OG... mai multa ginecologie
-
- newbie
OG... mai multa ginecologie
buna.puteti sa-mi spuneti ,va rog , in care spital se face mai multa ginecologie decat obstetrica? doresc sa fac rezi pe OG,dar imi place mult mai mult partea de ginecologie.multumesc
- Iepurita
- elite
Re: OG... mai multa ginecologie
nicaieri, trebuie sa le faci pe amandoua. In garzi oricum ai mai multa obstetrica asa ca nu ai cum sa o ocolesti. Muta-te pe chiru.
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara
-
- newbie
[quote="Ioio"]nicaieri, trebuie sa le faci pe amandoua. In garzi oricum ai mai multa obstetrica asa ca nu ai cum sa o ocolesti. Muta-te pe chiru.[/q
stiu ca tre sa le fac pe amandoua ,oriunde as fi,dar ma gandesc ca sunt unele spitale unde se fac multe operatii pe gineco si au o sectie mare si altele cu 10 paturi pe sectia de gineco .voi,rezi de pe OG,sunteti la dif spitale si stiti cat se opereaza si cat de mare e sectia d gineco acolo.deci,puteti sa ma aj cu cateva inf,va rog? multumesc
stiu ca tre sa le fac pe amandoua ,oriunde as fi,dar ma gandesc ca sunt unele spitale unde se fac multe operatii pe gineco si au o sectie mare si altele cu 10 paturi pe sectia de gineco .voi,rezi de pe OG,sunteti la dif spitale si stiti cat se opereaza si cat de mare e sectia d gineco acolo.deci,puteti sa ma aj cu cateva inf,va rog? multumesc
- Iepurita
- elite
mai trebuie sa mentionezi si orasul in care esti. 

obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara