Medic batut in Spitalul Judetean din Timisoara - puteti citi articolul la:
http://www.expres.ro/article.php?artid=275388
Dar si mai interesante sunt comentariile cititorilor. Interesant cum au ajuns sa fie vazuti medicii de restul populatiei. Iti doresti din ce in ce mai mult sa pleci din tara asta sau sa o lasi naibii de medicina si sa te apuci de altceva. Pana la urma cred ca asa ar fi cel mai bine in Romania, medicina sa fie lasata pe mana vracilor, vrajitoarelor si babelor chioare cum spunea cineva cu ceva timp in urma. Cred ca romanii ar fi mult mai satisfacuti si multumiti de serviciile acestora.
Viata in spital - Medici batuti prin spitale
- Wizzy
- senior
Viata in spital - Medici batuti prin spitale
A man is only as big as the dreams he dares to live!
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Nu trebuie sa te iei prea mult dupa comentariile internetistice, se stie ca internetul e plin de tot felul de animale ciudate. Daca noi pe forum suntem in stare sa debitam tot felul de anomalii, d'apai niste oameni la intâmplare, pe siteul unui ziar. Si n-o sa consider ca un descreierat care crede ca bâta e solutia e exponential pt. restul populatiei. Din contra, as zice ca populatia româneasca e mai bleaga ca media europeana, inghite mult mai multe. Ca bombane blesteme-n barba, aia e altceva.
In rest, astea sunt riscurile meseriei. Nu intotdeauna "aura" de "medic" te pune la adapost, si, prin faptul ca ajungi sa cunosti oameni de toate categoriile si din toate drojdiile, pâna la urma tot dai si peste niste interlopi. Proprie experienta.
In rest, astea sunt riscurile meseriei. Nu intotdeauna "aura" de "medic" te pune la adapost, si, prin faptul ca ajungi sa cunosti oameni de toate categoriile si din toate drojdiile, pâna la urma tot dai si peste niste interlopi. Proprie experienta.
- Athon
- senior
Apropos de faptul ca aia de pe pagina aia nu sunt un eshantion reprezentativ pentru populatie ca intreg: de fapt sunt cei care au comentat acolo sunt reprezentativi pentru segmentul de populatie suficient de educat pentru a utiliza un computer pentru a accesa pagina respectiva. Probabil simpatiile pentru medici cresc in restul populatiei, atingand un maxim printre cei care nu stiu sa scrie, nici sa citeasca (dar au salariul mai mare decat un medic rezident). 

- 187.92a
- addicted
adica mie nu-mi vine sa-i crap capul aluia de i-am dat shpaga nu mai departe de vara asta?
uite k imi vine.
daca ati fi vreodata de cealalta parte ati vedea cum stau lucrurile. hai sa ne facem un pic ca vedem la mai mult de 1 m distantza?
asta first. second consider ca f multi medici sunt plini de bas****. parerea mea umila. si mai cred ca asta se deprinde de mic.
v-am dat doua motive.
asa de felul meu sunt bineinteles impotriva violentelor, de orice fel. dar imi vine
pentru simplul motiv ca shtiu cum e de ambele parti n-o fac. altii insa nu shtiu
hai ca v-am dat tema de gandire
uite k imi vine.
daca ati fi vreodata de cealalta parte ati vedea cum stau lucrurile. hai sa ne facem un pic ca vedem la mai mult de 1 m distantza?
asta first. second consider ca f multi medici sunt plini de bas****. parerea mea umila. si mai cred ca asta se deprinde de mic.
v-am dat doua motive.
asa de felul meu sunt bineinteles impotriva violentelor, de orice fel. dar imi vine
pentru simplul motiv ca shtiu cum e de ambele parti n-o fac. altii insa nu shtiu
hai ca v-am dat tema de gandire
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- tana
- elder
io zic ca ochi pt ochi. chirurgul nu l-a batut, deci nici ala nu trebuia sa il bata. daca problema a fost cu spaga, putea sa ii faca un flagrant cu politie, presa si tot tacamul sa il sature pe viata de treburi de-astea. dar cum doctorul era de o corectitudine proverbiala, dupa cum spune articolul, probabil aia l-au batut ca s-o fi culcat cu nevasta vreunuia
I'm not anti-social. I'm just not user friendly