Sunt medic rezident anul 2 pe post si spre deosebire de cei care au spitale platitoare in Bucuresti eu nu iau cele 2 milioane prima de stabilizare care se dau din ian pana in iunie....
Cei de la spiatlul meu mi-au spus ca ei si-au calculat bugetul pe 2010 in functie de salariile din dec 2009, adica salariile sunt inghetate la aceasta valoare in baza legii 330/2009... spre deosebire de spitalele din buc care au plecat de la salariile din dec 2009 la care au pus 5% vechime 11% preventie, spor si prima de stabilitate
Am colegi carora li s-a dat din ianuarie prima si am colegi ale caror spitale au recunoscut ca au gresit si le-au zis ca o sa le dea incepand cu salariul din feb (15 martie) inclusiv ce nu le-au dat pe ian fara nici un fel de tam tam si cearta...
Cei de la DSP-ul de care apartine spitalul meu au confirmat verbal ca am dreptul la prima insa cei de la spital nu vor sa-mi dea un leu fara ceva scris...."pt ca si-au calculat deja bugetul". Am facut o cerere catre DSP prin care solicit sa mi se precizeze daca am dreptul sau nu dar nu stiu dc o sa primesc un raspuns...
Si ca sa fie si o cireasa pe tort nu am "voie" nici bonuri desi angajatii spitatului ar avea sanse sa primeasca...dar nici toti din Bucuresti asa ca e alta poveste
Mi s-a spus ca daca mi se suplimenteaza bugetul personal de la bugetul de stat atunci o sa-mi dea si ei....
Va rog dc aveti idei ce sa fac sau cu cine sa vb.... si va rog fara ceva de genul ca sa-i dau in judecata ca totusi nu am fonduri odata ce ma lupt pt 2 mil amarate
pls fara trimiteri la alte topicuri dc vreti sa-mi raspundeti aici
ms
Salarii rezidenti pe post fara prima de stabilitate
-
- newbie