Adeverinta de medic rezident pt. camin

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
Pisica_den_Cheshire
senior
senior

Adeverinta de medic rezident pt. camin

Postby Pisica_den_Cheshire » Mon Jan 10, 2005 11:38 pm

ne-au anuntat azi de la administratia caminului ca trebuie sa aducem asha ceva pana pe 15 (adica sambata). aveti idee de unde se pot lua?
Cats kick ass. Says so on the t-shirt.
ImageThis is my sig. Worship my sig.Image

zinitza
junior
junior

Postby zinitza » Tue Jan 11, 2005 2:12 am

Adeverinta de rezident nu e acelasi lucru cu adeverinta de repartitie? Ca noi alta adeverinta nu primim pana nu ne incadreaza, si asta se va intampla dupa 18 ian..

Pisica_den_Cheshire
senior
senior

Postby Pisica_den_Cheshire » Tue Jan 11, 2005 5:11 pm

intre timp am aflat ce e: o copie xerox dupa repartitie.
Cats kick ass. Says so on the t-shirt.

ImageThis is my sig. Worship my sig.Image

lady galadriel
senior
senior

Postby lady galadriel » Tue Jan 11, 2005 5:20 pm

cererea de camin si un xerox dupa repartitie???

zinitza
junior
junior

Postby zinitza » Tue Jan 11, 2005 6:23 pm

va rog sa-mi spuneti si mie unde trebuie sa ma prezint cu aceste doua documente pentru camin?

lady galadriel
senior
senior

Postby lady galadriel » Tue Jan 11, 2005 6:28 pm

cred ca la rectorat,serviciul social,eu am fost luni si am intrebat pe una din doamnele de acolo si m-a lamurit....adica nu stie de unde sa iau adeverinta de rezident...intelegeti ce vreti.La CNPP...a fost cineva?

zinitza
junior
junior

Postby zinitza » Wed Jan 12, 2005 3:45 pm

Tocmai m-am intors de la rectorat unde am depus o copie dupa adeverinta de repartitie si am completat o cerere de cazare. Am cerut lamuriri. Mi s-a spus ca nu voi primi in U-uri si daca voi primi camera va trebui sa o impart cu alte 2 persoane. Cererile de cazare vor fi solutionate vineri sau luni.

lady galadriel
senior
senior

Postby lady galadriel » Wed Jan 12, 2005 5:23 pm

si mie...

aleexa

Postby aleexa » Fri Jan 14, 2005 2:50 pm

"Adeverinta de rezident" - cred ca se refera la adeverinta de salariat. Mai intai te incadrezi la spitalul platitor, apoi Biroul persoal iti elibereaza o adeverinta pe care scrie ca esti rezident si lucrezi la ei. Eu asa m-am cazat in Camin, anul trecut. (eram deja in anul II).

cristo4
junior
junior

Postby cristo4 » Fri Jan 14, 2005 10:46 pm

spuneti-mi si mie va rog,a existat o perioada in care s-au primit cereri la rectorat pt cazare in camin? va rog,e urgent....am mare nevoie de cazare in camin...pls
mutumesc!

zinitza
junior
junior

Postby zinitza » Sat Jan 15, 2005 12:54 pm

A fost cineva ieri la serviciul social?
Mie mi s-a spus sa sun vineri sau luni...sa intreb "daca s-a hotarat ceva"

zinitza
junior
junior

Postby zinitza » Mon Jan 17, 2005 2:53 pm

Tot eu, ca vad ca nimeni nu a raspuns mesajului meu....Am fost azi la rectorat...s-au solutionat primele 20 de cereri...eu am numarul 29. Mi s-a spus sa mai sun saptamana aceasta, s-ar putea sa mai primeasca locuri.
Dintre cei care au prins un loc in camin ii rog sa-mi spuna unde au luat si care sunt conditiile. Multumesc mult!

cristo4
junior
junior

Postby cristo4 » Mon Jan 17, 2005 3:35 pm

si eu am fost azi la Rectorat,mi-am depus cerere...mi s-a spus sa sun la sf saptamanii....insa am primit un nr de inreg...59...deci ma gandesc ca n-am nici o sansa sa mai prind vreu loc!Cei care si-au depus printre primii cereri,s-au dus la pleseneala sau s-a stiut in mod oficial ca se primesc cereri...nu de alta,dar vreau sa stiu daca am "pierdut" pe mana mea!

lady galadriel
senior
senior

Postby lady galadriel » Mon Jan 17, 2005 3:52 pm

eu sunt la 33 si mi-au zis ca doar primele cat? locuri au luat...

zinitza
junior
junior

Postby zinitza » Mon Jan 17, 2005 4:33 pm

pt Cristo4...eu m-am dus sa depun cerere in urma celor postate pe Forum la acest topic......daca mergeam cu o zi mai repede......cine stie...Eu nici macar nu am terminat in Bucuresti...nu o cunosc pe tipa de la serviciul social...habar nu am daca se stia ceva oficial..pe -acolo nu era nimic afisat......poate cine a mers mai devreme stia de la rezidentii mai mari cum sta treaba!

lady galadriel
senior
senior

Postby lady galadriel » Mon Jan 17, 2005 5:02 pm

eu sunt in Bucuresti...si cica ordinea este cea a depunerii cererilor...si nici eu n-am stiut nik :(

mezzo
junior
junior

Postby mezzo » Mon Jan 17, 2005 5:26 pm

Nu stiu cum se face, dar intotdeauna se gasesc locuri in plus (daca esti bine "informat") fata de cele oficial anuntate...fie ca e vb de studenti la medicina, fie ca e vb de rezidenti...fie ca e vb de cate cineva din afara medicinei...Mereu pe-acolo se gaseste vreo solutie...Eu am terminat in Bucuresti si am tot intalnit oameni care isi gaseau loc de cazare in toiul anului...mereu aparea cate un locsor "de rezerva" din partea celor de la social. Nu vreau sa amagesc pe nimeni...dar am fost mereu :shock: de ceea ce aflam pe parcursul inaintarii "in anii" de facultate.
Celor care n-ati reusit sa primiti un loc in camin, va doresc sa gasiti o solutie asa incat sa va descurcati fara sa fie nevoie sa dati tot salariul de rezident pe chirie...Stiu ce-nseamna sa n-ai bani nici de o paine.
Bafta!
...una dintre cele mai importante legi ce trebuie cunoscuta este aceea ca,destinul oamenilor depinde de felul cum isi folosesc propriile energii,in ce directie si le indreapta...

lady galadriel
senior
senior

Postby lady galadriel » Mon Jan 17, 2005 10:03 pm

multumim de sfaturi...sa speram ca o sa fie si ceva locuri pe bune

cristo4
junior
junior

Postby cristo4 » Tue Jan 18, 2005 3:01 am

mezzo,si eu am facut fac in bucuresti si stiu cum sta treaba cu studentii care se cazau prin martie,si nu oriunde,ci in u-uri.Eu am prins loc in u din anul2,gratie colegului meu de camera si a unei"pile" de-a lui...numai ca "pila" nu mai e acum la sev social,deci de asta nu ma astept la o rezolvare favorabila cereii mele,mai ales ca sunt pe poz 59!
Mersi zinitza pt rasp,si repet si eu ce s-a mai postat pe aici:daca s-a cazat cineva pana acum dintre rez carora li s-a aprobat cererea,si unde?

Return to “Viata in spital”