stiam ca in comisie nu au voie sa fie profii de la catedrele care care au scos posturile, dar nu a fost asa. S-au pupat si s-au salutat pilele cu profii de parca iesisera la plimbare, nu alta. In ultima 1/2 de ora nu mai aveai voie sa iesi din sala, dupa ce predasei lucrarea, dar amanta lui peste, scuze actuala prep a iesit pentru ca ea avea treaba si binenteles ca a fost lasata. Restul am ramas ca fraierii, ca de, noi nu suntem pile. Scrisul este aranjat, oralul la fel. Pot sa iti insir o lista lunga de pile care acum sunt prepi si asistenti. Multi sunt de treaba( de gasca adica pt ca in rest nu au nimic in comun cu medicina) si la o bere iti povestesc cum si-au aranjat ex. Altii se bat cu pumnul in piept si iti povestesc ce destepti au fost ei. So, daca vrei sa pierzi timpul- ex te asteapta, :evil: dar gandeste-te bine ca daca vrei sa dai rezi din nou vei fi dezavantajata (arunci o luna de invatat pe geam). Scuze pt frazele fara cap si coada, dar ma apuca nervii numai cand ma gandesc la ex si nu mai sunt in stare sa gandesc coerent. Concluzia este ca toti pilosii au luat ex si ca restul muritorilor au ramas cu buza umflata. Daca pleci cu ideea ca "speranta moare ultima" insemna ca nu stii in ce tara traiesti. So, trezireaaaaaaaaaa este un ex picat din start

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Apr 12, 2007 12:37 am

Dr,fly wrote: Daca e bine intentionat ti-ar fi spus si tematica si ti-ar fi aranjat deja ex scris. ....Concluzia este ca toti pilosii au luat ex si ca restul muritorilor au ramas cu buza umflata. .... So, trezireaaaaaaaaaa este un ex picat din start

asta am vrut si eu sa zic.

oricum fazele de la proba .. didactica sunt de maaare valoare. acolo subiectivism taticu. si oricat de bun ai fi, tot primesti punctaj mai mic decat restu de candidati pe care oricum nu-i urmaresti prestand la oral pt ca se da un candidat in sala singur cu comisia sau asa cev
pe scurt: e cel mai tare examen

btw acu 2 ani le-a dat tabelu de leucemii din harii de scris:)))
cien are subbj e tare, cine nu nu

bun
bafta amre la examen hahaha

dr_grumpy
junior
junior

Postby dr_grumpy » Thu Apr 12, 2007 12:01 pm

in 2004 cand am terminat faculta mi-am picat rezi-ul asa ...la 5 sutimi
ca prostu'
dupa cateva luni se afiseaza ca se scot posturi de prepi la concurs si ma gandeam ca daca iar pic rezi-ul macar am un post asigurat daca ma inscriu la prepi
faceam parte din fraierii care nici nu stiau chestia cu prepii care devin rezidenti automat, abia pe urma am aflat
dar macar profu a fost corect, a recunoscut (nu direct mie ci cuiva care se interesa pt mine sa stiu daca are sens sa ma inscriu corect fara pile) ca postul e scos pt cineva anume si nu are sens sa pierd vremea
asa ca am renuntat, ca nu are sens sa lupti cu morile de vant
am invatat pt rezi la biblioteca (orice conditii ai acasa nu se compara si eu aveam de ales intre 4 camere si aveam liniste pe putin 8 ore pt zi)
si l-am luat cum nici nu visam si sunt rezidenta unde am vrut asa ca lasa balta ex de prep si invata pt rezidentiat
si asa nimeni nu se uita la tine cu dispret ca ai intrat pe usa din spate

olga
junior
junior

Postby olga » Fri Apr 20, 2007 12:09 pm

eu sunt deja rezidenta pe specialitatea pe care am vrut-o..deci nu am pt ce sa mai invat pt rezidentiat si daca tot e cat de cat proaspata materia am zis sa incerc sa dau si pt preparator ca nu am nimic de pierdut..si de asta v-am intrebat de tematica..nu am platit nimic pt postul asta si totusi sper ca exista sanse sa il iau pe bune cu materia invatata..stiu ca pare asa cam ireal dar...avand in vedere ca nu am nimic de pierdut..si mai ales ca eu chiar cred ca va fi un ex pe bune..de ce nu?..iar daca nu il iau nu imi strica sa mai repet materia de rezi.. :D

olga
junior
junior

Postby olga » Fri Apr 20, 2007 12:18 pm

draga dr_grumpy, crezi ca daca eram vreo piloasa care are un post asigurat sau cum spui tu as fi incercat..."sa intru pe usa din spate" crezi ca mai postam aici un mesaj si va mai intrebam pe voi de tematica?? deci..nu e vorba decat de o incercare de afirmare profesionala...si am mai spus nu am nimic de pierdut...decat timpul meu...mi-ati dat in cap din prima cu mesaje negativiste...incat imi venea nici sa nu ma mai duc la acest examen...dar totusi am sa fac acest pas si cine stie..poate voi avea sansa sa iau acest examen..

