am inteles ca exista si varianta la asistenta "operatia asta te costa atata, la dom dr x dati atata si la mana a doua atata si etc. +/- sistem de colectare si impartire. securizat, in ceea ce-l priveste pe medic.
pe undeva zicea cineva de lista de personal din operatie : )
eu sunt interesat de cum stiu colegii ca se cere, nu sa stie ei sa ceara; este o nuanta. sigur ca sunt dezamagit ca nu gasesesc raspunsuri. si nu, nu cred ca lumea e imaculata, pt ca sa nu stii cu se cere NU exclude primirea spagii, deci nu se sustine.
recomand cu caldura articolul urmator:
http://www.adevarul.ro/locale/craiova/C ... 60005.htmliata: ""Nu am luat nicio ciocolată. O dată, însoţitoarea unui bolnav mi-a întins o ciocolată, şi i-am zis să i-o dea unui copil sărac", "
titlul este "Cum este ispitit un medic din România să ia şpagă: "Mi s-au oferit sume uriaşe, maşini şi case, numai să vindec bolnavi"".
deci eu am inteles de mult ca medicii sunt ok si ei sunt ispititi, practic sunt stricati daca pot spune asa, perverititi si indepartati de la juramantul hipocreate de catre pacienti. e ultimul curent. e la moda.