Rezi OFTALMO Bucuresti
-
- newbie
Rezi OFTALMO Bucuresti
Buna tuturor....am tot incercat sa gasesc informatii despre rezi oftalmo pe acest site si nu prea am gasit....am dat rezi anul acesta si incerc sa-mi fac o parere despre oftalmo si spitalele unde se face rezi....ii rog pe rezidentii mai mari daca ma pot ajuta cu ceva informatii ...le-as fi extrem de recunoscatoare.....gen...la ce spitale este mai bine...despre garzi.....dr coordonatori de treaba si care te si invata ceva....adica unde este viata de spital ok si mai si inveti ceva si nu doar stai si sprijini peretii pana se face ora de plecare ....va multumesc anticipat.
-
- newbie
Re: Rezi OFTALMO Bucuresti
Of,....chiar nu e nimeni pe-aici care sa stie ceva despre oftalmo? 

-
- elder
un user f cunoscut, nu spun cine, e la al doilea rezidentiat pe oftalmo
are record de posturi pe forum si are un nume ce rezoneaza masiv cu un masiv din Brasov.
are record de posturi pe forum si are un nume ce rezoneaza masiv cu un masiv din Brasov.
- marmotul
- elite

ala care zicea ca are cea mai buna specialitate? asa de buna ca a trebuit sa se reprofileze?

-
- elder
exact!
dar nu cred ca asta-i problema lui
pe bune acu e o sursa f buna de info despre oftalmo
dar nu cred ca asta-i problema lui
pe bune acu e o sursa f buna de info despre oftalmo
-
- newbie
Sunt absolut de acord cu voi....numai sa ne explice si noua cativa cunoscatori intr-ale oftalmologiei ce si cum....sa nu ne ducem la repartitii asa in totala necunostinta de cauza....ce se intampla in spitale....cum e colectivul....daca suntem lasati sa facem cate ceva,...sa nu ajungem in ultimul an de rezi si sa nu stim sa facem mai nimic.