Mutare la alt spital in timpul unui stagiu

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
Jorj
senior
senior

Mutare la alt spital in timpul unui stagiu

Postby Jorj » Fri Jan 06, 2006 2:34 pm

Cum procedez daca vreau sa ma mut la alt spital la jumatatea unui stagiu?
Trebuie sa mai trec pe la CNPPM...?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Jan 06, 2006 4:42 pm

cica legal e imposibil
daca e un stagiu mai micutz (de o luna, 2) te descurci cumva cu pontajul (mai lasa ei, mai te duci tu). si pe la cnpffgkhd trebuie sa treci oricum

k
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Doll
elder
elder

Postby Doll » Fri Jan 06, 2006 5:11 pm

daca este mf-ist nu e chiar imposibil pt ca in curricula pt mf exista o PROPUNERE , care btw pt prof sinitchi de la Iasi este LITERA DE LEGE, in care se precizeaza ca partial stagiile pot fi efectuate in clinici neuniversitare. de ex stagiul de medicina interna se "PROPUNE" sa fie efectuat astfel: primele 3 luni in clinica universitara, iar ultimele 3 in clinica neuniversitara.

Madi
elder
elder

Postby Madi » Fri Jan 06, 2006 6:38 pm

Jorj, astazi, la una din vizitele mele pe la CNPDS am intalnit o colega care avea aceeasi problema. Voia sa isi skimbe spitalul, desi incepuse stagiul. Luase acordul ambilor profesori si acum batea pe la usile CNPDS. Nu i s-a spus ca nu se poate face asta. Pentru mai multe informatii, eu zic sa faci un drum la CNPDS.
Succes. :wink:
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

Return to “Viata in spital”