Cum a fost la voi prima zi?
La mine a fost foarte interesant. Am ajuns cu jumatate de ora mai devreme in Fundeni (nu mi-a venit sa cred ce trafic liber intr-o zi de luni dimineata-probabil ca bucurestenii au tras de ultimele zile de vacanta si nu s-au dus azi la munca) si unde mai pui ca si ningea afara. Asa ca repede repejor am dat pe gat cafeaua de dimineata, o scurta inviorare si eram deja pe drum. In 30 de minute eram deja acolo

(imi luasem o marja de eroare de o ora). Ajuns acolo am orbecait alta jumatate de ora (ce-am avut si ce-am pierdut) pana am gasit laboratoarele (ca sunt muulte pe acolo). Oricum la 8:30 lumea era deja stransa acolo. Am avut azi o zi introductiva, am aflat cu ce stagiu incepem, mi-am cunoscut colegii, am aflat ca din cand in cand mai dam lucrari de control (asta ca mici surprize si sa ne stimuleze sa citim

). Coordonatorii par foarte ok si vor sa ne invete meserie ceea ce mi se pare cel mai important. Pe la 12 eram acasa (zi scurta

) si am continuat cu treburi ale casei, cumparaturi, curatat zapada etc. O surpriza placuta a fost ziua de azi

.
Astept cu nerabdare povestile voastre si parerile la cald.
Mult succes tuturor rezidentilor!
(pt moderator: stiu ca mai exista un topic similar dar din pacate nu l-am gasit)
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness