"Bursa" stagiilor si spitalelor

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
Jorj
senior
senior

"Bursa" stagiilor si spitalelor

Postby Jorj » Tue Mar 29, 2005 10:58 pm

Cred ca ar fi bine sa facem aici o "bursa" a stagiilor si spitalelor, astfel incat sa putem alege orientati temporo-spatial locul care ni se potriveste cel mai bine... ca unii vor sa invete si sunt dispusi sa stea zi-lumina pe la spital, altii mai au si alta treaba etc.
A nu se intelege ca se doreste incurajarea chiulului... Doamne-fereste :lol:

Incep eu.

Chirugie generala, Sf. Pantelimon, Bucuresti, sectia lui Florian Popa

Daca vrei un stagiu super lejer si relaxat, in care nimanui nu ii pasa daca existi, daca vii sau nu, daca vrei sa inveti sau nu, aici e locul.
Nu se semneaza condica, nu se pun absente. Poti sa mergi odata la inceput si odata la sfarsit pentru nota.
Nerecomandat celor care chiar vor sa faca ceva.
Recomandat celor care nu vor sa dea deloc pe la spital.
Sectia arata groaznic.

Acum bagati si voi.

alimori
elite
elite

Postby alimori » Thu Mar 31, 2005 1:14 pm

Pt stagiari: in Cantacuzino e phutai mare; daca vreti sa "invatati" 6 luni de medicala, acolo sa va duceti. Bataie pe calculatoare pt scos iesiri, adus foi si indigouri de-acasa; pe medicala I asistente de luat la pumni. Condica (de prezente) nu e stricta, dar prezenta ti-o cer sefii.
Sper ca la chirg sa nu fie chiar asa (daca stiti ceva, anuntati-ma, poate imi aleg in alta parte)

Khaos
senior
senior

Postby Khaos » Thu Mar 31, 2005 3:55 pm

Militar - Neurologie, prof Poale Lungi - stagiu de frecat duda, poti sa nici nu ajungi pe acolo. Municipal - Neurologie: aceeasi Marie cu alta palarie- frecat duda.
In principiu in Muncipal nu se face nimik, poate doar pe Cardio dar ma indoiesc.
Cum este Cardiologia la Colentina ca rezident?
כי העולם הוא רק תחנה של זמן
את מחפשת סודותיו בכל פינה
ומתפללת שתגלי אותם
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.

ovimar
newbie
newbie

Postby ovimar » Fri Apr 01, 2005 3:44 pm

Salut ma intereseaza si pe mine cum e pe cardio ... in diferite spitale din Bucuresti, deoarece urmatorul stagiu este pe cardio ... si nu stie (sotia mea) ce spital sa aleaga...
Multumesc ...
O.M.

lupi
junior
junior

Postby lupi » Fri Apr 01, 2005 5:25 pm

Bagdasar pe cardio, ultimul loc de pe lume unde ar merge cineva!
Atat.

Madi
elder
elder

Postby Madi » Fri Apr 01, 2005 9:07 pm

Infectioase la Babes? Daca se poate, stiri de anul asta, ca se pare ca lucrurile sau mai skimbat... :D
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

mihaij
senior
senior

Postby mihaij » Fri Apr 01, 2005 11:14 pm

Cardio Floreasca - prof.Dorobantu: destul de fain pt un student, pt rezidenti habar n-am.

Khaos
senior
senior

Postby Khaos » Tue Apr 12, 2005 5:26 pm

Din motive obiective am nevoie de ceva timp liber de stat in casa sau ...ma rog..de retras din vioata activa de la spital. Ce stagiu din anul 1 de ATI imi recomandati si unde?
Eu ma gindeam la Transfuzii...mi se pare ca suna plictisitor si neinteresant? Unde se face, ce se face, cine este proful si este usor de comunicat cu el? Din 3 luni as vrea sa imi iau concediu medical 1 luna cel putin si nu vreau sa imi faca probleme (refacere de stagiu...etc) la sfirsit.
כי העולם הוא רק תחנה של זמן
את מחפשת סודותיו בכל פינה
ומתפללת שתגלי אותם
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.

speedyshor
newbie
newbie

Pentru rezidentzii pe chirurgie!

Postby speedyshor » Wed Apr 13, 2005 10:07 pm

Clinica de chirurgie toracica de la Marius Nasta este excelenta! Daca vrei sa invetzi ceva shi sa fii totushi bagat in seama, este locul cel mai potrivit. Urologia la Panduri lasa mult de dorit, eshti considerat inexistent chiar daca vrei sa te implici! De asemenea, cei mai putzin dornici de ortopedie pot opta pentru Urgentza. Neurochirurgia la I. de Boli Cerebrovasculare este mai mult decat lejera. De evitat clinica de neurochirurgie de la Municipal. Profesorul in cauza are grave tulburari de personalitate.Aviz amatorilor! :bluelaugh:

orhideea2003
junior
junior

Postby orhideea2003 » Mon Jun 20, 2005 8:52 pm

despre medicina muncii si medicina sportiva ce imi puteti spune?????