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Apr 21, 2007 2:55 am

eu zic asculta la dr_grumpy ca nu zice de rau. bine da-l da promiti ca dup-aia vii sa ne spui cum a fost?
pe specialitatile tari nu vor fi in veci locuri pe bune, si pe drept cuv as zice eu. mai gasesti pe tot felu de tampenii unde au nevoie de sclaveti daca e la o adica, dar as dr_grumpy said, nu vad care e branza

lupele
junior
junior

Postby lupele » Tue May 01, 2007 3:31 pm

am inteles ca s-au afisaf in viata medicala posturile de asistent , preparator, profesor !!!!!!!!
daca are cineva posibilitatea sa le posteze si pe forum, sa stim si noi ce si cum

qsa
senior
senior

Postby qsa » Tue May 01, 2007 5:57 pm

Pe langa vremea pierduta si poate si niste nervi castigati,mai pierzi si niste milioane....asa vreo 2-3,pt legalizatul actelor.Nu e pe bune,deloc examenul!Citind ce a postat DR.Fly m-au "napadit amintirile".A fost exact cum a scris.Am dat si eu examenul asta....Cand m-am inscris gandeam ca unii dintre voi,ca nu pierd nimic,ca poate chiar exista sansa sa fie serios.Vroiam sa stiu sigur care e adevarul.Si am aflat...Am aflat chiar inainte de examen si asta pt ca o prietena de-a mea avea ceva pile...Si desi pila ei era cat se poate de tare,i s-a zis ca nu are sanse pt ca locurile pe specialitatea pe care dadea ea sunt deja ocupate.Asa ca m-am dus pt prima data in viata mea la un examen,fara sa am emotii.Si cum m-am dus,m-am si intors.Nu stiu daca am castigat experienta,dar stiu ca nu poate sa vina nimeni sa imi rada in fatza si sa spuna ca e preparator pt ca e bun.Am luat in calculsi posibilitatea ca eu si prietena mea sa nu fi invatat asa cum trebuie,sa nu fi scris...dar in sala mai era un coleg pe care il stiu de ani buni si care a luat rezidentiatul printre primii...Rezultatul a fost acelasi pt toti 3.
Daca eu nu va vreau,voi de ce ma vreti?!

http://www.youtube.com/watch?v=ETPo6hOo9E0

lupele
junior
junior

Postby lupele » Tue May 01, 2007 7:57 pm

in mare sunt de acord cu ideea sustinuta de voi, dar nu sunt la fel de categoric a.i. cred ca nu toate posturile sunt aranjate.
asa ca nu pierdeti nimic daca mergeti la concurs

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Tue May 01, 2007 9:04 pm

concurs?in care tara? :lol:
Life's not fair, get used to it

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed May 02, 2007 8:23 am

trident wrote:eu zic asculta la dr_grumpy ca nu zice de rau. bine da-l da promiti ca dup-aia vii sa ne spui cum a fost?
pe specialitatile tari nu vor fi in veci locuri pe bune, si pe drept cuv as zice eu. mai gasesti pe tot felu de tampenii unde au nevoie de sclaveti daca e la o adica, dar as dr_grumpy said, nu vad care e branza

as reitera. gasesti locuri goale acolo unde este de sclavagit. adica da, nu e toate date.

julymorning
junior
junior

Postby julymorning » Wed May 02, 2007 7:43 pm

Pe chirurgicale sunt toate date. Stiti ce este amuzant, ca si pilele au emotii :lol: pt ca s-au ocupat marea majoritate a posturilor cu puii lui mama si a lui tata si ca locurile caldute s-au imputinat. Este inadmisibil ca 2 pile sa se bata pe acelasi post de gineco!!!!!!! Unde s-a mai vazut asta in Romania! Astept cu nerabdare rezultatele ca sa vad care pila este mai tare. O premiera:bataia pilelor.
Posturi de prep,pe bune, fara concurenta neloiala se mai gasesc ratacite pe specialit preclinice. Restul au deja destinatari. Eu m-am ars odata, cand m-au picat la oral cu zambetul pe buze. Avusesem tupeul sa ma inscriu si norocul chior sa iau scrisul si cu medie mai mare ca contracandidatul meu. Care, de, era favoritul! O experienta cu adevarat unica care mi-a ajuns cu varf si indesat. Distractie placuta la amatorii de senzatii tari (adic ex de prep).

danhia
elite
elite

Postby danhia » Wed May 02, 2007 9:22 pm

julymorning wrote:PEste inadmisibil ca 2 pile sa se bata pe acelasi post de gineco!!!!!!! Unde s-a mai vazut asta in Romania! Astept cu nerabdare rezultatele ca sa vad care pila este mai tare. O premiera:bataia pilelor.

:lol: :lol: mi se pare corect sa existe concurenta in absolut orice situatie. :lol:
Red Apple

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu May 03, 2007 7:48 am

am contracandidat pe gineco/?
hm
ma duc sa-mi :P recuperez :P investitia

latvia
elder
elder

Postby latvia » Thu May 03, 2007 2:14 pm

danhia wrote:
julymorning wrote:PEste inadmisibil ca 2 pile sa se bata pe acelasi post de gineco!!!!!!! Unde s-a mai vazut asta in Romania! Astept cu nerabdare rezultatele ca sa vad care pila este mai tare. O premiera:bataia pilelor.

:lol: :lol: mi se pare corect sa existe concurenta in absolut orice situatie. :lol:

mi se pare foate corect ce i se pare daniei corect.
in jud cta post cu 5 pile la concurs.
batalia continua. :twisted:

Return to “Viata in spital”