Stagiu pediatrie pt MF - unde?
-
Jorj
- senior

Stagiu pediatrie pt MF - unde?
V-as fi recunoscator daca ati impartasi experientele voastre legate de stagiul de pediatrie (in special MF-istii). Nu va jenati sa intrati in amanunte.
Trebuie sa aleg spitalul si nu stiu unde sa ma duc incat sa nu fiu prea tare frecat la cap.
Trebuie sa aleg spitalul si nu stiu unde sa ma duc incat sa nu fiu prea tare frecat la cap.
- Chingachgook
- addicted

- Doll
- elder

pai ce fel de medic de familie vei ajunge, daca iti alegi spitalele pe asemenea criterii?
du-te la munca!
si tu cine esti ca sa iti permiti sa-i judeci pe altii?
Last edited by Doll on Thu Aug 24, 2006 1:37 pm, edited 1 time in total.
- Chingachgook
- addicted

- Doll
- elder

- Chingachgook
- addicted

- Doll
- elder

- Chingachgook
- addicted

eu zic ca daca vrei sa chiulesti...chiulesti oriunde.
practic nu au ce sa iti faca.
si totusi...
"ce fel de medic de familie vei ajunge, daca iti alegi spitalele pe asemenea criterii? "
practic nu au ce sa iti faca.
si totusi...
"ce fel de medic de familie vei ajunge, daca iti alegi spitalele pe asemenea criterii? "
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted

omul a intrebat serios si unii dintre noi ne tinem de ironii
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted

sigur are un motiv intemeiat.
colegii mei de pe mefe sunt in general oameni seriosi, capabili si dornici sa se afirme.
colegii mei de pe mefe sunt in general oameni seriosi, capabili si dornici sa se afirme.
- ndsimona
- elder

-
LASER
- junior

La fiecare dintre spitalele in care se face pediatrie se poate atinge dezideratul de a nu fi "terorizat" de prezenta sau de facut de foi sau, mai rau, de alergat cu pacientul incoace si-n'colo. Si de a valorifica totusi timpul cu folos: adica de a deprinde cat te intereseaza, cat consideri ca este util.
Depinde de asistent. Poti vorbi dinainte cu rezidentii locului si chiar personal cu asistentul, "cu cartile pe fata". Daca te intelege - bine, daca nu, nu iti iei stagiul acolo.
Dintre oamenii pe care i-as alege pentru un stagiu scurt de pediatrie ma gandesc la drita Tatiana Ciomartan de la Emilia Irza si la drul Adrian Stanciu de la Budimex. Amandoi pasionati de ceea ce fac, daca vrei inveti pediatrie cat cuprinde, daca nu, nu sunt absurzi, vorbesti cu ei si in functie de programul si prioritatile tale hotarasti cand si cat te duci.
Depinde de asistent. Poti vorbi dinainte cu rezidentii locului si chiar personal cu asistentul, "cu cartile pe fata". Daca te intelege - bine, daca nu, nu iti iei stagiul acolo.
Dintre oamenii pe care i-as alege pentru un stagiu scurt de pediatrie ma gandesc la drita Tatiana Ciomartan de la Emilia Irza si la drul Adrian Stanciu de la Budimex. Amandoi pasionati de ceea ce fac, daca vrei inveti pediatrie cat cuprinde, daca nu, nu sunt absurzi, vorbesti cu ei si in functie de programul si prioritatile tale hotarasti cand si cat te duci.
- Madi
- elder