Jorj
senior
senior

Postby Jorj » Tue Aug 23, 2005 10:08 am

Ce stiti despre stagiul de diabet din Malaxa? (pentru MF)
Dar medicina interna in Pantelimon?

stm21st

Postby stm21st » Mon Aug 29, 2005 10:05 pm

Daca tot s-a deschis topicul asta am si eu o rugaminte pentru cei care au trecut prin anul 5 si pot sa spuna prin ce spitale se face treaba la stagiile de anul 5?

larisa2000
senior
senior

Postby larisa2000 » Mon Aug 29, 2005 10:29 pm

Eu am terminat anu asta,dar pot sa-ti spun cum am avut eu spitalele in anu 5 caci cred ca nu s-a schimbat mai nimic.Urologie-Panduri-super lejer inclusiv ex, Chir-Colentina- la fel,neuro in Municipal super marfa(uimitor,dar chiar am invatat o gramada si nu de frica),si ar mai fi infectioasele in Babes care iar mi-au placut mult.In rest hemato in Coltea, endocrine in Parhon,reumato in Colentina( da aici depinde si cu cine faci...toate niste amintiri urate

stm21st

Postby stm21st » Tue Aug 30, 2005 9:40 pm

In principiu au ramas aceleasi, dar au mai aparut mici modificari in sensul ca probabil nu se mai fac Infectioase anul asta, iar chirurgia s-a facut in 4. Mersi de informatii!

alimori
elite
elite

Postby alimori » Wed Aug 31, 2005 11:24 pm

Pe la forumul despre facultate (care se numeste "Facultate") ati cautat detalii despre spitale?

trichinelutu
newbie
newbie

pediatria la I.O.M.C “ALFRED RUSESCU”

Postby trichinelutu » Mon Sep 26, 2005 2:55 pm

Vreau sa incep stagiul de pediatrie(5 luni la Med Fam) la I.O.M.C “ALFRED RUSESCU” si vreau si eu o parere despre situatia de acolo.Te chinuie rau aia garzi chestii... cum e.Daca poate sa posteze cineva cateva raduri ar fii bine

Bondar
junior
junior

Postby Bondar » Mon Feb 06, 2006 12:10 pm

NEUROLOGIA in Colentina cum se face?
Esti bagat in seama - ca rezident - sau esti doar fugarit?

hapciu
senior
senior

Postby hapciu » Mon Feb 06, 2006 4:52 pm

eu fac chirurgie la elias. cred ca e ok si daca vrei sa faci si daca vrei sa nu faci. sunt extrem de putini rezidenti, asa ca poti intra in operatie in fiecare zi daca vrei; spitalul e curat, personalul de treaba.
Daca prostia ar durea am avea toti un loc de munca

AndreeaCP
newbie
newbie

Postby AndreeaCP » Wed Feb 08, 2006 1:03 am

Daca vrei neuro in Colentina, ia pe reanimare, la d-na dr. Inimioara Cojocaru. E super, ai ce face si esti tratat cu toata consideratia!

kadissa
junior
junior

Postby kadissa » Wed Feb 08, 2006 2:04 am

Ai dreptate cu dr. Cojocaru, este foarte de treaba! Se preocupa de rezidenti, isi da tot interesul si e tare...inimoasa(cum arata si numele) :)
So take her..now!
All people have the right to stupidity but some of them abuse the privilege.

C.M
senior
senior

Postby C.M » Sun Feb 12, 2006 11:48 am

Madi wrote:Infectioase la Babes? Daca se poate, stiri de anul asta, ca se pare ca lucrurile sau mai skimbat... :D

Si eu am luat la Babes ...si nu prea stiu cum e pe acolo...daca afli ceva...plz...anunta-ma si pe mine...de cine ar trebui sa ne ferim...daca se face treaba...cu cine...chestii de-aste...mersi mult! Eventual pe pm! Mersic!
Acolo unde ignoranta e fericire,e o nebunie sa fii destept!

iana2004
newbie
newbie

Postby iana2004 » Fri Feb 17, 2006 1:58 pm

:?: Cum e hematologia in Coltea? Te baga cineva in seama ? Dar in Fundeni?

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Fri Feb 17, 2006 7:30 pm

Poate sa-mi spuna si mie cineva cum e stagiul de Cardio la Bagdazar k tre sa incep acolo si-am auzit numai de rau. :(
si la sfarsit, mamotaaa....

Return to “Viata in spital”